Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 235
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе, България
Г-ца Димитрова, адмирации за детската стая! Изглежда свежа, достатъчно светла (за моя вкус), а менажерията играчки е намерила своя начин да бъде прибрана. Wink

# 601
Г-ца Димитрова, поздравления за детската стая! Чакам да видя дивана - легло, че мога и аз да ползвам тази идея. Simple Smile

За масата 90 на 90 ни устройва, защото сме 2-ма, а и 4-ма да сме пак е ОК. На вилата имаме такава - тип книга в разтегнато състояние става 90 на 180 и се събираме бая народ. Въпросът е, че нашата си я представях по-скоро елипса или кръг, бяла и с по-различни крака, а не знам дали този тип разпъване става с други крака. Не видях и да имат бяла, навсякъде са орех, дъб. Confused

Диван и аз бих сложила дву или триместен с две кресла, ако ММ се съгласи.

# 602
Хахах, отражател ли ? Е как без него, ако нямаш насреща прозорец 2 на 2 метра, за къде си без отражател  Joy  Може да се завинти обикновена крушка, всъщност от спираловидните-енергоспестяващи ...
Има и др специални крушки за тези лампи. Помещение 3х4 светна като ден. А и цената на целия комплект на е за изпускане...нашия го взехме за около $160 ( за цилия комплект) и миналата година се озова във ваканционното кози в София

# 603
много хубава детска стая- светла и шарена
страхотна е  Laughing

# 604
И аз много харесах детската стая, много свежа.... а и с това весело детенце грее още повече Simple Smile

# 605
Здравейте, аз се загубих малко, защото се наложи да изхвърлим всички стари мебели от апартамента и да опаковаме внимателно съдържанието им smile3511. Резултатът е празен апартамент, който изглежда много по-голям отколкото си го представях Simple Smile.
Г-це детската е страхотна, и аз си представям да я направа толкова светла и свежа като стигна дотам. Благодаря за съвета да ида до  Топ груп за „дървени” плочки, наистина имат голямо разнообразие, но за съжаление за единствените, които харесах трябваше да се чака месец за доставка. В крайна сметка ги взех от другаде. Прилагам и снимки с лошо качество от телефона www.flickr.com/photos/13277356@N06/14365300260/in/set-72157645051398689и с нашите плочки до тях www.flickr.com/photos/13277356@N06/14365515517/in/set-72157645051398689. Надявам се крайният резултат в банята да си заслужава. Видях се и с майсторите и те обещават до средата на август да сме готови  с  банята, бутането и и изграждането на стени, настилките, шпакловането, боята – общо взето с всичко и да ни остане само да се монтират мебелите.  Поради тази причина смятам да поръчам и кухнята тази седмица, тъй като срока за изработка е 45 дни.  В общи линии оптимистичният план е да се нанесем преди да се роди бебето.

# 606
  • Варна
Благодаря момичета за коментарите по детската, не е баш както я чертах в главата си, единия плот по-висок, другия пък нисък, рафтовете с широки летви , и само две ...но , толкова за сега .

Чакам малко дребни неща за нея-часовник, платнени кошове за играчките-искам да подменя пластмасовите, едни висящи маймунки-закачалки , но до две седмици дано всичко пристигне

# 607
Г-це, детската е  страхотна. тъкмо мислех да правя тъмни стени в нашата детска, ама толкова е приятно светличко, какъв е цвета, бежово ли е?

paradigma, добре ти се съчетават плочките според мен. много ми харесаха тези релефните бели, дали ще стават за гръб на кухня. ако слагам плочки ми се ще да  са някакви релефни, и да не личи, че има фуга, да изглежда като едно цяло. моля ви давайте ми преложения. трябва да измислям нещо за този гръб, защото няма време. всеки ме уверява, че стъклото не е най-доброто, още повече незакаленото.
масата ни сега е 80/150 и ми е малка, честно посрещаме гости. винаги съм си мечтала за голяма маса, около която да се събираме доста хора.
в нас е Кербала, днес махнаха покрива, едва вчера започнахме, а аз само мрънкам, че не му се види края. добре, че ходя на работа през деня за да не мисля много за това.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 09:43 от джуджа

# 608
Никой не ми хареса лампите  Rolling Eyes

Много са хубави, но не разбрах твои ли са Rolling Eyes

Прекрасна е детската стая на Г-ца Димитрова!

# 609
Парадигма, може ли подробности за релефните плочки от снимката - размер, цена, магазин /Топ Груп ли е?/

# 610
Джуджа, и аз избрах релефни плочки за кухнята, защото много ми харесаха и също не искам да личат фугите. Избрах следните (на живо релефът не е толкова дълбок, колкото изглежда):
https://www.flickr.com/photos/13277356@N06/14553019551/in/photostream/
https://www.flickr.com/photos/13277356@N06/14553019521/in/photostream/
Оказа се обаче, че има малък проблем с релфните плочки за гръб на кухня – затруднява монтирането на контакти на стената, защото никога не става перфекно, но намерихме решение да вградим контактите за дребните уреди в плота.
Съпружка, релефните плочки са Mapisa Demon Cubic White 25/ 70 см. http://www.mapisa.com/catalogo_producto/demon/productos/Demon+Cu … ite+25_3x70_6/373 , има ги и в слонова кост, но разликата в двата нюанса е минимална, дори се опитаха да ме убедят, че това е един и същи цвят  Laughing. Изложени ги има в Бриколаж Люлин 37.99 лв., предлагат ги и в Керамо , но имай предвид, че в там са доста по-скъпи 62 лв. (идентично 1-во качество) и нямат мостра за разлика от Бриколаж.
И да ви питам какво мислите по въпроса с фугите в банята. Майсторите твърдят, че плочките паркет изглеждат много по-добре без фуги, отколкото с. За релефните в банята е ясно, че ще са без, но се чудя дали всички плочки в банята да са без фуги.

# 611
  • софия
Ема, не са мои, просто ги харесах в едни магазини в Бейоглу. Тази с червените чашки си е на турски дизайнер, запознах се с човека. Предполагам и другата също, заради това, че не искаха да снимам.

# 612
Г-ца Димитрова мога ли да попитам откъде си купи този жълт стол
търся подобен без колелца

# 613
  • Варна
Г-це, детската е  страхотна. тъкмо мислех да правя тъмни стени в нашата детска, ама толкова е приятно светличко, какъв е цвета, бежово ли е?

Благодаря, цвета е нещо като екрю, или шампанско, бялото залита към жълто ...Тази стая до преди месец беше спалнята ни, и само сменихме едни мебели с други, но ако трябваше да боядисвам сега бих избрала за стените по-кремав цвят,т.е. нещо като бяло с щипка канела ( това си представям за кремаво), но моите деца бързо ще  доведат стаята до ремонт  Laughing

Г-ца Димитрова мога ли да попитам откъде си купи този жълт стол
търся подобен без колелца
Първо да кажа, че стола е китайски  Laughing, купувах ги от Мебелната палата във Варна http://mebelilazur.bg/bg/product/2756.html

# 614
Парадигма, а има ли и тези, които не са релефни от серията, че искам да ги съчетая?

Общи условия

Активация на акаунт