"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Смолян
Ми то хубаво, ама защо тук го..."рекламираш"?  newsm78

Момичета,
Имам тест за оволация Сlear blue, в оригиналната му опаковка, всичко във вакоум както го купих... За мое щастие забременниях от раз и така и не го ползвах...ако някои интересува мога да го продам на полувин цена... Предвид колко са скъпи, мисля може да е в помощ на някое момиче.

# 226
Ми то хубаво, ама защо тук го..."рекламираш"?  newsm78

Честно казано, защото не намирам по добро място.

Аз си го купих след като четох тук че други кандидат-мами го бяха ползвали и бяха доволни.

bouquet

Имам закъснение 4 дена,тези дни правих тестове 3 броя положителни с бледа втора черта,но ясна.меря базалната температура до вчера 31-ви ден от цикъла беше 37.1,но тази сутрин беше 36.9!направих още един тест с първата урина -имаше чертичка но беше по бледа от вчера,това дали е нормално ,другата седмица съм на преглед и до тогава ще откача Confused

Три полъжителни теста и още имас съмнение?  #Crazy

Поздравления!!!!!
Не се притеснявай че чертичката е бледа, в началото е така.
И тпературата ти може да варира , не си робот!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 22:21 от AnMary

# 227
просто чертичката стана по бледа от предните дни и температурата като падна се притесних ,благодаря за бързия отговор

# 228
просто чертичката стана по бледа от предните дни и температурата като падна се притесних ,благодаря за бързия отговор

Милата, представям си какво ти е. Не смееш да се зарадваш. Изчакай още ден, два, ако можеш де, направи си друг или направо кръвен. Късмет!

# 229
не смея и друг път съм се надявала напразно ,но за първи път имам 2 чертички бледи -небледи 2 са си  Laughing

# 230
бременна си!!! стига го мисли и аз бях така, а сега съм в 5 гс ЧЕСТИТООО!!!!!!!!!!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 231
Благодаря,нямам търпение да отида на лекар да го потвърди ,и да мога да се похваля поне на родителите  Wink

# 232
хаха аз бях толкова радостна, че цял град научи  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 233
да де и аз искам, ама да е сигурно!Че още не ми се вярва Embarassed

# 234

има поверие, че до 3мес не се казва на чуждите, а само на роднините, ама аз друга песен пея......... и м/у другото и аз още не съм ходила при докито......... ще отида другия месец, за да чуем направо сърчицето  Laughing Laughing Laughing

# 235
Момичета,аз да попитам кога за по-сигурно можеше да се пусне кръвния тест след предполагаема овулация и усилено бебеправене през плодовитите дни?   newsm78

# 236
Момичета,аз да попитам кога за по-сигурно можеше да се пусне кръвния тест след предполагаема овулация и усилено бебеправене през плодовитите дни?   newsm78

Според мен на 14 ден от О,ама тя както казваш е предполагаема... newsm78 изчакай закъснение и пробвай с домашен тест Peace успех!

# 237
NikoStorm , благодаря. Най-добре да чакам поредното закъснение и тогава да предприемам  действия. Миналия месец тъкмо се бях обнадеждила и .. хоп, лелката отново ме посети. Странното е,че днес усетих леко напрежение в гърдите,което ми е супер странно след седмица от опитите.Сигурно си въобразявам ... Тотално се побърках  #Crazy

# 238

има поверие, че до 3мес не се казва на чуждите, а само на роднините, ама аз друга песен пея......... и м/у другото и аз още не съм ходила при докито......... ще отида другия месец, за да чуем направо сърчицето  Laughing Laughing Laughing
Моят съвет е да посетиш доктор по-рано, за да си сигурна, че бременността е вътрематочна. Помисли и успех   bouquet

# 239
Здравейте нова съм във форума искам да ви попитам от една седмица имам болки в кръста и ниско долу прерязване на корема главата ме боли леко и дразнително правих тест показа ми втора бледа черта на другия ден направих още един тест който беше отризателен.Бременна ли съм или не някой може ли да ми помогне.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт