"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • В един копнеж!
Стига си търсила под вола теле.  Laughing  Има втора чертичкааа! Чистито и от мен!

# 16
Възможно ли е от Оргаметрила, които пих 5 дена да е повлиял на теста, и да дава грешни резултати?
Не бременна си смятам. Направи си кръвен тест и ще разбереш със сигурност. Peace

# 17
  • бургас
Момичета съвсем се обърках, сутринта също правих тест- този път със сутрешна урина и беше " - " шуър-чек!!! Какво ще ме посъветвате? Възможно ли е два теста и то с различни резултати  Thinking

# 18
  • Germany
Момичета съвсем се обърках, сутринта също правих тест- този път със сутрешна урина и беше " - " шуър-чек!!! Какво ще ме посъветвате? Възможно ли е два теста и то с различни резултати  Thinking

Моят съвет е кръвен тест.  Peace Успех!   Hug

# 19
Двата теста отчитат бременост при различно ниво на ЧХГ.
Затова има разлика.

За мен си бременна, но за да си сигурна, направи кръвен тест или изчакай още малко за повторен тест Шуър Чек.

# 20
  • бургас
Благодаря, момичета! Ще пиша като излезнат кръвните резултати!

# 21
Благодаря, момичета! Ще пиша като излезнат кръвните резултати!
Стискам палци! Praynig

# 22
Здравейте,
много отдавна на съм писала,но сега имам нужда от Вашето мнение.
Този месец усилено поработихме за бебе,използвахме и тестове за овулация и Пресийд,но преди 3 дни ми дойде,цикъла,който е много странене,първия ден зацапва,вчера беше слаб , а днес пак зацапва само и затова реших да направя тест,резултата е това:http://prikachi.com/images/60/7308060u.jpg след 10-тата минута,какво мислите ?

# 23
  • В един копнеж!
Аз не виждам нищо, Dime! Tired

# 24
Виждам отрицателен тест.

# 25
Aз май виждам много бледа черта, но щом е след 10 минута, най -вероятно е изпарителна! За съжаление и аз съм имала такава и не бях бременна! Peace

# 26
Здравейте, момичета!  newsm51
Ние продължихме с опитите и този месец...чудя се дали е възможно този път да е станало? Последният МЦ беше на 26.03.2014, средно цикълът ми е на 31-33 дни, но този месец не съм правила ову тестове,нито съм следяла БТ, малко бях в  началото обезверена след последния неуспешен опит  smile3518  .Почнах да пия фолиева кислеина от началото на месеца- Неофолик Мета. По груби сметки трябваше да ми дойде на 26.04-27.04, така,че закъснението при мен е малко, но в понеделник(21.04) докато бях на работа усетих една срязваща болка,която не продължи дълго, от ворник насам пък усещам засилен дискомфорт като пред цикъл долу ниско и все наминавам към WC-то ,за да погледна да не би да ме е навестила лелката  smile3514 От миналата седмица съм с болезнени гърди(миналите два цикъла бях без напрежение в гърдите). Предполагаема овулация -11-13 април, специално в този период на 12-ти и 13-ти особено доста се порадвахме на любовта си с милото  luvbed  Раничко ли е още за тестове, вие как мислите...

# 27
Ами по твоите думи, вече си в закъснение, така че не е рано за тест! Успех!

# 28
Добро утро на всички!!! Вчера ходих на лекар и вече си имаме точица с пулс!!!!!! Heart Eyes Благодаря на всички тук, които ми дадоха съвет и окуражиха!!!!!     bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Здравейте,имам съмнения че съм бременна закъснява ми с 19 дни няколко дена преди да ми дойде имах леко зацапване след това спря даже нямах и ПМС трябваше да ми дойде на 12.04.2014г. правих си тест за бременност на 13 ден след закъснението на менструацията и отчете EFN все още сам подута както при менструация и не ми минава гърдите не ме болят нито имам болки ниско доло какво да правя моля за съвет  Embarassed
П.П. С приятелят ми имахме полов акт 1-2 дена преди да ми дойде имаме няколко опита за дете и не стана нищто

Общи условия

Активация на акаунт