Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulüb&

• 66 144
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Минавам да ви оставя пощата  Grinning

"KIZILELMA" , сряда, 28 май 2014, с нов епизод дизито ще се сбогува с телезрителите на TRT 1. Това дизи започна в края на януари, продуцент и режисьор е Осман Синав.

Вечерта на 18 юни 2014 с излъчването на еп. 13 ще приключи сезон 1 на "KaraParaAsk", след което ще има лятна почивка.

С еп. 139 на 11 юни 2014, сряда вечерта, сериалът "Великолепният Век" ще се сбогува с телезрителите.

На 16 юни 2014, понеделник вечерта, с еп. 75 приключва сезон 2 на KARADYi, след което за екипа следва лятна ваканция.

"Долината на вълците" на 12 юни 2014,четвъртък, с еп. 229 ще приключи поредния сезон на сериала. През следващия сезон "вълците ще вият в долината на kanal D"

"Отчаяните съпруги" замлъкват на 19 юни 2014, четвъртък, казвайки сбогом с финален еп. 154!

За тези е ясно, но има още сапунЬ за топене ...   ooooh!

# 391
Мерси, Гери!  Hug

Значи юни разчистваме терена.
За Черните пари се радвам, хем искам да видя какво се случва, хем ми е скучноват и разтеглен... Но щом ще карат само до 13-ти епизод, ще се напъна.
За Века също се радвам, последната серия след погребението на Хюрем беше велико скучна, за първи път ми е за всичките 4 години...

# 392

Indila - Dernière Danse

# 393
Петане Hug, ясна и кратка и много полезна информация Peace, аз следя само АПК-то...
Бланче Hug, и на мен ми липсваш
Скрит текст:
не ми благодари Stop

Bridge of Sighs, Cambridge, England

# 394
  • ÇapulcuLand
Бог да прости Уур Курт. Докторите не са успели да спасят живота му Cry

# 395
Божичко, следващият се спомина...още колко и до кога? Колко невинни хора се затриха от нищо Mr. Green Направо ме втриса yeterli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 396
Боже!Какво е това безумие!!!Накъде отиваме?
Ели, мноооого благодаря за прекрасните снимки от София  Hug Hug Благодарение на теб си направих една почти истинска разходка по Витошка и в Южния парк (нали не го бъркам с някой друг парк?).  Heart Eyes

Гери Hugти само казвай,често ще те разхождам LaughingАбсолютно Южния парк си е Grinning
В *обновената* му част PeaceТака ги делиме вече  WinkИ Витошка е в обновената част,след Солунска заораваш в чакъла  Sad

Аз да споделя тази вечер приложих с пълна сила маскимата*изкуството иска жертви*.Ходих на концерта на ЛЮБЕ (сещате се къде Mr. Green),нооо си заслужаваше Heart Eyes Пак се влюбих в този човек Heart Eyes

# 397
Бог да прости Уур Курт. Докторите не са успели да спасят живота му Cry

Да намери покой душата му.

# 398
  • ÇapulcuLand
Божичко, следващият се спомина...още колко и до кога? Колко невинни хора се затриха от нищо Mr. Green Направо ме втриса yeterli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

лиа, йетер, та не, йетер!!! Но ето че поредната невинна жертва е факт  Cry И не само това, ами вече има още няколко ранени, измежду тях и един сериозно, от хората, които тази вечер се стекоха към Окмейданъ в знак на съпричастност и за да демонстрират срещу полицейското насилие  Rolling Eyes

А иначе валията на Истанбул заявява, че щели да разследват. Ама какво ще ми разследват - застреляли са човек, дошъл на погребение, в двора на храма  #Cussing out Снимки, видео, всичко е на лице и целият свят разбра какво е станало, но 10 часа след случилото се дори един следовател не се е явил на местопрестъплението!!! Хората бдят над уликите като над бебе: заградили са местопроизшествието с барикади и са опънали отгоре му чаршафи, за да не врътнат някой номер от следствието. Къде го има това??!! По време на изборите си пазиха сами бюлетините, сега при убийство - бдят над уликите  #Crazy

Аз съм толкова възмутена, че няма повече накъде!
Ама и Ердо надмина всичко, бе! Всичката мара втасала неговата! Хората мрат като пилци по улиците, над 300 миньори загубиха живота си, но бай ти Ердо ми тръгва на неофициално посещение в Германия да си прави предизборен митинг сред тамошните овце! То бива наглост, то бива лицемерие, ама това надхвърли всичко!

