Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 136
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
и аз не съм правила пълен глад, само по един ден няколко пъти. но не мисля и да се захващам, прекалено хард е за мен  Stop

# 721
  • Балчик
Да, пълен глад и аз не мога да издържа.

# 722
Строгата форма, според мен трябва да е и под медицински контрол и с по-малко физ. натоварвания.

# 723
Днес и аз започнах малко разтоварване .Искам да попитам печена тиква нали може да се хапва.

# 724
  • Sofia
....не присъства в режима,но и аз понякога съм разнообразявала с нея Blush

диетична,полезна е,не знам защо пък да не се включва Thinking,а и сурова може да се яде,на фреш да се прави...

# 725
  • Балчик
Но тиквата е в захранването. newsm78

# 726
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
От вчера и аз съм отново с вас. Стартирам с ужасните 97.7 кг, тази сутрин 95.2 кг , което много ме зарадва. Имам да свалям доста килца, дано се справя. Миналата година горе-долу по същото време пак правих плодуване и за 20+10 дни, смъкнах около 14 кг. Дано и този път ми се получат нещата. Като за първи ден вчера, се чувствах добре, не ми се е прияждало, лошото е , че не мога да пия вода /винаги съм си била така/. Предния път пих вода насила, този път съм решила да пия само ако ми се допие или ако усетя глад, а не е време за плод или чай.
Хубав и успешен ден на всички.  bouquet

# 727
  • Sofia
Бобулина,ако не приемаш достатъчно количество вода/течност няма да можеш качествено да изхвърляш токсините,ще имаш главоболие и запек...ако не ти е вкусна чистата вода слагай по няколко капки лим.сок.Около 1,5л-2л.трябва да са ти течностите за деня-вода или чай.

# 728
  • На брега на реката
Благодаря Доли,
Чай пия, не обичам , но пия 4 или 5 чая на ден.  Явно моя организъм е като на камила. Преди години като четох книгата на Лидия Ковачева пишеше, че вода трябва да се пие колкото организма подсказва, да не става насила Е моя явно му е счупена подсказвачката Laughing и не изпитвам жажда, особено зимата, но поне чай пия. Blush

# 729
SoFarSoGood много благодаря за съвета Simple Smile с прочистването.

Тъй като не съм го правила от няколко години сериозно плодуването и реших да се пречистя с английска сол и вода за един ден. Днес ми е 4-ти ден, чувствам се добре. Ако мога да издържа мисля да направя 20 дни.

Успех на всички   bouquet Много се радвам на тези, които са почнали от 1-ви и аз така мислех. Плодуването определено калява волята.

# 730
Добро утро! Ден 10, последен  newsm44
С плодове, чай и мед аз съм лекувала леко акне и след първия курс от 20 дни + 10 захранване ми дойде цикълът, който беше спрял за две години след преживян стрес. Идваше ми само с хапчета, но след курса започна да си идва нормално. Не мога да гарантирам, че това се дължи на плодовете все пак, но вярвам, че са ми помогнали.
Вчера бяхме цял ден навън, седнахме и на заведение и трябваше да гледам как всички сладко си примляскват пици и салати докато аз пия чай. И естествено, всички ми наливаха акъл как нямало никакъв смисъл от това гладуване, най-добре било да се хапват повече месо и салати. Ами аз месо не ям, и с млечните съм скарана, какво да направя! Споделих ви  Wink
Лек ден от мен!

Здравей, Iced Tea   bouquet

Аз след голям стрес също имам проблем с цикъла и бих искала да те попитам, на какви плодове си наблегнала през гладуването и взимала ли си някакви добавки след това. Моля, за повече информация.

Аз мислех да направя режима за една седмица, но след като прочетох твоя пост се стимулирах за 20 дни.
Благодаря   bouquet

# 731
Йови, това беше преди 14 години, първото ми плодуване, бях на 16. Май месец беше, спомням си, че ядях основно ябълки, банани и кивита. Пиех 4 различни вида чай на ден, сама си ги приготвях от сушени билки. Единият беше бял равнец, другият - жълт кантарион, останалите два не си спомням какви бяха, във всеки случай пак бяха някакви билки, които са за гинекологични проблеми. Захранването го направих много, ама много стриктно, точно по схемата за 10-дневно захранване, като продължавах да пия 4-те чая на ден.

# 732
  • Балчик
Здравейте плодоранки. Ден десети за мен. Най-после се чувствам по-лека. Утре ще се претегля да видя резултата за тия 10 дни.

От снощи насам съм много, много гладна, но понеже готвих доста неща и миризмите много ми раздразниха апетита. Толкова, че чак се замислих от утре да захранвам. Но вероятно няма да го направя все още.
След малко ще пия чай от лайка.

# 733
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Къде изчезнахте всички или и  вие като мен не сте имали време да пишете. Днес ден трети - 1.3 кг, дотук 3.8 кг , което е прекрасно. Знам, че са повечето от водата, натрупана в организма, но ми действа стимулиращо. Не съм решила колко дни ще изкарам, но се надявам да са повечко, ма да не се заричам, че току-виж нещо се объркало. Simple Smile Дано и при вас всичко да е ОК.
Приятна вечер.

# 734
  • Балчик

Здравейте и от мен. Ден 11 за мен. Претеглих се сутринта. За десет дена -5 кг.
Нещо обаче съм много бледа и леко за момент ми прилоша днес, но сега съм по-добре. Кръвното леко спадна, 110/69 пулс 66, кръвна захар 6.0
Продължавам, поне до 15 дена да докарам. Миналата година без проблем изкарах 25.

Общи условия

Активация на акаунт