Лещи за очи - 5

• 132 898
  • 858
  •   1
Отговори
# 675
Здравей! При всеки е различно, така че опитвай, докато намериш твоите си лещи! Avaira и Biofinity са с добро качество, пробвай ги! Успех!

# 676
Мен адски много ме е яд, че не мога да нося лещи, заради високият ми астигматизъм Sad

# 677
  • София
Здравейте, ето ви един код за отстъпка за сайта leshti.bg - DCKLB12G80J6
Аз съм доволна от сайта, поръчвала съм.  Peace

# 678
  • Драгоман
Мен адски много ме е яд, че не мога да нося лещи, заради високият ми астигматизъм Sad

А с твърди лещи няма ли да стане. Аз нося твърди лещи, след като свикнах изобщо не ги усещам и съм доволна, но не от българските!  Peace

# 679
  • Пловдив
Моля за съвет какво мога да направя.

Преди седмица си поръчах лещи от Ленсмаркет - цветни на Клокотница. Нямам проблеми с тях, носила съм безцветни, понасят ми добре, затова ги поръчах. Дойдоха миналия вторник, но след като ги сложих ... Стоят малко накриво. През отвора за зеницата ми се вижда половина зеница и останалата половина е от ириса - т.е. черно и кафяво. Цветът не е това, което се вижда на снимките,  подобен е, но малко по различен. Дъщеря ми като ме видя реагира "няма нищо, по филмите си правят така очите на Хелоуин" при което направо ми настръхна козината от ужас.  Представих си да отида на училище с тях и реакцията на учениците ми  Laughing

Сега една позната ми припомни при при пазаруване от интернет стоката може да се върне до две седмици. Дали това важи и за лещите, защото все пак са си лещи? То че няма да ги нося, няма, не искам да става за смях, но честно казано не ми се прежалват и 50 лева.

# 680
Опитай, нищо не губиш.

# 681
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имаш право в 14 дневен срок да върнеш стока без нарушена цялостна опаковка,но да ползваш лещи и да ги върнеш според мен е абсурдно.Те са вече неизползваеми.

# 682
  • Пловдив
Ами аз не съм ги ползвала, само ги пробвах и като се видях се ужасих  Laughing

# 683
  • Пловдив
Ами аз не съм ги ползвала, само ги пробвах и като се видях се ужасих  Laughing
Защо не звъннете  да попитате,дали могат да Ви ги заменят за друг вид?Кажете ,че Ви е некомфортно с тях?

# 684
  • Пловдив
Благодаря, смятах утре да звънна да попитам.  bouquet

# 685
Здравейте! Искам да си взема някакви капки за овлажняване, тип изкуствени сълзи или подобни, защото каквито и лещи да нося, винаги ми се изсушават очите, а май и без лещи, но по-малко. Поради тази причина не нося лещи всеки ден и даже минах на вариант еднодневни, поне да ги слагам когато искам и да не им  изтича на месечните срока, а аз да съм ги носила само 5 пъти да речем... Та, харесах си два вида и моля за мнение Simple Smile. И двете всъщност са спрейове, единия се пръска даже на затворени очи върху клепачите и съдържа вит. а и е, което си е добре и за кожата. Simple Smile Ето ги:
http://apteka.framar.bg/30016113/%D1%82%D0%B8%D1%8A%D1%80%D1%81- … -10-%D0%BC%D0%BB-
http://www.lens.bg/%D0%BB%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0 … %BC%D0%BB-79.html
 Доколкото четох, първият може да се ползва до изтичане на срока на опаковката, а не както при капките, до 3 месеца след отваряне, което си е добре. За втория не разбрах. И така, чакам включване и съвети!  Peace

# 686
  • София
*Бела* аз нямам отговор на твоя въпрос, но може ли да споделиш, кои дневни лещи носиш? Аз обмислям покупка на такива, защото понякога нося очила ?

# 687
Взех си ето тези, в момента са и доста намалени.
http://www.kontaktni-leshti.bg/proclear-1-day-30-leshti
Доволна съм и е много удобно наистина, особено вечер, когато не се налага да почистваш, а просто хвърляш използваните лещи. Simple Smile

# 688
  • Варна
Здравейте.
Имам нужда от мнение.Вчера си поръчах нови очила, по принцип нося конт. лещи.Очилата ги ползвам само вечер и при нужда / ако имам нещо проблем с леща/.Днес бях на преглед за лекар в оптиката, за да ми установи точният диаптър, тъй като знаех, че последните ми лещи са ми по-нисък диоптър от необходимия.Та да си поръчам и освен очилата и нови лещи.Преди бях с -5.25 и -5.5 за лещи.Но от днес съм с нови лещи -7.Виждам ясно с новите лещи, наистина много по-добре, но всичко ми е прекалено ярко и чувствам напрежение в очите.Особено сега като съм на компютър.
Възможно ли е да е да е заради адаптацията или нещо не е измерено както трябва.....И очилата ще са с този диоптър и се притеснявам да не би да не е коректен.А стъклата не са и евтини и не ми се ще да стане грешка.

# 689
mmilityy, и двата варианта са възможни, все пак диоптърът ти е скочил доста и се изисква определен период на адаптация, затова ако не отмине до 2-3 дни, посети отново лекар. А диоптрите на лещите и очилата едни и същи ли са? Защото аз доколкото знам, лещите за късогледство се изписват с по-ниски стойности от очилата. При мен очилата са - 4.00 и -4.50, а лещите са с 0.25 надолу. При твоите мисля, че разликата скача поне на 0.50, не съм специалист и ако греша, нека ме поправят, но все пак е хубаво да питаш. Ако съм права би трябвало очилата да са ти добре, дори ако лещите ти идват силни, но ако лещите са ти  ок, очилата може и да са слаби. Успех и дано всичко е наред! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт