Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани в новата тема?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани в новата тема?
Нова тема е пълна с хубави новини и пожелания за лека и безпроблемна бременност. Мамите споделят своите очаквания за ритници и установяване на пола на бебетата. Те също така обсъждат проблеми, свързани с бременността, като болки, наддаване на тегло, стрии, хемороиди, контракции и болки в различни части на тялото. Майките споделят своя опит с кремове и лосиони за бременни жени и предлагат практични идеи за подаръци за свекърви и други теми, свързани с бременността.
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
Майките обсъждат различни теми, свързани с бременността, като очаквания за ритници, установяване на пола на бебетата, наддаване на тегло, проблеми с хемороиди, контракции и болки в различни части на тялото. Те също така споделят опит с подаръци за свекърви и кремове и лосиони за бременни. Освен това те обсъждат притеснения и безпокойства относно бременността.
-
Как да избера между МБАЛ „Надежда“ и Тина Киркова за раждане?
-
Какви са преживяванията на други майки с обърната назад матка?
А ярки цветове,приемам всякакви идеи ,стига да ми допадне...не само да го боядисам и после да се чудя какво да купувам за да си паснат нещата...
не пиша,но от време на време ви следя от тук от там
че аз пак не съм разбрала, 
Дадох си данните отдавна но..... Можете да ми сложите розово щъркелче
( първа бременност,термин- 16 октомври)
Най-хубавия подарък - на есен 
Ами като заякне , какво ще правя не знам