Ма, иначе живеем в свободна страна и имаме право да живеем както искаме...ако бг-мамма ни позволи, разбира се
Когато мъжът очаква да го обслужват си е точно бебе. Всеки човек, след 5-годишна възраст (условно), може да си сервира сам. Същото това 5-годишно добре се справя с подреждане на играчките и притежанията си. Едно бебе може, един мъж също. Обаче не се занимава поради следните причини:
1) Натоварен е на работа
2) Върши мъжката работа
Никой не ми посочи нито една, ама нито една регулярна мъжка работа в дома. Единствената такава, за която прочетох, е воденето на децата на курсове, училище, градина. Това е ангажимент, съгласна, но не виждам какво точно го прави мъжки, освен стереотипа, че мъжете са по-добри шофьори. По точка 1 - натоварен с работа е супер условно. Има екстроверти, за които общуването с десетки клиенти на ден не е никакъв проблем и дори общуването по принцип е необходимост, има и хора, които се натоварват от много по-малко стимули в околната среда, без значение дали е общуване или не. Въпрос на тип психика. Отделно малко работа под стрес изморява повече, отколкото много работа в спокойна среда, но пак зависи как човек се справя със стрес. А и "натоварен е на работа" не изключва "натоварена е на работа", без значение обичат ли си двамата работата, какви задачи имат и какво работно време. Пак поради горните причини. Честно, ако трябва да избирам, взимам мъжката работа. Сервизът ми е на 5 минути, ако ме домързи да ремонтирам нещо ще викна техник (от време на време техник е по-евтино от всеки ден помощница), детето ще го развеждам насам-натам и докато чакам ще си ходя по книжарници, магазини или както ми дойде - интернет в София Господ дал.

ооох не могаа
ще му се смеят. Истинският мъж бЕга от легена.