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 00:18 от Geryka

# 399
Гери Hug, така е, за съжаление....и бюлетините пазиха...и нищо.....и уликите пазят сега....ще видиш, че пак нищо, а валията не разследваше ли и за жертвите от Гези newsm78 Аз на това му казвам "нещо като нищо", прах в очите на хората, които не следят подробно информацията Wink

# 400
  • ÇapulcuLand
Кво ви пиша аз за валията на Истанбул, че той от преди малко вече не е валия, а е прехвърлен в Централна дирекция на полицията Shocked А шефът на турската национална телевизия е вече валия на Урфа  Whistling Има и други премествания, ама списъкът е дълъг и не искам да ви отегчавам. тъй де, почнаха се рокадите по Ердогански, което на всички ни е ясно какво означава  Thinking

ели, мерси за снимките, мила  Hug Виж, за Расторгуев по-добре да си замълча  Sick:

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 00:33 от Geryka

# 401
Кво ви пиша аз за валията на Истанбул, че той от преди малко вече не е валия, а е прехвърлен в Централна дирекция на полицията Shocked А шефът на турската национална телевизия е вече валия на Урфа  Whistling Почнаха се рокадите по Ердогански  Thinking

......

Колко опростен сценарий Mr. Green, да влязат убитите  Embarassed

# 402
  • Разград
„Черната роза“ („Karagul“) – от 3 юни по TV7; „Перла“ заменя „Мелодията на сърцето“; новости в програмата на Нова ТВ

* Очаквайте от 3 юни новия турски сериал „Черната роза“ (Karagul), който ще се излъчва всеки делник от 19:30 до 20:30 по TV7. В главните роли ще видите Йозджан Дениз, Едже Услу, Месут Акуста и други.

* От юни всеки делник от 14:00 до 15:00 на мястото на „Лекар на повикване“ ще се излъчва сериала „Превратностите на живота“.

* От юни всеки делник от 15:00 до 15:30 на мястото на „Клиничен случай“ ще се излъчва първо сериала „Семейство за ремонт“, а по-късно на негово място ще се излъчва сериала „Агнешко“.

* От юни всеки делник от 23:00 до 00:00 на мястото на „Рокфелер Плаза 30″ ще се излъчва сериала „Военни престъпления: Лос Анджелис“.

* От юни от вторник до петък от 00:00 до 01:00 на мястото на „Чарли Джейд“ ще се излъчва сериала „Герои“.

* От 3 юни от понеделник до четвъртък от 20:30 до 21:30 ще се излъчва предаването „Следващият, моля“.

* От 2 юни от понеделник до сряда от 21:30 до 22:30 ще се излъчва предаването „Валя и Моро превземат света: Европа“, всеки четвъртък в този слот ще се излъчва сериала „Скрити доказателства“, а всеки петък от 20:30 до 22:00 предаването „Оригиналът“, веднага след него от 22:00 до 22:30 сериала „Татенце“.

* От юни всяка събота от 15:30 до 16:30 ще се излъчва сериала „Оцеляващият човек“ (най-вероятно става дума да сериала „Arrow“).

* От юни всеки делник по Нова ТВ от 15:00 до 16:00 на мястото на „Мелодията на сърцето“ ще се излъчва сериала „Перла“ с повторение от 20:30 до 21:30 по Диема Фемили.

* От 16 юни всеки делник от 20:00 до 21:00 ще се излъчва нов сезон на кулинарното предаване „Черешката на тортата“.

* От 16 юни всеки делник от 21:00 до 22:00 ще се излъчва сериала „Хавай 5-0″.

* От 16 юни всеки делник от 22:00 до 22:30 ще се излъчват късните новини на Нова ТВ, от 22:30 до 23:00 „Господари на ефира“, а от 23:00 до 00:00 „От местопрестъплението“.

http://bgtvnews.com/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-% … B8-%D0%B2-%D0%BF/

# 403
Ванче Hug, мерси за инфото Peace Някой може ли да каже "Черната роза" гледаем ли е...имам предвид логичен сценарий, тежък ли е и прочие....измислени драми напоследък не ми се гледат, претоварих се от такъв род сериали Mr. Green

# 404
На фона на драмите в Турция, някои хора броят дните до раждането Peace

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/bade-iscil-gun-sayiyor

Общи условия

Активация на акаунт