Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 3

• 360 106
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
Преди време имаше сайт за използвани в кулинарни предавания съдове на LAVA. Някой може ли да ми помогне, че не мога да го открия.  newsm78
http://www.lavabulgaria.com/
bouquet
Дали сте пазарували от този сайт?

Много ми харесва една  тенджера и искам да си я взема ,но ме притеснява този дефект "  (лека издутина в центъра на дъното)"http://www.lavabulgaria.com/lava-magazin/329--diao24.html

Аз съм с индукционни котлони ...тази издутина  вътре ли е на дъното ,отвън ли е ?
Ако е отвън няма да има контакт с котлона.Някой взимал ли е с такъв дефект?

Питай ги директно дали ще има проблем, ако се ползва върху индукционен котлон. Все пак много готвачи в различни шоу програми готвят точно върху такива котлони, защото е по-лесно за организиране на снимките.

Званях за тенджерата.
С този дефект не става за индукционен котлон Thinking Поръчах си от емаг същата за 116 лв с безплатна доставка.

# 1 261
Тя и за нормален елелтрически  няма да става или казао ще има огромни загуби. Вместо да я бракуват, те я продават..
Който готви на газ единствено няма да му е пречка.

# 1 262
Здравейте, моля, ако някои се е интересувал от покритието на керамичните съдове на Crock pot  или друга марка уред за бавно готвене да сподели, дали съдържат някакви вредни оцветители. Благодаря предварително

# 1 263
https://www.amazon.de/WMF-0550014291-Pfanne-Profi-Select/dp/B007 … 53380&sr=1-15

Този тиган дали има безвредно покритие?

# 1 264
  • София
Здравейте, момичета,
какво Ви е мнението за този грил-тиган:
http://www.emag.bg/gril-tigan-lava-chugun-21-h-21-sm-zhylt-lveco … 1yl/pd/DWT9N2BBM/
Благодаря! bouquet

# 1 265
  • Бургас
Мнение нямам за него,но предната седмица беше под 20 лв в Метро/мисля 15 лв/.

# 1 266
Мнение нямам за него,но предната седмица беше под 20 лв в Метро/мисля 15 лв/.

На Лава тиганите ли са били под 20 лв. в Метро или чугунени тигани на друга марка?

erna, от няколко седмици ползвам грил тиган на Лава и съм доволна. Вчера пробвах и тигана им за палчинки - много вкусни станаха. Като цяло съм много доволна от техните продукти засега.

# 1 267
  • Бургас
Да,същия тиган на LAVA-21/21 см -15,59 лв с ДДС.Но беше до 24.08.2016г.Пак ще го пуснат след 2-3 месеца.

# 1 268
  • София
Момичета, хиляди благодарности за отговорите! bouquet

# 1 269
Здравейте, включвам се с може би малко глупав въпрос. Предстои ми цялостно оборудване на кухня, на дневен ред е да избера комплект тенджери и тигани. Като че ли най-държа на това дръжките да не се загряват, има ли начин да се разбере кои са такива? Днес питах в един магазин, имаха наистина голям избор, но момичето каза, че на никои от кашоните не е изрично упоменато и неможе да гарантира.
Та въпросът е ако масово е така..как да разбера..или взимам и като сложа на котлонае тръпна в очакване Grinning

# 1 270
То това дали ще загряват дръжките, вероятно зависи и от котлона ти. Ако котлонът ти е индукционен, ноже и да намериш такива, но за газов - не вярвам.

# 1 271
  • София
Здравейте, включвам се с може би малко глупав въпрос. Предстои ми цялостно оборудване на кухня, на дневен ред е да избера комплект тенджери и тигани. Като че ли най-държа на това дръжките да не се загряват, има ли начин да се разбере кои са такива? Днес питах в един магазин, имаха наистина голям избор, но момичето каза, че на никои от кашоните не е изрично упоменато и неможе да гарантира.
Та въпросът е ако масово е така..как да разбера..или взимам и като сложа на котлонае тръпна в очакване Grinning
Разгледай серията BEKA. Мисля че при тях съм виждала такова обозначение. Лично ги ползвам също на индукция и дръжките се затоплят леко, но не толкова, че да ти е нужна ръкавица. Спокойно пипам с гола ръка.  Не знам на газ как ще се държат.

# 1 272
Разгледай серията BEKA. Мисля че при тях съм виждала такова обозначение. Лично ги ползвам също на индукция и дръжките се затоплят леко, но не толкова, че да ти е нужна ръкавица. Спокойно пипам с гола ръка.  Не знам на газ как ще се държат.
Аз съм с керамичен котлон, не е газов, мисля че не е и инфукционен..

# 1 273
Първо трябва да разбереш какъв ти е котлона, после да си търсиш съдове.

# 1 274
Първо трябва да разбереш какъв ти е котлона, после да си търсиш съдове.
Правилно съм мислила, керамичен, без индукция. Ето този е http://www.pyramis.bg/default.aspx?lang=bg-BG&page=27&prodid=4088

Общи условия

Активация на акаунт