Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 518
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, в ASDA George има 1/2 sale на някои бебешки неща, които си заслужават/като например  7 бодита за 5 паунда, тоест 1.70лева за боди , но и бързо свършват!!
http://direct.asda.com/george/sale/baby/D7M1G1C5,default,sc.html
bebe2 Майсторка си на късия разказ!   bouquet  bouquet  bouquet Аз съм за Амели  Wink

Niya_  Ако с това се провокираше съдбата, целия американски свят щеше да е останал без наследство /там всичко се приготвя предварително/ Но ако около теб има суеверни индивиди главно възрастни и от женски пол, които да те подвеждат по суеверието и да са готови да те упрекнат след време, ще ти кажа -РАЗБИРАМ ТЕ  Hug Но трябва да се абстрахираш, това е най-доброто, което можеш да направиш.

Комплект за изписването  ще си сглобя сама. Момчешкия е почти същия като този на Авенсис. Като пристигне всичко ще снимам да покажа. И аз ще заложа на пижамения стил, няма да ги мъча от първия ден с рокли и дънки, за мен е важно на детето да му е удобно. За после съм фиксирала доста такива неща- и рокли и костюми  Simple Smile
Не се бях замисляла обаче, че и за себе си комплект трябва да търся  Laughing Бяла рокля ли? Ми аз приличам на бетоновоз, по-добре да си метна един брезент и да ме изкарат през задния изход  Embarassed

# 586
  • София
... колото и да е ВИП и да е скъпа, та ще изглеждате все едно самосвал е минал 3 пъти през вас. Не си го слагайте на сърцето Hug.

Това казвам и аз. Сешоара ще е от полза, но не очаквайте чудеса.  Peace

Прекалих днес с постовете  Embarassed Изчезвам на предродилна консултация.

# 587
Е стига, аз познавам няколко момичета (единствените раждали, които познавам), които на изписването, поне на снимка изглеждат много свежи, като гледам снимки от моето изписване майка ми е на токчета даже, гримирана, с пола, блуза, косата и изглежда добре, понеже е есен е и с кожен шлифер стил 40-те, абе много елегантна все едно не е раждала. Явно си е до човек.

# 588
като заговорихме за прически  Laughing
една приятелка пък реши деня преди раждането (секцио) да отиде на фризьор за издухване /изправяне/ на косата. Вярно , изглеждаше, че отива на бал, не да ражда. Красива, все още свежа.., но докато не влезе в стаята си.
почнаха се клизма, от страх все пак отива в родилната зала сто пъти се препоти и на финала , след упойка  си беше същата къдравелка  Laughing

# 589
не се бях сетила да ида на сешоар в чест клизмата и "тоалета" дето ти го правят горе на магарето с общата самобръсначка стил '85, в случай  че ръцете ти не стигат вече до там долу та да го свършиш сама:lol:

# 590
Ако си ходиш всяка седмица на сешоар е неизбежно да ти се случи, ама да идеш специално за повода е нелепо. Аз лично отдавна се отказах да си изправям косата, докато е мокра само и слагам арганово масло и я изсушавам с дифузера за 5 мин. и това е гривата е оформена Simple Smile

# 591
Здравейте майчета! Аз искам да попитам тези, които са били болничен през март, дали вече им е изплатен. Защото моят още се бави и не мога да разбера, дали проблема идва от моята счетоводителка, или априлските празници?! Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 592
Здравейте мили момичета, чета, чета, няма изчитане, я по-стенографски така (не че знам как точно е   Mr. Green).  Не знам при вас как е, но на мен вече мно-о-о-го ми тежи корема, задъхвам се ужасно, а днес говорихме с док още два месец да устискам, с планирано секцио ще съм, не че ми се ражда по-рано.
Понеже пишете за визията при изписване - няма да ви разправям при първото на какво приличах, казала съм си, че за второто ще съм що годе хубава и бебето да се вижда на снимките, защото се оказва, че от пелените се вижда едно теменце, нали затова толкова им гласим тоалетите. Пък и се чудя за какво са ни тези пелени при изписване, като след това не ги разнасяме в пелени   Thinking. Но това са бели кахъри.

