Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 49

• 55 131
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Ами...аз се захраних след десетия ден...То и едно захранване" - винаги ми е било сто пъти по-трудно от гладуването, до вчера трети ден - добре, но днес и предменструално такъв глад ме гони, за капак моя донесъл за вкъщи любимото ми суши  ooooh! признавам замезих си лекинко  Laughing  А бе, оцапах я пак май с това захранване, утре пак на пост, взе да ми писва вече, признавам. Иначе съм свалила 6-7 кг. има и какво още да се желае ...

# 736
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Ден четвърти - 600 гр., значително по-слабо, но то се и очакваше Hug. Не изпитвам никакъв глад, но да си призная, все по-често ми се прияждат разни неща  и се опитвам да си си спомня какъв вкус имат Joy. Мисля, че ще мога да устоя Stop.
Приятна вечер  и хубави сънища.

# 737
  • Балчик
При мен ден 12-ти отмина с малко прегрешение- изядох цял килограм мандарини + 1 банан, разпределени съответно - в 10 банан и в 14 и 18 по половин кило мандарини. Е, не че е голямо предрешение,, пак са плодове, но количеството излиза много. Бях много гладна, а мандарините ужасно вкусни, не устоях. Embarassed  Не изпитвам вина на фона на вчерашното леко неразположение. Simple Smile За това пък сутрешния и обедния чай бяха без мед.

# 738
  • На брега на реката
Здравейте,
Май останахме само с Джемма newsm78.
Ден пети - 400 гр., никак не е зле. Очаквам утре да е повече, защото след малко отивам на танци и се надявам да подпомогна процеса.
Хайде и захранващите се , включвайте се и споделяйте.
Хубава вечер!

# 739
  • Балчик
Да, май сме само двете пишещите, а толкова ентусиасти имаше.
Ден 13-ти,мина добре. Преди малко хапнах портокал. Студено ми е. Не очаквах на тоя етап. Обикновено първите дни е така.

# 740
И аз се опасявам, че ще умра от студ при гладуване през зимата. Вечер много ми помага къпане с гореща вода, даже и сутрин, и вечер.
Мотам се нещо, събирам кураж, а на дънките скъсах ципа, та явно е крайно време.  Joy

# 741
Здравейте, дами Simple Smile Ами аз се захраних по схемата за 5-дневното, не съм ви писала всеки ден какво съм яла, за да не ви дразня. На третия ден от захранването сутринта се претеглих и съм свалила общо 1 кг. Колкото, толкова. Джемма, твоите резултати са страхотни, браво. В понеделник ще правя разтоварващ. В неделя ще правим прощъпулник на малката и ще меся питка...

# 742
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Ден шести - 1,200 кг., много съм щастлива, жалко , че нямаме танци всеки ден Laughing. За 5 дни съм смъкнала 6 кг. Дано да продължа да свалям така макар, че опита подсказва друго. Миналата година имам почти същите резултати, явно защото стартирам от доста килца и затова е по-интензивно свалянето. Довечера съм на банкет-пенсиониране, не вярвам нещо да ме изкуши, но пък мисля да да поиграя много и дано утре се похваля пак с добри резултати.
Хубав и усмихнат ден с много минусчета.

ПП. Не съм ви писала какво ми е менюто Grinning:
В 8, 12, 16 и 20 часа чай
В 10 и 14 - по една голяма ябълка
В 18 - 3 кивита или половин ананас
Днес мисля едната ябълка да я заменя е няколко мандаринки

# 743
  • Балчик
Браво за резултатите, момичета. Ден 14-ти за мен, спах до късно и сега стартирам с чай в 12 часа, продължавам по схемата до 20. В 14 ч. обаче ще хапна домат, нямам плодове, ще излизам по-късно на пазар. Доматът си е режимен, така че не ме притеснява.

# 744
  • На брега на реката
Добро утро,
Ден седми -300 гр. След снощния купон , очаквах повече Blush, но явно започващия МЦ се отразява.   Мисля, че снощи удържах фронта Grinning с изключение на това, че хапнах 3 парченца домат, защото всички колежки ме питаха, защо не ям и се наложи в тези моменти да хапвам по нещо за да замажа положението Laughing.  Много е неприятно, когато всички настояват да споделиш и те следят какво и колко ядеш.  Та това ми е оправданието за трите парченца домат Hug. Важното е все пак, че имам резултат.
Приятен и успешен ден на всички!

# 745
  • Балчик
Добър ден и от мен. Ден 15-ти. Почти съм на финала. Не съм гладна. Много леко ми върви режима, може би, защото го правя от години. Пропуснах първия чай, замених го с гореща вода. Вече не мога да го трая, ама няма как. Признавам, че и вчера в 16 така направих- 1 лъжичка мед + гореща вода, като меда си го хапвах и запивах с водата. Embarassed Продължавам да не се тегля, ще се претегля след 20-тия ден.

# 746
  • Балчик
Замислям се да се захраня утре. Много ми е зле от следобед- вие ми се свят, боли ме много главата, имам шум в ушите. Имам чувството, че ми е високо кръвното. А като го измерих е 112/ 78 пулс 70, след половин час пак мерих беше 104/80. За първи път не се чувствам добре на 15-тия ден. Това плодуване не протича като досега. Ще видя как ще се чувства утре, все пак съм на работа, в движение, сред хора, може да е по-добре.

# 747
Джемма, и при мен не протече както обикновено. Такъв глад ме глад ме гони 10 дни, държах се, но преди винаги гладът е изчезвал след 3-4 ден и после ми става едно леко и хубаво, а този път стомахът ми нон стоп виеше. Иначе пък нямах главоболие или проблеми с кръвното... Ако и утре не се чувстваш добре, според мен по-добре се зархрани. 15 дни не са малко Simple Smile

# 748
  • Sofia
Това е защото ядете по-малко плодове,а след 10-ия ден трябва да се включи зеленчуковия бульон,доста е витаминозен,полезен,а и внася някакво разнообразие. Пийте фрешове,смутита...повече засищат от една ябълка или мандарина на прием.

# 749
  • Балчик
Да, досега винаги съм правила само плодов режим. Значи ще включа и бульон тогава, ще гледам да изкарам още 5 дни. Глада не го броя, аз и не го усещам, притеснява ме световъртежът.

Общи условия

Активация на акаунт