Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 132
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Ден 9 започва с... ЧААААЙЙЙЙ  Laughing Всичко е супер, продължавам до утре включително и после захранване. Приятна събота! Тук във Варна пак е студ, но днес вече ще излезем, ако трябва на разходка с колата, но ще излезем!  Sunglasses

# 706
имам въпрос отностно цикъла  , кога е редно да си дойде всичко по реда си  ?

# 707
  • Балчик
Здравейте. Ден седми за мен. Не се чувствам нито по-лека, нито нещо свалила. Накрая ще видя какъв е резултатът. Днес нямам време и все закъснявам с часовете, но горе-долу се старая да спазвам двата часа.

sofito1, какво те притеснява за цикъла? Той не се променя, ако е бил нормален. Ако целиш регулирането му, то с плодуването това се постига отлично. Peace

# 708
  • Бургас
Здравейте! Не писах по-рано, защото сама не очаквах да стигна до тук, макар да не ми е за първи път този режим. Днес ми е десети ден на плодове и чай/реших, нова година - нов късмет Laughing/. Имам какво да свалям, но и върху една гадна миома искам да повлияя. Четох ,че за да има ефект наистина трябва да устискам поне 15-20 дена. Нямам оплаквания, не ме гони зверски глад, но пък дали , предвид това, че и отдавна не съм подлагала тялото си на такъв стрес и ходя на работа да взема да спра днес и от утре  - захранване?!  newsm78 Това се чудя...че и последните дни малко успано ми беше на работа...

# 709
  • Балчик
Да не те отчайвам, но аз от 2009 година насам плодувам по 20-25 дена всяка година, даже понякога по два пъти на година и миомата на никъде не е мръднала. Sad Поне не расте, може би и това е напредък.
Всъщност досега нито един проблем не съм успяла да реша- миома, полипи и кожен проблем, освен че се разтоварвам, отслабвам, подобрява ми се тонуса и настроението, цикълът ми е като часовник от много години насам. Не знам реално какво лекува това плодуване, но за моите проблеми не помага.

# 710
  • Бургас
 Sad жалко, все имах надежда, че някой може да се похвали с нещо такова тук...Е, поне да си пожелаем успех занапред и минуси при кантара!

# 711
  • Sofia
Аз мога да се похваля,че ми повлия на 10годишна алергия с обриви и ужасни сърбежи,след 2 дълги курса всичко отзвуча,дано никога не се върне този кошмар Praynig

Роси81,от утре можеш да си направиш зеленчуковия бульон и да го пиеш в 16ч.вместо чай

# 712
Добро утро! Ден 10, последен  newsm44
С плодове, чай и мед аз съм лекувала леко акне и след първия курс от 20 дни + 10 захранване ми дойде цикълът, който беше спрял за две години след преживян стрес. Идваше ми само с хапчета, но след курса започна да си идва нормално. Не мога да гарантирам, че това се дължи на плодовете все пак, но вярвам, че са ми помогнали.
Вчера бяхме цял ден навън, седнахме и на заведение и трябваше да гледам как всички сладко си примляскват пици и салати докато аз пия чай. И естествено, всички ми наливаха акъл как нямало никакъв смисъл от това гладуване, най-добре било да се хапват повече месо и салати. Ами аз месо не ям, и с млечните съм скарана, какво да направя! Споделих ви  Wink
Лек ден от мен!

# 713
  • Бургас
E, радвам се да прочета и такива мнения!
Роси81,от утре можеш да си направиш зеленчуковия бульон и да го пиеш в 16ч.вместо чай
Мислех да започна с морков, ако не се лъжа Лидия Ковачева препоръчваше захранването да стартира със суров сезонен зеленчук или плодове, които досега не са били включвани. Но аз се замислям дали да се устискам още 4-5 дена, така и така съм набрала скорост...

# 714
  • Балчик
Акнето си е ясно, то се лекува без проблем. Но по-сериозни заболявания някой реално излекувал ли е?
Аз силно се надявах да махна миомата и едни папиломи,  и херпес, които са вируси, но не. Години наред нищо не става.Херпесът всеки месец, преди цикъл си избива на едно и също място, много ме дразни. Лошото е, че от два месеца смени мястото и се появява на устната.

# 715
Успех, момичета!   bouquet
Скоро ще се вкюча и аз, че кантарът направо прекалява.  #2gunfireА на дънките им се развали ципа.  Blush  Crazy

# 716
Добро утро!
Джемма, майка ми преди години изчисти камъче в бъбрека с 15- или 20-дневен курс. Една позната се опита да лекува миома с 20-дневен курс наскоро, не успя. Това знам от моя опит.
Аз приключих, направих 10 дни, както бях планирала, доволна съм от себе си Simple Smile
Днес захранване, за обяд стърган морков с лимон, за вечеря салатка зеле с лимон и картоф на пара.
Твърдо съм решила да правя всяка седмица разтоварващ ден, само плодове и чай, ще ви пиша тук Simple Smile
Успех на всички, страхотно е, когато човек е изпълнил обещанието към себе си Simple Smile

# 717
Здравейте,

И аз днес трети ден, че едва от събота се стегнах сериозно  Simple Smile.За сега кожата ми се чувства по-добре, иначе при мен има често безспокойство и паника и се надявам да се повлияят поне малко.

# 718
  • Балчик
То и камъчето не го смятам за сериозно, изхвърлят се и с повече течности, не само с плодуване, но въпреки всичко браво на жената.
Въпреки,ч е не вярвам да се лекува нещо по-сериозно вярвам в благотворния ефект като цяло и затова го правя всяка година.
Днес ден 9-ти. Не знам колко съм свалила, но продължавам да не се чувствам по-лека.

# 719
  • Sofia
В темата за лечебния глад има доста постигнали излекуване на най-различни здравословни проблеми.Аз никога не съм го правила пълния глад,само на вода,сигурно е по-лечебен от плодуването Thinking

Общи условия

Активация на акаунт