Отговори
# 600
Бройте ме и мен в отбора на отслабващите.Тръгвам от 64 килограмо,целта ми е 57,е ако може и 55,но засега целта е 57.От днес  съм само на варено жито и така 7 дни.В диетката пишеше,че може да се яде в неограничено количество,но аз днес едвам изядох една пълна чаена чаша.Дано устискам 7 дни.После ще пробвам нещо друго,може би Японското чудо.Дано житната диетка има резултати.

# 601
Моя приятелка ми каза много ефикасна диета, изпитана от нея с видим от мен резултат. 7 дни само моркови 0.5 кг, ябълки 0.5 кг и едно кисело мляко на ден.Няма драстично сваляне на кг, но обиколките намаляваляват доста.Смятам да я пробвам, но все още кърмя и ще отложа засега.

Последна редакция: пт, 10 мар 2006, 23:01 от Velvet_nn11

# 602
  • София
И аз искам. От 63кг трябва да отида на 58кг най- малко. В момента постя и ограничавам храната, защото доскоро бях на диета, а нали между диетите трябва да се почива поне 1 седмица. На мен японското чудо не ми действа свалям по 2 кг за две седмици Tired Сега практикувам диета от един спортист и съм много доволна вече втора седмица задържам килцата. Другата седмица ще я повторя ,та дона смъкна поне още 3кг. Ако някой се интересува ще я напиша.

# 603
Бифана, моля напиши я тази диета - че аз японското чудо го правя за първи път и днес ми беше втори ден и въобще не знам дали ще ми подейства!!! Все пак ще го изкарам да видя и ще докладвам!! 
 Praynig да има, но ако не поне да имам някаква изпитана диета  Joy
Благодаря предварително!!!!!!!

# 604
Добро утро момичета

как се чувствате днес,намаляват ли тези гадни килограми.

# 605
Добър ден и от мен   bouquet
 #2gunfire  #2gunfire ....все се намира кой да ми развали режимчето.... Sad...оправданияяяя  Joy  Joy
със сигурност обаче трябва да мисля за нещо друго,защото така издържам до 18-19-20:00 и после все си хпавам нещичко,където не трябва...и след това се чуствам мноооого виновна и безволева  Sad

# 606
Добър ден и от мен   bouquet
 #2gunfire  #2gunfire ....все се намира кой да ми развали режимчето.... Sad...оправданияяяя  Joy  Joy
със сигурност обаче трябва да мисля за нещо друго,защото така издържам до 18-19-20:00 и после все си хпавам нещичко,където не трябва...и след това се чуствам мноооого виновна и безволева  Sad

не се отчаивай малко повече воля и всичко ще е наред.

# 607
уфффффффф-бе имам аз ама като съм сама...като се появи това същество майка ми ....и се изкушавам...ще спра да влизам в кухнята когато тя е тук Joy

# 608
ето едно добро решение така ще избегнеш изкушението на което се поддаваш.

# 609
Добро утро и от мен, момичета  Joy
Ще взема да го изхвърля този кантар, всяка сутрин си мисля да не се качам ама като вляза в стаята и не мо га да се стърпя - и резултат никакъв  #Cussing out
А това въобще ни ми действа добре на мотивацията - Sad
И този дето е казал, че от японското чудо се сваля по килограм на ден, нещо е послъгал аз не съм мръднала  Sad
Ще се опитам да се изтегля чак накрая на втора седмица, ама дали ще успея е друг въпрос  Joy
Но за сега си продължавам япоското и лимонената, а да видим какво ще стане

# 610
Добро утро и от мен, момичета  Joy
Ще взема да го изхвърля този кантар, всяка сутрин си мисля да не се качам ама като вляза в стаята и не мо га да се стърпя - и резултат никакъв  #Cussing out
А това въобще ни ми действа добре на мотивацията - Sad
И този дето е казал, че от японското чудо се сваля по килограм на ден, нещо е послъгал аз не съм мръднала  Sad
Ще се опитам да се изтегля чак накрая на втора седмица, ама дали ще успея е друг въпрос  Joy
Но за сега си продължавам япоското и лимонената, а да видим какво
ще стане

ама не се тегли всеки ден де-най-много по 1 път седмично Simple Smile
иначе може да психяса човек Wink

# 611
  • София
1 ден - понеделник 300гр. варено месо и салата
2 ден - 2,3 сварени яйца и салата
3 ден- разтоварване само плодове
4 ден - сирене 150 гр. и 2 сварени яйца
5 ден - 1 кг. кисело мляко
6 ден- разтоварване само плодове
7 ден- пълен глад

Горните количества се разпределят за целия ден не е като да седнеш и изядеш всичко на куп. Друго важно нещо е да се храниш в едно и също време, също така да вечеряш до 20.00 часа.И още нещо много по- добър резултат дава ако гладния или

разтоварващия ден си ги нагласиш с лунната диета.
Свалят се между 4 и 7 кг зависи колко излишни имаш. Почиваш една седмица и повтаряш още веднъж. Успех. Не е толкова страшно колкото изглежда, гладните дни минават много леко след, като си подготвила стомаха през първите дни.

# 612
ама не се тегли всеки ден де-най-много по 1 път седмично Simple Smile
иначе може да психяса човек Wink
Мен май това почна да ме мотивира повече.

# 613
  • София
Ще ви дам, защото съм много добра още една диетка и тя и изпитана. Пак повтарям, че съм била и на Аткинс и японско чудо НИЩО!Но тези двете са много добри. Та значи: 3 дена ядеш сварен ориз в количества, каквито искаш ВАЖНО- без никакви подправки даже и сол. Много е гадно но като си гладен... Следващите три дена ядеш варено пиле- пак без ограничение в количеството но отново без подправки и без кожата разбира се и последните три дена си на ябълки. Резултатът е очевиден още на втория ден. Дерзайте!

# 614
 newsm78  newsm78  newsm78
дали ще издържааааа...ще пробвам една от двете след лунната следващата седмица,пък да видим  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт