Срещата с ЮНЧЕ наближава, мама на покупки смело се отдава - тема 15

• 28 376
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
И честит празник европейки! Mr. Green
И аз минах ЖК, плацентата ми е все още твърде ниско, почти превия, но аз така или иначе ще съм секцио. Иначе трябвало да мирувам повече, не че много съм се преуморила, но сега с чиста съвест мързелувам! Mr. Green

Относно възстановяването след секцио-първият път ме раздвижиха на 12- тия час и ми беше много тежко, едвам стигнах до стаята. Но след 2-3 дни вече бях бомба, дано и сега да е така.

За гледането на децата не разчитам на никой, но това си е мой личен избор, та си понасям както позитивите, така и негативите. ДГ няма да работи юли, което хич не ме устройва, но това е положението. Най много да откача с двете, друго няма какво да ми се случи! Crazy  За август още не съм го мислила, ще действам ден за ден, като се съобразявам с обстановката! Може пък този път да ми се падне кротко бебе, знае ли човек! Heart Eyes

# 661
ОООООООООООООООООМикииииии апандесит и секцио-КОРЕННО РАЗЛИЧНО.След секцио освен самата операция матката контрахира и там не е никак приятно усещането (при мен беше точно7 часа)не че да плаша ,нооо си е факт.Второ ми е да ,но все едно ще ми е първо (мамчето изгледа първото си внуче изцяло аз само помагах-за жалост ни напусна  Cry свеки нямам та ще сме сами)

# 662
ОООООООООООООООООМикииииии апандесит и секцио-КОРЕННО РАЗЛИЧНО.След секцио освен самата операция матката контрахира и там не е никак приятно усещането (при мен беше точно7 часа)не че да плаша ,нооо си е факт.Второ ми е да ,но все едно ще ми е първо (мамчето изгледа първото си внуче изцяло аз само помагах-за жалост ни напусна  Cry свеки нямам та ще сме сами)
Искаш да кажеш , че след секцио корема продължава да се втвърдява приблизително 7 часа след това?  #Crazy smile3516

# 663
При мен мила беше така-док ми обясни ,че понеже матката не е била готова (нали е принудително раждане),затова по трудно се свива след операцията -сигурно времето ще е различно нямам си на идея ,но не е приятно.

# 664
ОООООООООООООООООМикииииии апандесит и секцио-КОРЕННО РАЗЛИЧНО.След секцио освен самата операция матката контрахира и там не е никак приятно усещането (при мен беше точно7 часа)не че да плаша ,нооо си е факт
Звучи  идеално Mr. Green
След раждането контрахирането на матката мен не ме болеше.По скоро беше като все едно всеки момент ще ми дойде.Продължи около 5 часа.Но родих нормално  Thinking

# 665
songi не се притеснявай, това не е нещо което можем да контролираме. На мен на предния преглед ме изплаши доки с по-голяма глава на бебчо с 3седмици от крайниците, което било на горната граница на допустимото. На следващия ден ходих на 4Д, д-ра там потвърди същото, но ме успокои, че всичко в главичката е наред:мозъчна кора гънки и т.н, просто главичката му е по-голяма. За твое успокоение, ако не си ходила на 3-та фетална, можеш да отидеш  Hug
Днес си взех микробиологията, за жалост пак се изолира кандида албиканс. И от кръвните ме притесни хемоглобина 107, преди месец 114. Но утре съм на преглед и ще видим доки какво ще каже  и за двете. За кандидата слагах Гино певарил и Монила албиканс перорално. А за хемоглобина-нищо, освен, че на своя глава си пия спирулина, но май освен за киселините за хемоглобина не е помогнал.

# 666
Мики при нормалното раждане организма се приготвя за това  Shocked и предварително ,а при секциото всичко е насила както се вика -нооооооо да сме живи и здрави всичко ще мине НЯМА ВРЪЩАНЕ  Joy Joy Joy дето вика моя ММ.

# 667
здравейте да се отчета и аз туко що се връщам от консултация. Бебка е добре 2400 води в норма плацента добре, но бебка упорито си стои седалище и доки каза края на месеца ще се чуем и видим и ако още е така ще настройвме дата за секцио живот и здраве някога за другият месец и ме хвана едно шубе сега от това секцио  smile3516 .Иначе за контракцийте каза да си пия магнерота до 36 седмица и после да го спирам слуша и сарчицето на беба всичко е наред Heart Eyes ТОВА Е ОТ МЕН лек ден на всички и само хубави емоций  bouquet

# 668
Добро утро мами Simple Smile да ви попитам как се справяте с киселините защото аз нощем немога да спя...Sad нещо страшно е Sad
И аз съм така мила доки ми изписа БИОАНАЦИД но от тях пък повръщам ужасни хапчета и сега хванах цаката пия по 2-3 глътки газирана вода и ми помага!

