Защо българките не раждат?

• 3 770
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Не, не съм прочела условията за ползване. Защо не ме изтриете? Simple Smile Това невероятно "наказание" ще съсипе живота ми - как ще живея аз без форума с най-злобните хора, които за мое съжаление даже се и множат...Ама, даже да ви кажа от кой град съм, да се съберете да ме набиете, че не съм прочела златните условия на мега форума? Даже почвам да съжалявам, че съм влязла, за да търся нещо тук. Виждайки що за стока сте... не ми е необходимо да ви четя за перхидролените прически, маските за състарените ви лица и т.н. И не, не съм ПР. Работя в частния сектор. Това проблем ли е за "златните" мами? Те всичко мразят и се чудя - откъде ви остава обич да си отглеждате децата?.. Както и да е, не ме интересува, това си е ваш проблем. Както казах - аз деца нямам, не съм "мама" с прекалено свободно време и хейт в себе си, че мъжът ми не ме докосва нощно време, защото съм около 200 кс.... Wink

# 61
Не, не съм прочела условията за ползване. Защо не ме изтриете? Simple Smile Това невероятно "наказание" ще съсипе живота ми - как ще живея аз без форума с най-злобните хора, които за мое съжаление даже се и множат...Ама, даже да ви кажа от кой град съм, да се съберете да ме набиете, че не съм прочела златните условия на мега форума? Даже почвам да съжалявам, че съм влязла, за да търся нещо тук. Виждайки що за стока сте... не ми е необходимо да ви четя за перхидролените прически, маските за състарените ви лица и т.н. И не, не съм ПР. Работя в частния сектор. Това проблем ли е за "златните" мами? Те всичко мразят и се чудя - откъде ви остава обич да си отглеждате децата?.. Както и да е, не ме интересува, това си е ваш проблем. Както казах - аз деца нямам, не съм "мама" с прекалено свободно време и хейт в себе си, че мъжът ми не ме докосва нощно време, защото съм около 200 кс.... Wink

Добре, де, успокой се, и прощавай, че ти казахме, че статията и сайта не струва.

# 62
  • Galaxy 13197853088
Дразнещо е, че я изтриха.
Иначе  отдавна  си пълнят
колонки от  тук. Нормално
си е.  Малко  са кадърните
журналисти.

# 63

Добре, де, успокой се, и прощавай, че ти казахме, че статията и сайта не струва.

За сайта пък ми е още по-безразлично.. ахахах даже не съм чела и въпросната мега статия... хахах

# 64
Не е опасно, че българите не раждат българчета. Опасно е, че не могат да заченат и родят идеи, опустяло ни е въображението, затова всичко ни е сиво, от всичко доскучава и чакаме някой отнякъде да ни влее ноу-хау, някакво задание, насока, директива, опорна точка.

Няма по-страшно от яловото въображение, ей затова млади и учили не могат една статия да изцедят от мозъка си, та опряха до ироничния ми списък.

# 65
  • София

Кой те знае и тебе какъв глиган в анцуг си. И си права, че перхидрол не ти трябва, по-тъпа едва ли ще станеш.

Мммм, като чета как разсъждава, май няма 18, така че е възможно да не е глиган. За перхидрола може би си права  Thinking

# 66
  • Куциндрел
Акъл!
От кога ПР не се включва в частния сектор?
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 67
Абе важното е да сме стегнати и гинекологът като погледне, да види (.)

# 68
  • Пловдив
Не, не съм прочела условията за ползване.
Ама си ДЕКЛАРИРАЛА, че си ги прочела, онова бутонче за чекване това означава.

# 69
Абе важното е да сме стегнати и гинекологът като погледне, да види (.)

Не гинеколог, а мъж с голяма, здрава, твърда, можеща и работеща ръка.

# 70
  • София
Мамасито, трябваше да наблегнеш на зомби апокалипсиса, не са го включили сега в статията, която била "доста добре", язък! Sunglasses

# 71
Смятам, че е лицемерно извинението. Особено след инфантилните коментари, написани от Вас или екипа Ви под статията.

Хаха • преди 4 часа
Форумът е свободна зона всеки може да пише и черпи идеи!!! Ако не ви отърва го затворете, да ама.....да не сте луди, толкова пари печелите на гърба на тези които пишат в него! Сега там се вайкат колко сте ги окрали, смешна работа хахахаххаха

Наблюдател • преди 5 часа
Да се плаща хонорар на бг мамите? Хахаххахахах сякаш някой ги кара по цял ден да киснат във форум. А собствениците печелят много пари !!!!! Май най прецакани са бедните майки

Наблюдател • преди 5 часа
Този сайт бг мамма прави милиони на гърба на бедните мами, които по цял ден цъкат във въпросния форум !!! Крадеца вика дъжте крадеца, много сте смешни !!! Но вече всички знаят за вас и вашето форумче,

За сайта пък ми е още по-безразлично.. ахахах даже не съм чела и въпросната мега статия... хахах

Вече се разбра кой е написал и коментарите хаха, иначе съвсем случайно сте тук.  Laughing

# 72
Мамасито, трябваше да наблегнеш на зомби апокалипсиса, не са го включили сега в статията, която била "доста добре", язък! Sunglasses

Ако си чела World War Z, там накрая хората бяха постигнали доста добра раждаемост, просто защото беше изчезнал бая голям дял от населението. А и след бедствия и несигурност следва бейби бум.

Още една причина да не се чудиш много с раждането: давай докато е време, та като дойдат зомбитата, да са поизгледани и да могат да ти помагат в борбата.

# 73
И как така глигана влезе да търси нещо и попадна точно на историята със статията, та и всичко свързано с нея. Леле, не знам кой е с хейта тука, госпожице частен сектор.

# 74
И как така глигана влезе да търси нещо и попадна точно на историята със статията, та и всичко свързано с нея. Леле, не знам кой е с хейта тука, госпожице частен сектор.

Едното, което признавам, че в този форум има всичко. Винаги излиза в топ, когато търся нещо, затова реших да се "доверя". Второто... зарибяващ е, когато имаш много свободно време. Влизам и съм набедена за какво ли не.. а всъщност категорично не сте прави. И да, ще хейтвам, защото някои хора определено го заслужават. И.. когато напиша, че не работя като ПР, означава, че не работя това. Но не се чувствам длъжна да обяснявам на каква позиция работя. Но, разбира се, най-лесното е да приемеш човека отсреща за тъп, само защото не споделя мнението ти. Аз не ви намирам за тъпи - само за крайно злобни. Има разлика

Общи условия

Активация на акаунт