Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
Какви обувки се препоръчват за болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на крампи?
-
Кои са препоръките за избор на педиатър и детска клиника?
-
Какви обувки се препоръчват за болницата?
-
Какви са препоръчителните болнични дни преди и след раждането?
-
Какви са препоръките за контрол на теглото по време на бременност?

Благородно завиждам за петте килограма, аз вървя към 10 вече (а и стартовото ми тегло е с 4-5 кила над това, към което се стремях). 

! Аз вярвам че бог ще е с нея,и тя ще има някога бебче.
е, той после замаза положението, ама как ми прозвуча самооо, хормони майка... 
. То не са мечета, щъркели, гъсеничета, зайчета...да ти се додрайфа от "чета" просто. Пък и средно 20 кинта за такова чудо...е мерси. Аз май ще си потърся някое рокле с тънки презрамки и големо деколте , тип от ония дето се връзват на врата да речем, с някоя по-цензурирана дължина и ще взема памучна жилетка и суитчър за намятане....
. Правят се с лападови листа, които се попарват за 2-3 минутки ( и които всъщност забързват храносмилането) и вътре се пълнят като със смес за бюрек- яйца+ сирене+ извара и нещо зеленко. В малко водичка се слагат и да врат 10 минутки под чинийка за да не се размотаят