Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 3

• 359 951
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте търся грил тиган незалепващ

# 1 366
  • Варна
Здравейте мами, Дядо Коледа мина, донесе ли ви подаръци?  Hug
Понеже на мен не ми стигнаха, искам, много искам да си купя контактен грил, от тези с горна и долна плоча. Не знам обаче какъв да си избера. Да е достатъчно мощен за да опече пържолки, да е с махащи се плочи за да се мият лесно, плочите да са здрави - да не се огъват от топлината, покритието на плочите да е възможно най-устойчивото и здравословно, месото  да е вкусно и сочно, а не изсушено и твърдо.

Ако някой ползва подобен продукт, или има впечатления, моля да каже. Искам да знам както положителни отзиви, така и отрицателни (какво да не купувам) Peace

Много добре написани въпроси, ..дали наистина  има подобен грил?

Силно се надявам  Laughing
поръчах си вече Грил/Скара BOSCH TFB 4431V
ще напиша отзиви, дано не се разочаровам  Peace

За сега се справя много добре, правих кюфтета, сурова наденица, зеленчуци, сандвичи. Всичко е много вкусно и сочно, нищо не залепва и много лесно се почиства
... следват пържолки, но трябва да се поразмразим за да отида до магазина  Laughing

# 1 367
  • София
Здравейте, извинете ме ако е обсъждано, но знаете ли кой е еквивалента на Durado откакто Silit бяха купени от WMF. Thinking Thinking Thinking Дали WMF CeraDur тиганите са не залепващия еквивалент на Silit Durado и дали са също толкова добри?
Ходих вчера в магазин на WMF, там само се объркаха допълнително. Исках да си купя Silit Durado незалепващ тиган 26 см. Мерси ако някой отговори.

# 1 368
Здравейте мами, Дядо Коледа мина, донесе ли ви подаръци?  Hug
Понеже на мен не ми стигнаха, искам, много искам да си купя контактен грил, от тези с горна и долна плоча. Не знам обаче какъв да си избера. Да е достатъчно мощен за да опече пържолки, да е с махащи се плочи за да се мият лесно, плочите да са здрави - да не се огъват от топлината, покритието на плочите да е възможно най-устойчивото и здравословно, месото  да е вкусно и сочно, а не изсушено и твърдо.

Ако някой ползва подобен продукт, или има впечатления, моля да каже. Искам да знам както положителни отзиви, така и отрицателни (какво да не купувам) Peace

Много добре написани въпроси, ..дали наистина  има подобен грил?

Силно се надявам  Laughing
поръчах си вече Грил/Скара BOSCH TFB 4431V
ще напиша отзиви, дано не се разочаровам  Peace

За сега се справя много добре, правих кюфтета, сурова наденица, зеленчуци, сандвичи. Всичко е много вкусно и сочно, нищо не залепва и много лесно се почиства
... следват пържолки, но трябва да се поразмразим за да отида до магазина  Laughing
Екстра,
честито и със здраве да се ползва. Благодаря за отзива!

# 1 369
Здравейте, извинете ме ако е обсъждано, но знаете ли кой е еквивалента на Durado откакто Silit бяха купени от WMF. Thinking Thinking Thinking Дали WMF CeraDur тиганите са не залепващия еквивалент на Silit Durado и дали са също толкова добри?
Ходих вчера в магазин на WMF, там само се объркаха допълнително. Исках да си купя Silit Durado незалепващ тиган 26 см. Мерси ако някой отговори.
Сигурно няма да мога да дам отговор на въпроса ти, но се позачетох малко след този пост. Според мен Silit Durado си ги има под същото име, но са модели излезли от производство, които все още могат да се купят. Има Silit Durado Keramik в производство. Това разбрах аз, но специалистите да си кажат мнението.. WMF Grup да, но мисля, че Silit си продължават с техните модели. Преди два-три месеца купих Silit Silargan тиган с две дръжки и капак и си беше на щанда на Silit.
Аз на WMF имам само комплект прибори за хранене от преди шест години, нямам забележки, ама и не виждам какво може да им стане.
Скрит текст:
при по-свободно време ще взема да се поограмотя, че ми стана интересно

# 1 370
здравейте търся грил тиган незалепващ

Bergner   в Кауфланд с точки

# 1 371
  • София
...Исках да си купя Silit Durado незалепващ тиган 26 см. Мерси ако някой отговори.
...Според мен Silit Durado си ги има под същото име, но са модели излезли от производство, които все още могат да се купят. Има Silit Durado Keramik в производство. Това разбрах аз, но специалистите да си кажат мнението.. WMF Grup да, но мисля, че Silit си продължават с техните модели. ...