една ябълка или малко кисело мляко, чувала съм за една лъжичка захар също помагат, и всякакво газирано, за да минат по бързо е хубаво да изкарваш повече газове през устата  Joy

# 669
и на мен ми изписаха същите хапчета и ми се повръща от тях Sad а за газираната вода по едно шише и не помага...вече незнам какво да пия..дано не е вярно че детето ще има дълга коса,че ако е така мойто ще е с много дълга  Grinning

Вярно е, вярно е  Joy нашият бебок се оказа с доста повече коса от нормалното за въпросната г.с., а ме мъчат жестоки киселини, които се появяват дори и без да съм хапвала. Доскоро ме облекчаваше само студеното прясно мляко, но напоследък и то не върши много работа. Предписаха ми ментови хапчета за дъвчане Гавискон, на листовката пише, че стават за бременни и кърмачки. ММ явно прихваща от моите болежки и снощи ги нападна, остана много доволен от резултата, и вкусът му хареса  Laughing

Изглежда с напредването на бременността масово не можем да спим нощем  #Crazy Аз вече ставам по 4-5 пъти да пишкам и после трудно заспивам, но от няколко дни съм с чудовищен запек и тази нощ няколко пъти се будих, за да провеждам свирепа, но безрезултатна битка в тоалетната #Cussing out За няколко дни изхабих една кутийка свещички Ева кю, ама ефектът е хем минимален-хем краткотраен ooooh! Драмата е, че ако мина на круши, които разхлабват, веднага ме почва колит.... извинявам се за подробното обяснение, но тази нощ вече ми идваше да се гръмна, че и бебето измъчих с цялата тая борба, а сега, за разкош, съм със зверско главоболие Sad

Еlsi86, записите на тонове започват по преценка на доктора. В понеделник бях до спешния кабинет и ми казаха, че от другата седмица трябва да ми ги започват, значи от 33 г.с., но ще видя дали и док от ЖК ще е на същото мнение.

Чакаме хубави нови от всички, които са на ЖК днес, а ivankaka да се похвали, че си остава вкъщи  Simple Smile

Аз пия топло мляко с какао и малко мед, и аз имах проблеми със запека Embarassed, но млякото много ми помага, понякога си слагам пакетче 3в1 пак в млякото пак с мед, аз си хапвам и сушени сини сливи, които също помагат, пия и такива компоти  Hug

# 670
  • Видин
Едвам смогнах да прочета всичко Shocked
Бяха на вилата за празниците,  минаха и именните ни дни ...то бива готвене,гости, насам -натам.Колегите се оплакали преди това на  шефа,че съм като планинска коза и не се спирам от работа и сега съм отпуска до 14 май  Grinning до официалния болничен, когато съм и на ЖК.
Не ,че и в къщи не овършах навсякъде с прахосмукачката, а колко време ми отне да размразя
 и един хладилник Shocked На капак ми изгоря и микровълновата,дано е ремонтират  бързо, че само това остава да купуваме нова сега.
Иначе спя по 2-3 часа, с мъка се обръщам ,киселините зачестиха,болките в гърба са  Praynig и така...
Боже ,а какъв апетит ме гони.Преди малко чаках ММ да дойде да обядваме заедно в къщи.В последния момент изникна нещо и познайте какво сътворих  CrazyИзядох всичко до последната трошица, а хич не беше малко  Crazy

# 671
Здравейте,

Аз да ви се похваля, че май открих лек за киселините. Поне на мен много добре ми действат де- пробиотиците. Цяла седмица не бях спала, а снощи.... направо се преродих, след като изпих един. Не знам каква марка са- нашите поръчват от iHerb в промишлени количества и си взех от техните един блистер. Също казват, че ако се пие в 9-тия месец, бебето щяло да има по- малко колики.

# 672
Bellisima82 и твоите ли са от леещите мъдрост  Mr. Green

'мчи кЪ . Я какви деца са отгледали, та още едно ли  hahaha Ние младите дето нищо не разбираме. Най-забавното е, че предложенията за помощ са да гледат детето и да ходели по парковете. Ни една не иска да чисти и да готви  Mr. Green

Как сте момичета ?

При нас новините са добри. Хапва стабилно, диша добре и го подготвят да го махат от кувьоза  Tada
Онова нещо на главата му е било кислородна палатка, но вече и нея я няма.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 15:21 от Bellisima82

# 673
Ех Белисима колко добро настроение и позитивизъм лъха от твойте постове Simple Smile))

Стискаме палци космонавтът да върви все така добре и скоро да си го взимате Simple Smile)

# 674
Дойде ми и на мен идея за заглавие:

Юни наближава, бебчо натежава, а мама все по-нетърпелива става

Общи условия

Активация на акаунт