Новите ни козметични похождения 57

• 65 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Монтесито,в Енцо го има,но там не знам колко са читави продуктите   bouquet

# 646
  • Canada
371 Rieuse Dior Addict Fluid Stick Heart Eyes Heart Eyes

# 647
# 648
  • Street of Dreams
Разбирам желанията и стремежа да се сдобиеш с нещо необикновено, но отсъствието на пазара не би трябвало да е причина да не го пробваш. Всякакъв цвят очна линия се прави със дюролайн+ сенки.
Дъщеря ми често ходи с червена очна линия, понеже има зелени очи и страшно красиво и стои (ще потърся снимки) очната линия я прави от дълготрайно червило мат на Радиант.

Гениален съвет! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Както винаги съм казвала, добре че е спамът, да науча нещо полезно. Mr. Green
След поста ти бръкнах с четката за гел-очна линия в едно максфакторско Lipfinity (от онези, които изсъхват на устните) и ето ме  - с червена очна линия  newsm68
Тези дни ще си взема някакъв още по-интензивночервен цвят. И аз съм със зелени очи, но и на черни със сигурност стои красиво. Peace
А дюролайн си нямам представа какво е... Embarassed
Много благодаря   bouquet

# 649
  • в 1001-та нощ
...
А дюролайн си нямам представа какво е... Embarassed  ...

http://inglotcosmetics.com/duraline/products/146/166

# 650
- бюти блендерът за втори път Heart Eyes

# 651
  • Велико Търново
- хидратираща маска

# 652
Анафаз е страхотен,косата ми стана невероятна от както го ползвам в комбинация с Неоптид.(Аленка-благодаря,че ми ги препоръча   bouquet) За първи път ли купуваш креастим?Ще се радвам да споделиш за него  bouquet

# 653
  • Велико Търново
tamar , за първи път купувам Креастим, препоръчаха ми го като по-добър от Неоптид Peace
Ще споделя задължително в темата за косопада след две-три седмици - ползва се 3 пъти седмично по 10 впръсквания.

# 654
  • София
най-новото ми е  L`oreal Nutri Gold околоочен крем http://www.marvi.bg/loreal-nutri-gold-eye-cream-vazstanovqvasht- … r-15-ml-3023.html

имам и един въпрос - преди доста време се обсъждаше от някоя от вас тук крем за лице, който се продава Германия, в повечето магазини там, та дори и по супермаркетите, много ефикасен крем и доста евтин бил,  около 4-5 евро. Забравих му името, някой сеща ли се, все си мисля, че беше с Д името му, но може и да бъркам. Помагайте, моля, трябва ми Simple Smile

# 655
# 656
  • гр. София
  - Hi-Def Cyan Pigment

- Sweet experience

- Kelly refill

- Orange refill

# 657
Лилава.

Кораловата и лилавата

Мъжки и дамски Бърбъри Класик.

Мac Мatchmaster 1.5