КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 65 941
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 30
Срина си авторитета това момче само за две минути.  

Авторитет? Как го е постигнал тоя авторитет ми е интересно, със спортните си успехи?  Rolling Eyes

# 31
  • София
Много ще ми е интересно, ако може да се пусне анкета за това кой предполагаме, че ще бъде избран за нова къртица.

# 32
  • Варна
Гледах пуснете водата и Жоро каза, че всички знаят че Емил Р се къртицата.
Но не споменаха дали знаят, че си е тръгнал.

Интересно защо след като всички знаят последните седмици никой не посмя да го номинира, а се сетиха чак сега  ooooh!
Но Георги поне си призна за себе си, че е виждал в Боби силен конкурент, другите и това не направиха  ooooh!

3xi, ако стане това, което пишеш наистина, жалко за усилията им на Жоро и Каменов да гонят силната конкуренция преди финал и да се борят за зрителската симпатия с монолозите си снощи  hahaha Joy

veni_tn, според мен е твърде рано за такава анкета, той самият Николов още не е решил (въпреки че според мен ще направи нещо изключително неочаквано и ако определено нещо се случи в извънредния лайф, ще съм сигурна  Rolling Eyes).
По-добре да си пуснем "Представи ли се добре Русев в ролята на К" или нещо подобно и да му отдадем заслуженото внимание на Кърта, той все пак доста се "постара"  Laughing

# 33
Но Георги поне си призна за себе си, че е виждал в Боби силен конкурент, другите и това не направиха  ooooh!

По правилата ли е да не си признаваш или в момента "четеш морал"?  Smile

# 34
  • Мюнхен
Интересно ми е как се чувстват Русеви (да не казвам Гнусеви), когато четат по форуми и в страницата на К. колко е харесвана Вики и колко нехаресвани са те? И то след всичките мъки да я изкарат черна.

За Евгени съм съгласна, че много се изложи. Той наистина влезе с име (за разлика от Бо, която само го натяква, но аз не знаех коя е) и успя да настрои толкова хора срещу себе си. А Георги хич не ми харесва, много е агресивен, но най-сетне изрече това, което мислят много и не смеят да кажат. Дори и да беше провокирано от страх Ивайла да си тръгне.

Такава анкета ще е интересна. Аз съм за!!

# 35
Интересно ми е как се чувстват Русеви (да не казвам Гнусеви), когато четат по форуми и в страницата на К. колко е харесвана Вики и колко нехаресвани са те?

Те да не са КЕТИ, че да седнат да четат форуми.  hahaha Joy

# 36
  • София
Интересно ми е как се чувстват Русеви (да не казвам Гнусеви), когато четат по форуми и в страницата на К. колко е харесвана Вики и колко нехаресвани са те?

Или Борислав  Mr. Green.

# 37
  • Мюнхен

МислА че тя чете. Останах с такова впечатление, както и добре го подготви какво да говори, ама на него много му личи когато лъже.

# 38

Joy Joy Joy даааа, как не се сетих за него.  hahaha

Вчера много се беше наточил на лайфа, въпреки че го употребиха мног яко. БРАТ спокойно, ще мине, ама да не вземе да ти хареса.  Mr. Green

# 39
little_beauty, добре дошла в темата и поздравления  Simple Smile
Аз сбърках много и не ме е срам да си призная  Simple Smile Струваше ми се невероятно Русев да е бил къртица, но явно ти си била права....  Simple Smile Получи ли и ти душевен оргазъм, както Боби?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз се радвам, че успяха да ме изненадат този път  Simple Smile

# 40
  • Варна

По правилата ли е да не си признаваш или в момента "четеш морал"?  Smile

Давам мнение, изразявам оценката си като зрител. Wink Не съм говорила за правила и морал  Wink

Диди, чакаме анкетка  Peace и да се развихрим в размисли и страсти за Кърта  Crazy

Относно кой чете и кой не - Русева дори и пише Wink А Кети се изявява във ФБ основно. Колкото до Борислав едва ли няма по-приятно занимание отколкото да чете форуми, но определено си преглежда личната поща и осъзнава, че е победителят на зрителите в тази игра  Peace

# 41
Давам мнение, изразявам оценката си като зрител. Wink Не съм говорила за правила и морал  Wink

Не знам аз, колко да му вярвам на твоето мнение, каза че повече няма да пишеш, пък то...  tooth

Защо не говориш за правила и морал?  newsm78

# 42
  • Варна

Не знам аз, колко да му вярвам на твоето мнение, каза че повече няма да пишеш, пък то...  tooth

Не, недей да ми вярваш за нищо  hahaha Вярвай на интуицията си   Joy
За протокола, пиша, когато имам какво да кажа, в последната седмица, когато беше безумно скучно, защото беше ясно кой е К - нямах какво смислено да кажа и не съм гледала нито едно дейли Wink Изгледах лайфа единствено заради Борислав, за твое сведение, щом толкова ти се занимава с мен....

Диди за по натам ми хрумна анкета с възможности всички играчи взели участие във формата с въпрос, кой според вас би бил най-подходящата К и кой според вас заслужава/ше да спечели  Peace

# 43
  • Мюнхен

Диди за по натам ми хрумна анкета с възможности всички играчи взели участие във формата с въпрос, кой според вас би бил най-подходящата К и кой според вас заслужава/ше да спечели  Peace

И на мен ще ми е интересно и бях предложила да има анкета с това "кой заслужава да спечели"

# 44
  • София
Цитат
публикувано от: little_beauty

Не бях гледала цяла седмица, но Боби ми каза, че ще е гост и си пуснах съботния лайф. След като го изгледах съм на мнение, че все пак има някаква справедливост - подмолната К Русев излезе от играта, но съм със смесени чувства, тъй като единственият, който го търсеше и разкри успешно от участниците - Боби - беше изгонен единодушно, въпреки че със сигурност не беше К и беше изключително полезен, а чак сега част от оцелелите се сетиха да търсят и номинират К  

Здрасти, Красавице  Hug

Не съм съгласна, че SUPERБоби е разкрил Къртицата.

Ако беше така, за какво му беше да ЧЕТЕ чуждите дневници? Ако е знаел със сигурност че Русев е Кърта, защо не се подготви за теста и не се постара повече неща да научи за него. Никой не му е виновен за изгонването. Той сам се издъни и с дневниците, и с прекалената самоувереност, и с агитацията срещу Ивайла, с което изгуби два гласа в своя подкрепа. Приказките му, колко лесно можел да манипулира Мицич и какъв ИДИОТ е Емо Каменов, пак беше грешен ход.

Цитат
Не бях гледала цяла седмица, но Боби ми каза, че ще е гост и си пуснах съботния лайф

А сега, чакам подробности!  
 Какво стана  с предложението за брак?

Ядохте ли палачинки и кой ги направи

Общи условия

Активация на акаунт