Здравейте майчета! Аз искам да попитам тези, които са били болничен през март, дали вече им е изплатен. Защото моят още се бави и не мога да разбера, дали проблема идва от моята счетоводителка, или априлските празници?! Лек и усмихнат ден на всички!!!

и за март, и за частта от април ми изплатиха болничните, вади си ПИК код и ще разбереш откъде идва проблема. И вземи се обади на счетоводителката, щото тя сигурно си е взела мартенската заплата и й е само до тебе.

Относно запека - ами поизчезна си от само себе си. Нищо не съм променила в храненето, корема ми се е посмъкнал и може би не притиска така всичко, пък и малкото човече така рита отвътре, че сигурно добре раздвижва чревния ми тракт  Joy

Безсънието е ужасно, носът запушен, казвам си колко време някои са чакали тази бременност - е ще се изтрае, заслужава си.

# 593
Да питам нещо странично, че все забравям. В темата май имахме една - две майки на мопсове  newsm78 Вярно ли е, че много се скубят и козината им се набива по меката мебел? Отдавна си избираме куче, но не можем да се спрем на порода. И тъкмо взех да клоня към мопс и попаднах на разни подобни мнения...

Привет, аз имам мопс Simple Smile Какво да ти кажа..ДА, скубят се. Особено в този сезон, когато им се сменя козинката  има доста косми и си трябва сериозно почистване. Иначе са мили и сладки кучета, доста лениви и спят по много - горе-долу по 18-20 часа на денонощие Simple Smile Ако искаш и друга информация, пиши на лични, за да не спамим темата Peace

bebe2 разсмя ме от сърце  Hug

За комплекта за изписване, аз лично няма да си взема готов, защото не ми харесват, но съм си сглобила два варианта по-лек и малко по-плътен в зависимост от времето Naughty

# 594
bebe2 : Като спомена за циганският оркестър пред ТК ми напомня миналата седмица като бях на консултация имаше тамън 2 !! Mr. Green Пред МД също виждам непрекъснато  Laughing

За името, пропуснах да напиша , аз съм за Амели. Напомня ми на Амели Пулен  Blush

Мамите раждали със секцио - може ли да се къпем в болницата? Ще си набавя от онези водоустойчиви лепенки, ама не си представям иначе 5/6 дена без душ и с мазна коса  Sick

И още един въпрос : Като изключим фактът, че си плащам за избор на екип, випове..блаблабла. В държавната болница все още ли се черпи/дават пари на изписване?  Shocked Четох някъде за такава практика и се чудих...

# 595
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile
Комплекта за изписване мама ми го е взела даже 2 Simple Smile
Аз още не съм се спряла на име за момче,нямам никаква идея,помагайте Simple Smile
  bouquet

# 596
Моника, махнат ли ти катетъра, вдигат те за раздвижване и след това в банята. Това се случва на следващия ден след операцията, обикновено  следобеда Simple Smile
Първия път с къпането ще ти помогне мед. сестра.
Те си осигуряват лепенки

# 597
Ааа мен ме е срам, не искам да ме къпе сестра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
О повярвай няма да те е срам, след клизмата и бръсненето. Пък и все пак с извинение ти ще си се подмиеш предполагам Wink
Колкото и да ви е смешно аз си сложих една самобръсначка в багажа за болницата, понеже е лято и предполагам ще се "натъкмя" за изписването с рокля или блуза с презрамки, та се сетих за подмишниците, краката, кой знае как ще ме свари раждането ( за сега естествено).

# 599
Райка не съм на ясно със скубането на мопсовете, но един треньор на кучета беше казал нещо много умно:" Кучетата се скубят 2пъти в годината по 6 месеца" вярно пролета и есента е по активно ама това е риск на професията. Иначе късите косми наистина се набиват, но не смятам, че е толкова страшно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт