Отговори
# 765
Добро утро, момичета!!!
Как е отразяват ли ви се почивните дни на диетките, а!
Аз за сега устоявам, след голямото освинване в петък!!!

# 766
  • София
Здравейте и от мен. Днес съм екстра. Не мисля за ядене и не съм гладна.Това, че са почивни дни няма значение. Просто като огладнея извън времето за нормално хранене не правя така newsm55, а изяждам една ябълка или един морков.Всичко идва от мозъка. Успех.

# 767
  • София
Оф, ужас са почивните дни  #Crazy
Вчера устоях (в повечко влакна  Embarassed), но сега правих мекички за закуска и явно още не ме бяха "хванали" биоактивите, та похапнах - срам срам!!!
Нарочно влязох да си призная да ме смъмрите и до края на деня да не ям повече - имам 2 грейпфрута и 1 кисело мляко 1% и искам да изкарам на тях до довечера.
Дано вие не сте се изложили като мен!

Аз -  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed - 5 минути дълбок срам

# 768
здравеите момичета  Hug
доста имаше за четене аз отдавна не бях влизала БРАВО НА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ РЕЗУЛТАТИ   bouquet  bouquet другите да се засрамят вклиучително и аз  Embarassed Embarassed идея си нямам колко съм върнала назад то не стига инжекции а и съм в цикъл изобщо кошмар #2gunfire #2gunfire имам още някоя друга игла и се връщам при вас

# 769
Привет от мен!!!
Този метод Силва е някакъв твой патент ли?
Напиши малко повече за това, моля.

# 770
Как да му обясня на проклетия организъм, че искам да съм с 30-35 кг по-малко?!

# 771
Здравей Манили, добре дошла, липстваше ни!!!
Как да му обясня на проклетия организъм, че искам да съм с 30-35 кг по-малко?!
И аз се чудя как да обясня на моя, че искам да съм с 20 кила по-малко ама то упорит  Thinking

# 772
И моя така Twisted EvilАма да видим кой ще спечели битката box #Sniper Rage

# 773
              здравейте момичета, следя темата редовно и аз като вас съм на някакъв ограничителен режим, но искам да ви акцентирам на следното: ако няма много движение( спорт, разходки, вело мин.45 мин., танци, йога или каквото си искате), резултатите ще са плачевни, защото когато вие ограничите организма си от храна, то той от своя страна забавя метаболизма и единствено активното движение го увеличава. Тялото първо губи вода и мускули

# 774
Eто още един провинил се в отбора Blush bowuu.
Вчера за обяд-парче кашкавал и айрян,а  за вечеря-бяло пилешко месо/поне беше варено Wink/и чаша вино Embarassed.
Ама днес хром,влакна 1грейпфрут и съм приготвила купичката с жито за после newsm03.
Никакво излагане повече,нали утре сме на отчет thumbsup

# 775
Аз едва ли ще имам разлика утре WhistlingИ то само заради петъчното тъпкане #Cussing out

# 776
  • Виена
Ето - разписвам се и аз в отбора!
Утре започвам схемата на "Златно чудо 14". Преди месец го пих, но без да се ограничавам от посочените храни и без да приемам отвара от лайка, която се препоръчва за по-дъбър ефект и нямах резултат. Утре се "опвам" с дисциплина на предписанието... Тръгнах на фитнес (2 пъти седмично) с такава програма:
1. пътечка - 15мин.,
2. упражнение за коремни мускули (използване на собствената тежест) - 3Х12;
3. упражнения за стягяне на бедрата - вътрешна и външна част - 4Х12+4Х12
4. упражнение за коремни мускули (навеждане от седящо положение с 15 кг.) - 3Х12
5. упражнение с навеждане на днете страни за коремни мускули (с гиричка от 3 кг) - 3Х12 + 3Х12
6. пътечка - 15мин.

Освен това от вчера си включвам колана с проводящия гел (използвам антицелулитен на ДЕВА) на корема и вътрешната част на бедрата. Всяка сутрин - 3Х12 коремни преси.
Иска ми се да се приведа в "човешки" вид след прекараната бременност, завършила, за съжаление,  фатално в 33 седмица. Надеждата ми е скоро отново да забременея и затова е редно да се постегна сега...

Ще досаждам с резултати, каквито и да са те...
За протокола: 168см, 72 кг. Най-добре се чувствам при 58 кг.

# 777
Рени, здравей в отбора!!!
Много добра програма си си изработила, аз съжаление не мога да ходя на фитнес и само вкъщи правя упражнения, но не е същото  Sad

# 778
аиде здр и от мен за сега съм хапнала само мляко с мюсли и ориз,довечера пак смятамд а хапна ориз.а пък в понеделник почвам да пия редукция па да видим  bouquet
поздрави Hug

# 779
може ли да дадеш малко повече инф за тази редукция? какво представлява? таблетки или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт