"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 71

• 38 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Мария,Мария,а ти къде видя,че той ме е отразил и това ли се вижда?и кво си пишем ли? Hug

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 21:31 от Danielkka

# 346
Минавам да ви нагледам набързо...Чачко сложил по-хубава снимка в Т . Laughing
Ухилената девойка ми е позната и от други снимки...,ще се сетя с кого съм я виждала. Thinking

Çağatay Ulusoy&Sinem Aksoy (Arkadaşı) Yeni Selfie Simple Smile

Няква си Аксой била тая нахилената, ама ние нали сме нови, идея си нямаме ква е  Whistling Whistling  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ами като чета в Т пишат, че му била приятелка, но и те не знаят коя е точно.  Joy Joy Joy

И батко Али са го нарисували.  Party Party Само Крачо няма кой да го нарисува бе  hahaha hahaha hahaha

Освен аз да си нарисувам Крачи  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green
Ех, че готин батко Али, веднага отрази Дани.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почвай да рисуваш  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох, батко Али е СУПЕР!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 347
Ухилената девойка ми е позната и от други снимки...,ще се сетя с кого съм я виждала. Thinking

Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
е тоя въпрос и шефа ми го зададе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се опитам да съм кратка
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy
Данииии Hug Hug Hug
Мерси мило,имах нужда от нещо забавно  да си оправя настроението след напрегнатия ден днес.  love001

Hug Hug Hug Вики, и ти ли работиш днес?  Hug Hug Много сте работни яяяяя!!!  Hug Hug Hug

# 348
# 349
Ох,ние и утре ще работим  ooooh!
Скрит текст:
познайте в понеделник кой има рожден ден  Flutter
Скрит текст:
аз,аз,аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 350
Ани,кажи ми де,моля те.кво пиша в Т  всички ли го виждат  newsm78

# 351
  • близо до брега на морето
Марийке,а ти къде видя,че той ме е отразил и това ли се вижда?и кво си пишем ли?
Приииийййййс без умалителни-просто Мария е по добре

# 352
Ох,ние и утре ще работим  ooooh!
Скрит текст:
познайте в понеделник кой има рожден ден  Flutter
Скрит текст:
аз,аз,аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Party Party Party Party Party

Скрит текст:
А във вторник май имаш именник  Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
И аз съм много работна, всеки ден без неделята.  Mr. Green Mr. Green

Ани,кажи ми де,моля те.кво пиша в Т  всички ли го виждат  newsm78

Ъхъъъ  Mr. Green Mr. Green

# 353
Ани,кажи ми де,моля те.кво пиша в Т  всички ли го виждат  newsm78
да Целия свят го чете злато-нали му влизат в профила

# 354
# 355

Ани,ма той не е дебел бре,може би възмъжава сега  Mr. Green
Оле ,чек да ви разкажа да се смеете малко,кво направих днес  ooooh! ooooh! ooooh!,само секунда  Peace
какво пак направи бе Дани?  Joy Joy Joy Joy Обаче е с онези патладжанените дънки  hahaha hahaha hahaha
е тоя въпрос и шефа ми го зададе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се опитам да съм кратка
Скрит текст:
Снощи имахме до късноо гости,легнахме след 2,мъжо-дърво,ставам сутринта за работа,той спи немога да го сабуда да ме кара(моята книжка изтече).сещам се за едно от момичетата и тя от моя квартал,звъна и аз да я питам в колко часа има автобус,тя ми вика в 7:20 е тролея и спира при фирмата,а другия е в другата посока.и аз викам ок,чакай ме там идвам.отивам на спирката в 7:17(щото съм много бърза)и гледам тролей на спирката,право се качих и се оглеждам за оная шматка-няма я,звъна и -абоната зает,онзи затвори вратите и тръгна.возя се аз,платих си билетчето,седнах си,мина спирка,мина втора,бре тоя ме кара някъде извън града ooooh! ooooh! ooooh! и кат рипнах и го чукам по рамото и викам,абе човек къде ме караш и той ми вика ми  по линията госпожо,и аз викам,ми аз не съм за насам бре,а той се смее и ми вика-ми объркалите сте се,аз линиите на тролея немога да ги преместа  ooooh!.и познайте какво,обаждам се на едно момиче което идва на работа с кола и и викам къде си,тя-ми пред работата КАФЕ ли да ти взимам и се смее  ooooh! ooooh!,а аз и викам идвай ме забирай,че обърках тролейте и слезнах накрая на града,а тя се смее и мии вика-не ме базикай да ме разкарваш  ooooh! иаз пак абе ела ме вземи ,та с 300 зора дойде,нямате си на идея колко се смя  ooooh!.влизаме в ателието ,всички сериозни и в следващия момент,като избухнаха в един смях,въздух немогат да си вземат  Crossing Arms,а онази им казала,че съм объркала тролея и отива да ме вземе  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy
Данииии Hug Hug Hug
Мерси мило,имах нужда от нещо забавно  да си оправя настроението след напрегнатия ден днес.  love001

Hug Hug Hug Вики, и ти ли работиш днес?  Hug Hug Много сте работни яяяяя!!!  Hug Hug Hug

smile3521 smile3521 smile3521 И още как?!

Вчера Серенай е ходила в детската градина на Чагри ,за да вземе и нагушка своя малък син от Лале деври. LaughingДетето винаги много  радва когато Сери отиде да го види и си я нарича"мама Серенай". thumbsup

# 356
Марийке,а ти къде видя,че той ме е отразил и това ли се вижда?и кво си пишем ли?
Приииийййййс без умалителни-просто Мария е по добре
Веднага се поправих  Peace Hug
Ани,кажи ми де,моля те.кво пиша в Т  всички ли го виждат  newsm78
да Целия свят го чете злато-нали му влизат в профила
аййй  ooooh!,ми ако искам да му пиша нещо "мръсно"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ивее -даа
Скрит текст:
във вторник,Жоро  ooooh!

# 357
Вики,това е много хубаво,браво на Сери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 358
Мария,Мария,а ти къде видя,че той ме е отразил и това ли се вижда?и кво си пишем ли? Hug
двете ми кардашими са със звездичка-демек са ми важни-и всеки.  техен туит ми излиза.Не питай като почне голямото-добре е че сега има повече задължения.Всичко се вижда-скрито йок

# 359
двете ми кардашими са със звездичка-демек са ми важни-и всеки.  техен туит ми излиза.Не питай като почне голямото-добре е че сега има повече задължения.Всичко се вижда-скрито йок
ох така,като ме гледаш,дали ще го питам нещо сериозно  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт