Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изходните нива в училище?
Защо родителите не получават предварително известие за контролни и тестове в училище?
Как се определя съдържанието на изходните нива в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изходните нива в училище?
Изходните нива в училище са тестове, които се провеждат в края на учебната година, за да се оцени напредъкът на учениците и да се идентифицират областите, върху които трябва да се работи повече. Те не са подготвени от родителите и обикновено се използват от учителите за оценка на знанията и уменията на учениците.
-
Защо родителите не получават предварително известие за контролни и тестове в училище?
-
Как се определя съдържанието на изходните нива в училище?
-
Какво представлява проектът за професионално ориентиране в училище?
-
Каква беше системата за прием в 107-мо училище миналата година?
От ваканция на ваканция- и ето че учебната година се изтъркули.Мислите ли за подарък за класната?При нас никой не обелва дума, а си мисля че е редно
-
-
-
-
-
.
. Много се разсейва явно
. Каза, че в клас е от бързопишещите и даже изчаква другите да допишат
), започна да съобщава на всички. От нашия клас обаче се явява само синът ми. От другите паралелки има малко повече участници. Иначе като гледам сайта на СМБ, в града ни се провеждат само Салабашев, КМС, Кенгуру, ВМС. В училищния сайт имаше информация и за още едно, от 2ри клас - "Математически таланти" в няколко кръга: беше нещо есен, зима, пролет и финален кръг. Обаче за него никъде не намерих задачи и не знам с каква трудност е.
Та първият му по-продължителен досег с чужденци изобщо не го убеди в необходимостта от чужд език.
Пообиколихме някои любими места, децата се видяха и с едната прабаба. Беше хубаво. И неучебно