Smart Home

• 2 243
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Като стигнете до внедряване, съвсем отговорно се пиша доброволец Laughing
Да, много от предложенията ги има реално /дори косачката робот/, но на практика по нашите географски ширини са слабо познати или прекалено скъпи Peace

# 16
  • Galaxy 13197853088
Концепцията, че системата с която ще
комуникираш е "къщата" е малко куца.
Помислете за по-елегантния вариант.

# 17
Тук определено биха се намерили тестери. Концепцията за комуникацията с къщата е лична представа, но това е предмет на дизайна така че не парадирам, че е правилна. Но все пак съм любопитен да разбера какъв смятате, че е недостатъкът на този вариант. В крайна сметка говорим за една система иначе ще говорим за отделни малки системки. А и цялата координация не може да се случи без единно ядро.

# 18
Здравейте. Пак съм аз. Обещах да представя някакви резултати от анкетата. Съжалявам, че става малко късно, но просто станаха много нещата покрай сесията и нямах особено много време да седна, да ги обобщя както трябва и да направя диаграмите. Сесията свърши, самият проект беше определен като мегаломански Grinning и ни похвалиха, че сме свършили доста работа. За малко изпитът, който е теоретичен да прецака нещата, но за щастие зелените точки от ходенето на лекции влезнаха в употреба. Както и да е. В крайна сметка анкетата в Google Docs беше попълнена от 59 човека, като имам и една на ЛС в друг форум. Та всичко е на база тези 60 човека. Потребителите на този форум и setcom са попълнили най-много анкети. Забелязва се, че доста хора не са се отърсили от контекста на нашата действителност, въпреки че предупредих, че не се занимаваме с нея. Говорим какво се иска и какво би било полезно, а не дали може сега да си го купим. Опитах да обобщя. Не се плашете от 14-те страници на документа има доста празни места, за да не се разкъсват въпрос с отговори и диаграма. Ето линк. Документът може да се преглежда директно онлайн или да се свали. Още веднъж благодаря за съдействието.  Hug
https://www.dropbox.com/s/lhabti96zitunn9/SmartHome%20-%20Results.docx

Общи условия

Активация на акаунт