Велико Търново

• 92 079
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново

Вики,телефона на д-р Пеева е 0887508553,Поликлиника,кабинет 327.Аз се обадих предварително и записах час и понеже малкия беше бебе влезнахме с предимство нищо,че вънка чакаха много хора.

Благодаря за отговора! Записах час за утре.

# 181
Оказа се, че и тази година има деца, за които Общината не може да осигури място в ДГ-те са 30 на брой, колкото една стандартна група (не че е нормално на 30 деца да има по 1 учителка на смяна, но такъв е шаблонът). Чудя се, до кога ли ще виси този проблем в обществото и защо не се решава той? Да не би тези, от които зависи, да се надяват, че от година на година ще се раждат все по-малко деца и няма нужда да се строи нова ДГ за една изчезваща нация?  newsm78

# 182
# 183
Може ли да ми кажете какви са смените на д-р Костуркова в поликлиниката? И с час ли е или отиваш и чакаш?

# 184
Някой знае ли каква е процедурата по смяна на личния лекар?

Тук има някакво обяснение: http://www.nhif.bg/web/guest/news;jsessionid=QqM5TNpCwyzmWjWnTHF … eb%2Fguest%2Fnews
Много благодаря!   bouquet

# 185
  • в здрача
Оказа се, че и тази година има деца, за които Общината не може да осигури място в ДГ-те са 30 на брой, колкото една стандартна група (не че е нормално на 30 деца да има по 1 учителка на смяна, но такъв е шаблонът). Чудя се, до кога ли ще виси този проблем в обществото и защо не се решава той? Да не би тези, от които зависи, да се надяват, че от година на година ще се раждат все по-малко деца и няма нужда да се строи нова ДГ за една изчезваща нация?  newsm78
С новата група какво стана, нали щяха да откриват ново крило към съществуваща детска градина? Проблем беше само собствеността на имота, ако не се лъжа беше към министерството на отбраната, а парите за ремонта - сравнително малко.
Помня времето на закриване на детски градини сякаш беше вчера, но се оказа, че голяма част от тях са били ведомствени към дадени предприятия, а онази на триъгълника била построена върху старо сметище май и самия терен поддаваше.

# 186
  • Велико Търново
Tsv, за "Здравец" става въпрос, но тепърва ще започват дострояването. Строежът е до степен тухла.

# 187
Вио_летка, аз съм си смемяла няколко пъти ЛЛ, понеже не бях в града и т.н, наложи се, та направо се ходи при новия избран, те там си имат нужните документи и те записват.

# 188
  • Велико Търново
Новият шеф на Родилното ни отделение:

http://www.borbabg.com/?action=news&news=34689

# 189
Имам питане някой да е пътувал В. Търново - Свищов с Алекс ОК и да ми каже колко е цената и от къде да ги хвана, а също и има ли други микробуси по тази линия?

# 190
  • Велико Търново
Имам питане някой да е пътувал В. Търново - Свищов с Алекс ОК и да ми каже колко е цената и от къде да ги хвана, а също и има ли други микробуси по тази линия?
по тази линия има доста автобуси - ето тел на автогарата ще ти кажат каквото те интересува 062/640908

# 191
Новият шеф на Родилното ни отделение:

http://www.borbabg.com/?action=news&news=34689

Дано доц. Стойков от Плевен е направил най-правилния избор. Аз лично никога не съм го посещавала, дори не съм чувала от нито една приятелка или позната да е ходила при него и изобщо нямам мнение за това как работи. Дано някой се включи по темата....

Аз съм пътувала, нямам спомен обаче за цената  Rolling Eyes Rolling Eyes На Алекс специално графикът е следния:
В. Търново – Свищов         07,00  08,00    08,30 13,00  14,00 15,00 ч всеки ден
Свищов – В. Търново          10,00  11,00   13,00   16,00  17,00  17,30 ч  всеки ден

Общо за всички възможни може да видиш тук : http://gtvt2012.blogspot.com/p/blog-page_11.html

Който и да избереш за най-сигурно си го хвани от автогара запад, че да си седнала. Иначе после спира и на болницата и на пазара.

# 192
Момичета, къде приема д-р Белчилов? Някакви телефони за записване? Благодаря!  bouquet

# 193
Благодаря, а вярно ли е че пътува 2 часа и половина така видях в нета, но ами се струва ужасно дълго.

# 194
  • Велико Търново
Благодаря, а вярно ли е че пътува 2 часа и половина така видях в нета, но ами се струва ужасно дълго.

Не,не е вярно!Пътят е най-много 1 час и половина!

Общи условия

Активация на акаунт