Имам Silit Durado, закупен след много дълго проучване и задълбочено четене и обсъждане, включително и тук в темата, качествата на този тиган. Купих го с голяма любов и надежда това да бъде най-удобният ми съд за готвене.

За съжаление трябва сериозно да предупредя, че тиганът ИЗОБЩО НЕ Е НЕЗАЛЕПВАЩ. Както може да се предположи след дългото избиране и немалката му цена, старанието ми при ползване е перфектно, но тиганът още от самото начало ЗАЛЕПВА и нищо не спасява положението. Все още си го ползвам, но съм се примирила със залепването.

# 1 372
  Има някакъв трик- много добре да се загрее празен и сух тигана и чак след това да се ползва.Нещо даже с капки вода може да се провери дали е достатъчно нагрят, назад в темата имаше и клипче, ако не греша.

# 1 373
Глупости,
никакъв трик няма, освен този, че измъкват на хората парите от джоба.

Имам на Силит тиган -Перма Дур -пълен боклук, още ме е яд.
този
http://www.wmf.com/de/toepfe-pfannen/pfannen/servierpfanne-20-cm … rmadur-profi.html

# 1 374
Това си е WMF . Пише си, че залепва

# 1 375
  • София
Благодаря на отговорилите. Имам на Silit Силарганов комплект тенджери, в тях готвя с вода. Сравнително доволна съм.  Исках незалепващ тиган. Дурадо бях решила, но докато се наканя и те взели че сменили производствата. Мъжа ми е решил сега да вземе WMF щото му обяснили че вече те правят Durado ,  та бързам да проверя да не направи лоша покупка. Важно ми е да е безвреден. Честно казано не държа толкова на супер незалепващо покритие. Но да речем, едни палачинки да направя на децата, да са с много малко мазнина и да са в безвреден тиган, не в някой тефлон. Та за това ми беше питането. Но прави сте, по добре от амазон да видя, някой изостанал Durado

# 1 376
За какво са ви тези незалепващи покрития, щом като се ползва все пак мазнина?
За палачинки, месо и зеленчуци залагам на класиката - чугунени тигани на  Лодге или стоманен тиган с дъно 18/10 без никакви покрития.
Изискват мазнина, но не много, храната приготвена в тях е здравословна, вкусна и са вечни на практика.
https://www.amazon.de/Fissler-081-353-28-100-Catania-Edelstahlpf … 34203&sr=8-57
https://www.amazon.de/Lodge-Logic-Runde-Grillpfanne-7-cm/dp/B000 … mp;keywords=lodge
А ето и по-евтин вариант на стомамен тиган, имам такъв на Хром/Никел Силистра и нямам никакви забележки http://www.chrom.bg/product/150/%D0%A2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD-% … D1%8A%D0%BD%D0%BE

# 1 377
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
За палачинки, месо и зеленчуци залагам на класиката - чугунени тигани на  Лодге или стоманен тиган с дъно 18/10 без никакви покрития.
Изискват мазнина, но не много, храната приготвена в тях е здравословна, вкусна и са вечни на практика.
https://www.amazon.de/Fissler-081-353-28-100-Catania-Edelstahlpf … 34203&sr=8-57
https://www.amazon.de/Lodge-Logic-Runde-Grillpfanne-7-cm/dp/B000 … mp;keywords=lodge

точно.
и аз ползвам един чугунен и един стоманен.

# 1 378
  • София

точно.
и аз ползвам един чугунен и един стоманен.
Моля ориентирайте ме за аналог, който мога да закупя от БГ. Благодаря bouquet

# 1 379
аз съм само със стоманен, в него правя палачинки без проблем.
erna  като алтернатива виж продуктите на LAVA.

Общи условия

Активация на акаунт