"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 72

• 26 453
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Ивче Hug Hug Hugбраво бе къз-виж ти и от турски превеждаш-евалла Peace Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ауууууу от кога бре  smile3506 smile3506 smile3506

Joy Joy Joy Joy Joy Браво - колкото повече, толкова повече.  Joy Joy Joy Joy Joy

А, а, как ми е турския
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 721
  • близо до брега на морето
Чок ии ти е турския-вече ще търся помощ при затруднение от теб Ивчи-тамам мъ Peace Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy

# 722

Туй ми е познато  Naughty Откъде е копнато пак  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
при нас има такива гемии Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мимче, ами я се огледай за кардешимчето. Да не вземе да те изненада, пък ти да не си ушетала  Laughing Laughing Laughing Peace Peace Peace

# 723
Тук сме си като едно семейство и всеки си знае задълженията Hug Hug Hug HugАз съм абла и нищо не мога да правя,но не преча и на останалите Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy аз съм абла и ...  Joy Joy Joy Joy Joy Мими, ама как ти идват на ума?  hahaha hahaha hahaha

# 724
# 725

Сузи заработва допълнително и при Чучулигарови  Shocked Mr. Green Mr. Green
Или има близначка  Grinning

# 726
http://www.fragman-tv.com/medcezir-34-bolum-2-fragmani-9-mayis-2 … 14-cuma-izle-9629

Новия Фрагман  Peace Peace Peace

Момичета да ви кажа честно на мене ми е по мъчно за Мира отколкото за Яман защото, Тан няма да му направи нищо преди Мира да е дошла, а тя ще го спаси  Peace Peace Peace
Сигурна съм  Hug Hug Hug

Оставаше точно на теб да не ти е мъчно за Мирка?  Hug Hug Joy Joy Joy

# 727

Много, много благодаря!  Hug Hug Hug

# 728
  • близо до брега на морето
Тук сме си като едно семейство и всеки си знае задълженията Hug Hug Hug HugАз съм абла и нищо не мога да правя,но не преча и на останалите Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy аз съм абла и ...  Joy Joy Joy Joy Joy Мими, ама как ти идват на ума?  hahaha hahaha hahaha
е не съм ли абла на двете си кардашимчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

# 729

Мира истеряса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо е това?  #Crazy #Crazy #Crazy Знаем, че тя е луда по него, обича го повече от всичко,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но бяха ли нужни тия истерии  Naughty Naughty
Crossing Arms

Вероятно Тан е изпратил недвусмислено послание, че ще убие Яман.  Sad Sad Sad А Мира не може да си представи живота без него.  Peace Peace
Изглежда ни чака напрегнат епизод. Макар че по-добре първо да го видим, че ни на Хакан, ни на Едже вече имам вяра.  Peace

ooooh! ooooh! ooooh! Нищо хубаво няма този път - нито във фрагманите, нито в озета, нито в снимките.  ooooh! ooooh! ooooh!

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Това е то да си оптимист  Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha Това май ще е единственото хубаво нещо - Яманчи няма да яде и Чачо няма да качи още килограми.  Joy Joy Joy

# 730

Това се подмята из туитъра  newsm78 newsm78 newsm78

Сигурно Тан държи там Яманко  Mr. Green Mr. Green Ще плават, ще се бият, ще се стрелят, лошо ще се гледат  Joy Joy Joy Mr. Green

Лошо ще се гледат!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 731
сега стана ква стана,немога да намеря 6 епизод преведен,във Vbox-a на 5 епизод писали че е 6-ти,айй объркване стана,голяма каша в главата ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:c0fcb2a5ee его го 6-ти
а на тебе,казах ли ти днес,че те обичам  Mr. Green

Оле бе,хора,бях забравила колко  е нежна сцената в болницата,как нежно държи ръката на Мира,Яманко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ммммммммммммм
А как я целува и как й говори с един дрезгав глас  smile3544 smile3544 smile3544

Носталгия ли ви подгони?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Още не е свършил сезона.  Stop Цяло лято ще гледам старите серии.  Joy Joy Joy

# 732
и как натри носа на АШК-то  Party Party Party
Даааааа, страхотен беше  Party Party Party Party Party Party

Днес бил рожденият ден на Дафне.  Peace Да е жива и здрава и да участва в още много успешни проекти!   ura

Да е жива и здрава сладурката!  Peace

# 733

Туй ми е познато  Naughty Откъде е копнато пак  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
при нас има такива гемии Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Значи от вас е копнато.  hahaha hahaha hahaha

# 734
Момичетаааа,успях,успях,успяяяяяяяяяяяяяяях,немога да си намеря мястооооо  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Здравейте,момичета и момче  Hug Hug Hug
Данииии  Hug Hug Hug много се радвам за теб,браво,мило  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт