Време е да ни дарят с ритничета ОКТОМВРИйските мъничета - ТЕМА 7

• 30 347
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мили мами! Grinning
Отдавна ви чета,но чак сега се присъединявам.Първо да се представя.
Аз съм Надежда на 29 г.от София.Това ми е втора бременност,първата ми е неуспешна.Терминът ми е на 18-ти октомври.В момента съм в 19-та седмица.
Имах страшно много проблеми от начало.Близо месец и половина лежах в болница за задържане с кървене от началото до преди две седмици.Вече съм си вкъщи и съм много щастлива!
Миналата седмица бях на преглед и доктора ми каза,че ми е ниска плацентата.
Някой имал ли е такъв проблем?
Пожелавам на всички безпроблемна и изпълнена с щастливи мигове бременност  newsm51

# 616
може нещо от хормоните да е нарушено PH, a не гъбички....отиди ако трябва и друг АГ да те види. Не трябва да имам постоянен дискомфорт после може да доведе до контракции и пр. По добре не се шашкай и не го мисли а отивай при друг за мнение

Благодаря за отговорите!
Имах безболезнени контракции в края на април. Започнах да пия магнезий и нош-па и се овладяха.
В сряда имам записан час, ще пиша като излязат резултатите от микробиологията.
Как се определя нарушеното PH на влагалище - със специално изследване?

# 617
Здравей AlexPJ, при мен има нарушено PH, откри се след пълните изследвания - кръв, урина и микробиология, но не съм сигурна с кое точно, предполагам микробиология.

# 618
Нарушение на PH се открива с микробиология на влагалищен секрет. Аз също имам такова, с първата бременност пак бях така. На много бременни се случва, не знам от хормоните ли е, но си го имам.

# 619
Аз съм Надежда на 29 г.от София.Това ми е втора бременност,първата ми е неуспешна.Терминът ми е на 18-ти октомври.В момента съм в 19-та седмица.
Имах страшно много проблеми от начало.Близо месец и половина лежах в болница за задържане с кървене от началото до преди две седмици.Вече съм си вкъщи и съм много щастлива!
Пожелавам на всички безпроблемна и изпълнена с щастливи мигове бременност  newsm51

Здравей, и на мен на два прегледа подред ми казват, че ми е ниска плацентата.Последния пътАГ каза, че се е дигнала на три см, но нямало повод да зе притеснявам.Обясни, че на много жени се вдига в по-късните месеци, просто трябва да се следи.Важно е дс е нависоко за естественото раждане.

Момичета, има ли от вас боядисвсщи се русо? С каква боя де боядисвате?

# 620

Здравей, и на мен на два прегледа подред ми казват, че ми е ниска плацентата.Последния пътАГ каза, че се е дигнала на три см, но нямало повод да зе притеснявам.Обясни, че на много жени се вдига в по-късните месеци, просто трябва да се следи.Важно е дс е нависоко за естественото раждане.

Момичета, има ли от вас боядисвсщи се русо? С каква боя де боядисвате?

Здравей, аз не съм съвсем руса, но пък мога да ти препоръчам новата безамонячна боя на Гарние. С някакво олио беше. На кутията пише 100% покривност и наистина е така. От 6-7 месеца е някъде. Каталога им е пълен със страхотни цветове.
Горещо препоръчвам! Simple Smile

# 621
Благодаря ти leksita!!
Много ме успокои,защото мисля да раждам нормално.   Grinning

# 622
Здравейте мами, за болката в срамната кост беше само веднъж и се надявам да не се повтори че е много неприятно Cry
Тази мойта мързелана още не иска да рита уш я усещам някой ден и после три дни нищо.Докторката каза че е рано и в интернет в един калкулатор за бременни ми показва първи движения на плода към 30 май.Но в четвъртък влизам в 19 седмица а първата бременност го усетих много рано newsm78.Незнам какво да си мисля да се притеснявам ли или просто си е мързел или аз съм дебелокожа и не усещам newsm78

# 623
Здравейте и от мене! Първите движения усетих още в 14 г. с., но при мене все пак ми е трето бебе, за това и толкова рано. Пък и моят юнак е много буен не се спира, по някога много ме боли когато ме рита, но все пак се радвам и търпя . нали е за хубаво. Като най-големият батко, после като се роди беше много спокойно бебе, докато малкия батко не риташе много и беше спокоен, обаче като се роди  чудо и сега е голям тайфун Joy

# 624
Аз се боядисвам русо. Не ползвам безамонячна боя, защото не ме покрива и не ми харесва. От години ползвам L'Oréal preference, скъпа е, но ми харесва и съм спокойна с нея по време на бременността.
За движенията аз чак 19-тата седмица започнах да ги усещам всеки ден, но на мен ми е първа бременност. Сега го усещам постоянно, голям бяс е Simple Smile

# 625
Здравейте и леко и безпроблемно бременеене на всички,включвам се да предложа заглавия за новата тема-съвсем спонтано ми дойдоха на ум току що Rolling Eyes

Слънчо усмихнат вънка пече,октомврийче в коремче расте ли расте!!!

Октомврийска мама се вълнува и за бебче с трепет пазарува!!!

Октомврийче ритници раздава,за радост на мама най-голяма!!!

Октомври е далече ала чакаме те вече-бебче мъничко засмяно,ти си щастие голямо!!!

# 626
Браво nikolinko ,то от кое по-хубаво... Peace Аз не мога да си избера,всички ми харесват...

# 627
  • София
Тези два дни много се преуморих...Снощи бях на бал,даже потанцувах малко  Laughing Днес цял ден имах гости и в момента едвам движа.Наболяваме коремДаже и положителните емоции трябва да са в мярка.

# 628
nikolinko, страхотни идеи, всички ми харесват, много ще ми е трудно да си избера  bouquet Hug, всички са идеални

# 629
Здравейте и леко и безпроблемно бременеене на всички,включвам се да предложа заглавия за новата тема-съвсем спонтано ми дойдоха на ум току що Rolling Eyes

Слънчо усмихнат вънка пече,октомврийче в коремче расте ли расте!!!

Октомврийска мама се вълнува и за бебче с трепет пазарува!!!

Октомврийче ритници раздава,за радост на мама най-голяма!!!

Октомври е далече ала чакаме те вече-бебче мъничко засмяно,ти си щастие голямо!!!

Първото със слънчо най-много ми харесва, напомня ми за предстоящото лято... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт