Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани в новата тема?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани в новата тема?
Нова тема е пълна с хубави новини и пожелания за лека и безпроблемна бременност. Мамите споделят своите очаквания за ритници и установяване на пола на бебетата. Те също така обсъждат проблеми, свързани с бременността, като болки, наддаване на тегло, стрии, хемороиди, контракции и болки в различни части на тялото. Майките споделят своя опит с кремове и лосиони за бременни жени и предлагат практични идеи за подаръци за свекърви и други теми, свързани с бременността.
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
Майките обсъждат различни теми, свързани с бременността, като очаквания за ритници, установяване на пола на бебетата, наддаване на тегло, проблеми с хемороиди, контракции и болки в различни части на тялото. Те също така споделят опит с подаръци за свекърви и кремове и лосиони за бременни. Освен това те обсъждат притеснения и безпокойства относно бременността.
-
Как да избера между МБАЛ „Надежда“ и Тина Киркова за раждане?
-
Какви са преживяванията на други майки с обърната назад матка?
. И май вчера усетих бебето за първи път или аз си мисля, че беше то. Усещането беше като гъделичкане отдясно. Май това е от мен засега. Ще пиша пак когато мога

Поне така бях чела де...
глвата ми тежи ,а главоболието е най-вече в челото...Пробвам с морска сол и нагревки,но за сега-нищо
"Още в началото на бременността честото уриниране става много досадно. То ви събужда и през нощта. Увеличаващата се матка все повече притиска пикочния мехур, който пък все по-трудно побира обичайното количество урина. В резултат на това непрекъснато имате чувството, че час по час трябва да посещавате тоалетната. Ако искате да си спестите всяко второ ходене дотам, просто повдигайте нагоре корема си, докато седите на тоалетната чиния и пишкате. По този начин осигурявате повече място за мехура, който може напълно да се изпразни."
В другия имаше промоция на една количка ,която си харесахме намалена от 1500лв на 1200лв защото цвета й бил от мин.година
Сега очаквам момченце,но не смятам че пола е определящ,а повече кг-те и годините.Аз съм най-възрастната в темата-ще раждам на 40год и затова много се пазя и всички около мен треперят.Даже и на работа,особено след абортите,лекарите,даже и секса е мираж..