Смешки от форума - 15

• 135 746
  • 1 338
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Тези жени вярват ли си,като ги пишат тия глупости?  Tired
Ами явно си вярват. Една позната лично ми сподели, че детето и е проходило на 6 месеца. А моето горкото на 6 месеца още не можеше да седи само  Sad

# 1 231
  • София
Заради такива мамки всячески избягвах градинките. Като почне някоя да лъже, а другите да се опитват да я надскочат, рискувах да получа херния от смях.

# 1 232
Аз съм стресирана! Ако след 3 месеца не си отреже сам пъпната връв в родилното по-добре да го хвърля и да правя ново!

# 1 233
# 1 234
  • София
Аз съм стресирана! Ако след 3 месеца не си отреже сам пъпната връв в родилното по-добре да го хвърля и да правя ново!

Grinning

# 1 235
Е, ти пък. Недей така де. Първо го пробвай детето, дай му лист и химикал и му напиши интеграл някой от Висшата математика. Може просто да не е сръчно детето, ма пак да си е гений.  Peace Нали ви казах, че и аз реших, че моя се е оказал калпав, ама се научи да бие баща си на шах. Е, чак на 3 месеца, ма се научи Wink
 Joy

# 1 236
Цитат
Това, че всички жени обичат шоколад е градска легенда. Шоколад обичат отчаяните жени, тези в депресия и дебелите

Обичате ли шоколад?  Joy

# 1 237
Обичам, ма и отговарям на описанието Joy

# 1 238
Обичам, ма и отговарям на описанието Joy

Кво се хилиш тогава, като си отчаяна, депресирана и дебела???  Joy

# 1 239
Значи аз съм и трите наведнъж!  Party тук и диагнози поставят !  Thinking

# 1 240
От тъпченето с шоколад ми се повиши нивото на серотонина и съм в превъзбудено - истерично настроение Joy

Но тезата издиша - познавам дебели, вкиснати жени, тип самсуняци, дето пък сладко не кусват и са си такива от време оно. Ами сега? Thinking

# 1 241
Още една смешка, изключителна бих я нарекла Simple Smile Става дума за задания по картинка в 1 клас.
Цитат
Например на тема "Есен" има просто едно обесено човече и картинката се казвала "Есен в Швеция", където хората са депресирани и се бесят масово като слънцето намалее.

# 1 242
Цитат
Малкия започна да прави такива движения на 10-тия ден и към 15-стия вече се обръщаше  самичък в кошарата  и се изместваше с преплъзване. Опитваше да пълзи, но понеже не можеше да си вдигне дупето, а само главата беше много смешен и въпреки че му беше трудно пак се изместваше по малко.

А вашите деца на колко ДНИ започнаха да се обръщат сами и да пълзят  Shocked

Леле....

Що бе, има едни бебета, дето са като хлебарки. Като се роди малкият, той стои на едно място в кошарата, а другото бебе някак си успява да се изшмули и да си залепи муцуната за стъклената стена. Пък и не си питала в кърмаческия какво е breast crawl.

То и моята дъщеря зяпа с удивление, докато ядем, ама не съм се сетила да сложа и една чинийка за нея:)

Иначе да, има бебета, дето бързо се развиват, но това не значи, че са осъдени да са гениални.

# 1 243
  • Куциндрел
То не пишеше ли някъде, че обръщане на бебето, т.н. скролинг, преди 3-тия месец, било сигнал, че нещо може и да не е наред?!? Там по някакви червени флагчета за моторното развитие на детето.

Моето пък от търсене на ц.ц. успя да падне от спалнята на 3 месеца. Както си мислих, че още не може да щъка из леглото, така се събудих от едно тууп, уаааааа. Изсули се някакси.

# 1 244
Още една смешка, изключителна бих я нарекла Simple Smile Става дума за задания по картинка в 1 клас.
Цитат
Например на тема "Есен" има просто едно обесено човече и картинката се казвала "Есен в Швеция", където хората са депресирани и се бесят масово като слънцето намалее.
  С тези темпове на пренатално развитие подобни картини трябва още в яслата да се показват.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 13:55 от инфантилна

Общи условия

Активация на акаунт