Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките относно използването на възглавници за бебета и пелени?
В началото майките смятат, че е достатъчно да повдигнат леко матрака в горната част, като поставят плътна хавлиена кърпа под самия матрак, за да има съвсем лек наклон. Възглавницата влиза в употреба на по-късен етап. В началото майките не препоръчват използването на възглавници за бебета и предпочитат да повдигнат матрака с плътна хавлиена кърпа. По отношение на пелените някои майки използват около 5 на ден и предпочитат марката Pampers, като често използват еднократни пелени.
-
Какви са мненията на майките за болниците Токуда и Надява?
-
Какви са мненията на майките относно покупките за бебето?
-
Какво представлява естественото раждане в Св. Лазар?
-
Какви са препоръките за закупуване на пелени за новородено?

Не знам какво ми става ,но направо имам чувството ,че ще откача,и не знам вече колко време стана това ми състояние.Радвам се ,че наближава момента да раждам,да си гушна бебето,обаче редом с това не спирам да мисля глупости.Има ли други като мен?Оплаках ви се...
да я пускам ли на ясла до края на юли или да си я оставя вкъщи (което ще е изпитание поне първия месец за мен) От друга страна са ми споделяли, че втория път доста по-бързо се възстановяваш от раждането и на това се надявам, защото 1-я път 2 месеца не знаех къде се намирам от умора.
щот по раменете и над гърдите съм избила в пъпки..отдавна е така и то откакто съм бременна даже и по врата имам много неприятна гледка.. Някой казват че след бременноста ще се изчисти цялото тяло ..а силно се надявам да се махнат че преди не съм имала такъв проблем направо си ме е срам да се съблека по къс ръкав
...
само къде от време на врвме носа ми се запушва
но ви благодаря за съветите с които ми помогнахте..
, но съм сигурна че ще се махнат след раждането. Така беше станало с моя приятелка и след като роди всичко мина , но трябва и малко време