"Вкусни" книги

• 109 632
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Интересна тема, чела съм само 2-3 книги от тези на първа страница. Ще си избера някоя и дано я намеря в библиотеката.

# 151
Много хубава тема. Благодаря!  bouquet

# 152
Много вкусна тема Simple Smile прочела съм само две от книгите на първа страница и ми харесват много. Надявам се да се включа по-нататък с предложение Simple Smile

# 153
Аз да се похваля, че все пак прочетох "Боровинков пай и солени целувки"!   chef Инатът си е инат! Все пак не беше чак толкова лоша книгата - накрая вървях по-бързо, отколкото в началото. Не ми хареса това, че е твърде предсказуем края, ама твърде! А аз не обичам такива книги, искам до края да си блъскам главата какво ще се случи... Но, все пак е ОК...

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 15:46 от Freesia

# 154
до-ре-Ми, densi , sunny_rose, добре дошли!  bouquet Може да споделите кои книги сте чели и дали са ви харесали. Wink

# 155
Чела съм книгите на Джералд Даръл, невероятен автор! Мъжът ми ми ги препоръча, той е прочел май всички книги за животни издадени в Б-я като дете.

# 156
Аз немога да се похваля с много по темата. За сега съм прочела само Яж, моли се и обичай и Една година в Прованс. Втората ми хареса повече и търся да прочета другите две от поредицата за Прованс. Simple Smile

# 157
Купих си на старо "Повелителката на подправките"! bowuu

до-ре-Ми, каня му се и аз на Джералд Даръл, сложила съм двете книжки на четеца, но кога ли ще им дойде времето..

sunny_rose, на мен ми хареса "Яж, моли се и обичай", може би защото имах и лично отношение към много от описаните неща, включително и това, че се занимавам с йога, иначе може би не бих я разбрала и усетила така книгата. Тази на Питър Мейл също съм я чела, както и "Винена афера", но и от двете очаквах повече, все пак и аз бих прочела и останалите му. Wink

# 158
. Тази на Питър Мейл и аз съм чела, както и "Винена афера", но и от двете очаквах повече, все пак и аз бих прочела и останалите му. Wink

Останалите са още по-зле.  Марсилска афера е направо тъпа.  Имам чувството, че като е видял успеха на първите, е почнал да пише на кило. Ама нали има и такива като мен, които четат на кило Laughing

# 159
На мен също не ми хареса Питър Мейл. Чела съм "Една година в Прованс" и ми беше много досадна. И малко не разбирам целия шум около неговите книги. Но пък в крайна сметка са само лични впечатления.

Най-интересни и най-зарибяващи за храна за мен лично са книгите на Антъни Капела. Абсолютно всичките му романи са ми харесали.

# 160
  • Sofia
Започнах "Рецепти за любов", а днес си взех и

Един магазин. Две сестри Едно наистина незабравимо лято..

Скрит текст:
    Ванилов или шоколадов? Ако можеше изборът да бъде толкова лесен…

Когато Имоджен и Анна наследяват магазина за домашен сладолед на своята баба, никоя от тях не подозира предизвикателството, пред което ще се изправят. Нито удоволствието, което ще изпитат от добре свършената работа. Но дотогава двете сестри трябва да се научат как се печелят клиенти, как да се справят с мръсните номера на конкуренцията и как, за бога, се приготвя изкусителен италиански сладолед.

Докато Имоджен подготвя магазина за новия сезон и развива нестандартните си маркетингови идеи, Анна заминава за Италия, където кратък гурме курс трябва да я научи на всички тайни на сладоледеното удоволствие. Дали това ще е достатъчно, за да запази магазина, или непредсказуемото английско време ще им изиграе лоша шега? Едно е сигурно, това лято няма да прилича на никое друго.   

„Шепа италианска страст, щипка британски хумор и щедра порция божествено вкусен сладолед – можете ли да устоите на изкушението?” –  Woman's World.co.uk.

„Сладко приключение с непредсказуем край! Ще се забавлявате до последната лъжичка сладолед.” – Amazon

„Ще успее ли бабиният сладолед да върне обичта и радостта на две сестри с малко общи интереси и много семейни проблеми?” – GoodReads

„Карамел с морска сол” от Аби Клементс излиза с брой 24 на „Журнал за жената” на 12.02. Книгата е част от поредицата „Колекция ЛЯТО”, цена списание + книга = 3,99 лв.

# 161
И аз си взех "Карамел и морска сол"! Wink Кориците на тази поредица са по-свежи, че хич не харесвам стандартните с мацки отпред. Simple Smile

# 162
  • Sofia
Кориците... са по-свежи, че хич не харесвам стандартните с мацки отпред. Simple Smile
И аз, и аз.  Simple Smile

# 163
И аз я почнах  Peace

# 164
Довършвам със зор Разбито сърце и спагети, не я препоръчвам. Карамел и морска сол има ли прочели? Как е?

Общи условия

Активация на акаунт