"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 71

• 38 820
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Марийко,писах и на тебе  Mr. Green

# 316
Някой го е снимал отзаде  Joy

image hosting over 10mb
Даниии, намерих те в Туитър Mr. GreenСамо Ивчето и Ането ми бегат по тъча Mr. Green
ихааа  Hug Hug Hug,ми кЪ няма да ме намериш  Mr. Green

Joy Joy Joy Обаче не изглежда дебел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
адашче,ти направо му се кланяш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy    Ами нямам друг подходящ емот
на другия ред е ,отдолу  Hug Hug Hug

Аааааа,  тенкю адашче  ! Видех го ! Hug Hug Hug  Вече с него ще припадам!

# 318

Аааааа,  тенкю адашче  ! Видех го ! Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Друго си е да припадаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 319

Връщам сЪ , да сЪ коригирам!  hahaha

# 320
Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace

# 321
Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha

# 322
# 323

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 324
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
е тоя въпрос и шефа ми го зададе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се опитам да съм кратка
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 21:03 от Danielkka

# 325
и това не е всичко,спукаха се да ме бъзикат цял ден,викат ми,че ако ида в Англия и се кача на тролей,ще се обадя да идват да ме забират от Китай  :е: :о:
А на обяд шеф идва и Даниела бяга за кафе,ония през това време му казали,влизам аз и той ме гледа,ама така ме гледа и си стиска устата и ми викали какво направи пак бе Даниел че  :о:,сега кой не иде на бензиностанцията да ти купи пътна карта и се смее  :о:!
и така от утре очаквам,нови бъзици  :о:.и се да и се чу да,що все на мен се случва беи  :е: :е: :е: :е:,толкова ли съм застреляна  :е:

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 21:02 от Danielkka

# 326
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 327
и това не е всичко,спукаха се да ме базикат цял ден,викат ми,че ако ида в Англия и се кача на тролей,ще се обада да идват да ме забират от Китай  Mr. Green ooooh!
А на обяд шефУ идва и Даниелка бяга за кафе,ония през твя време му казали,влизам аз и той ме гледа,ама така ме гледа и си стиска устата и ми вика-и какво направи пак бе Даниелче  ooooh!,сега кой не иде на бензиностанцията да ти купи пътна карта и се смее  ooooh!!
и така от утре очаквам,нови базици  ooooh!.и седа и се чуда,що все на мен се случва бее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,толкова ли съм застреляна  Mr. Green

Не си само ти, бе Дани.   Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Аз така обърках автобусите преди 3-4 години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама почти никой не разбра и не отнесох бъзици.  Mr. Green Mr. Green

# 328
Минавам да ви нагледам набързо...Чачко сложил по-хубава снимка в Т . Laughing
Ухилената девойка ми е позната и от други снимки...,ще се сетя с кого съм я виждала. Thinking

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy
Данииии Hug Hug Hug
Мерси мило,имах нужда от нещо забавно  да си оправя настроението след напрегнатия ден днес.  love001

# 329
и това не е всичко,спукаха се да ме базикат цял ден,викат ми,че ако ида в Англия и се кача на тролей,ще се обада да идват да ме забират от Китай  Mr. Green ooooh!
А на обяд шефУ идва и Даниелка бяга за кафе,ония през твя време му казали,влизам аз и той ме гледа,ама така ме гледа и си стиска устата и ми вика-и какво направи пак бе Даниелче  ooooh!,сега кой не иде на бензиностанцията да ти купи пътна карта и се смее  ooooh!!
и така от утре очаквам,нови базици  ooooh!.и седа и се чуда,що все на мен се случва бее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,толкова ли съм застреляна  Mr. Green

Не си само ти, бе Дани.   Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy Аз така обърках автобусите преди 3-4 години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама почти никой не разбра и не отнесох бъзици.  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy  Адашче, Иве, не сте сами! И ние с мъжа , че и детенце ,че и късно вечер по тъмно, на километри извън града се усетихме, щото нали тъмно навън и не виждаме накъде  се движим ...ужас ooooh! Слязохме, тръгваме обратно,никой  не спира на стоп , детенце мрънка...кошмар .Сега като се сетим ни е смешно!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт