Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 167
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Тук има такива офис мебели с повдигащи се и свалящи се плотове ( заради ергономиката), 30 мин можеш да работиш на една височина, 30 на др...и така се редуват. Системата е електрическа.

Аз имам карта в офиса, подарък ми е от едни доставчици ( картите са чест рекламен подарък). В България съм купувала от магазини за пособия за училища. От там където сме ходили носим картини/скулптури/маски/бижута с характерен камък и малък ключодържател (с нещо характерно за посетените места) - с пинче и го закачам на картата...

# 706
Titina, имаш ли някакъв линк за тази система, поне да показвам какво искам/търся?

Проблемът за картата е, че хем трябва да е с всички континенти, хем да е достатъчно подробна откъм градове/села в БГ, защото ще има и такива пътувания, а и да не е безумно голяма, за да мога да я закача на стената.

# 707
Ето маса. http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=32938
Можеш да си купиш различен плот, ако този не ти допада като размер или цвят и да си я направиш сама. Елементарно е, можеш да видиш в инструкциите за сглобяване на сайта точно какво ти трябва.

# 708
  • В сърцето на любимия човек
Аз, доколкто разбрах, Съпружка иска плотът да е по-висок, а не на нивото на перваза, т.е. да се повдига над долния ръб на прозореца. В такъв случай механизмите трябва да са от двете страни на  прозореца, според мен, нещо като механизъм на багажник на кола, не знам дали съм разбрала правилно  newsm78

# 709
Titina, имаш ли някакъв линк за тази система, поне да показвам какво искам/търся?

Проблемът за картата е, че хем трябва да е с всички континенти, хем да е достатъчно подробна откъм градове/села в БГ, защото ще има и такива пътувания, а и да не е безумно голяма, за да мога да я закача на стената.
Погледни  за electric stand up desks.
За картите, няма как да ти се изпълнят и двете условия.

# 710
Leaves, тези плотове ги знам, но не ми вършат работа.

Пънче, правилно си ме разбрала. Виждала съм подобни механизми за гардероби.

За картата приемам идеи за да избистря нещата.

# 711

2 карти?  Laughing

# 712
Ето и третия проект за баня, който направихме. Качвам и снимки за да кажете мнение. Първоначално цветът на плочите беше по тъмен, но се оказа, че майсторът не може да направи наклона на банята с толкова голяма и калибрована плоча  Confused Всички плочки са с ефект дърво
Скрит текст:

Ето така изглеждаше и по-тъмния и контрастен вариант

Приемам всякакви съвети и мнения Wink

# 713
  • sofia
Съпружка, тази госпожа е направила като пана щатите, в които е живяла.
http://www.makeit-loveit.com/2014/06/home-state-scrap-wood-art.html

Взимаш карти с малък мащаб (на света и БГ), но когато посетите дадено място може да се сдобиеш с карта по-голям мащаб. То няма как всичко да е на стената, но може да си правите като албум (досие) за всяко посетено място.
Отделно помисли какъв тип да са ти основните карти.

Dusty_wind, нещо много нюанси на кафявото са се натрупали. Може да е от визуализацията.
Помисли райетата да станат един цвят (може би светлия). Мозайката е достатъчен акцент.

# 714
Много интересна идея Peace
Харесва ми и като цяло как се е справила. Определено къщата след е много по-елегантна от преди. Само покривката в трапезарията и полилея като поличка на вариететна танцьорка не ми допадат Laughing

Dusty_wind, и аз бих те посъветвала да махнеш едната шарка. В повече е. Щом искаш мозайка край душа, нека другото е дюс!

# 715
Птица, Веси, благодаря за мненията. От една страна и аз мисля като вас, но от друга със светли дюс стени става прекалено ..как да го нарека "бозаво" . Няколко страници назад бях качила нещо подобно със светли стени.  Ще го мисля, имам още около 10 дни. Сега ще помоля да ми сложат само светлата плоча за стена и ще кача малко по-късно и предложения от вас вариант.

# 716
  • Отвъд алеята зад шкафа
Dusty_wind на мен ми идва натоварващо съчетанието на мозайката и раетата. Аз бих оставила мозайката, а другите стени бих ги направила така - едната с по-светлото дърво, а другата с по-тъмното. Така ще имаш една светла стена от дърво, една мозайка и една тъмна стена от дърво.

Вижте какви саксии си поръчах за терасата, керамични са:

Скрит текст:

# 717
След коментара на птица ме осени идея да направя карта на БГ и в по-малък мащаб да са другите континенти - две карти в една. Но и идеята на Веси ми харесва, особено това, че е дървена.

Dusty_wind, и на мен ми идват твърде много видове плочки на едно място. Аз бих оставила мозайката и един цвят на стените. По повод наклона и нашия майстор се дърпаше на големи плочки, но после се съгласи - сифона ще е в едната страна на банята и наклона се прави по-лесно.

За плота ми трябва такъв механизъм - http://www.salex.bg/svalasht-se-raft-za-goren-shkaf или такъв http://www.rosi.bg/padasht-lost-za-garderob-1110.html

# 718
Отсъствах последните няколко страници Laughing, сега се върнах назад да видя предишните ти постове и варианти. Първият вариант наистина не е добър, права си, че е доста бозаво. Втори с тъмен под не видях, а мисля, че той със сигурност е бил по-сполучлив. Проблемът ти идва основно от неудачното съчетаване на цветовете - бежовото ти е твърде бежово и се "бие" с цветовете на мозайката. Ако са истинските? Аз не харесвам визуализациите, обикновено са много далеч от истината и само объркват човек. Гледайте и редете комбинациите на място в магазина!
Пробвайте с нещо много по-светло, само идея различно от бялото - екрю, мръсно бяло. Но ще стане много традиционна комбинация, а ти май искаш да избягаш от това.
Помисли и за мозайка и стени в някой от тъмните цветове. Мои прители отдавна се къпят в баня с почти черни стени и светъл под, не е никак зле!
Ако все пак държиш на райе и мозайка, последният вариант (с тъмните и контрастни цветове) сякаш е най-добър. Или поне от птичи поглед така изглежда Simple Smile
Колко е голяма банята. Не повече от 2х2 май.

# 719
Съпружке, при нас също сифона ще бъде от едната страна (някъде под мивката). Майсторът ни се дърпа не толкова на голямата плоча, колкото на това, че първата плоча която бяхме избрали беше калибрована и според него заради наклона ще изкочат ръбове. Душ пространството ще е едно ниво на долу и там ще има още един сифон.

Gadamer, саксиите са у-н-и-к-а-л-н-и Mr. Green

Птица, да бягам от традиционната комбинация. Светлата плочка, на която сме се спряли е екрю. Бяла ли изглежда на проекта? newsm78. И да банята е ужасно малка, но за съжаление в квартала, в който се позиционирахме всички апартаменти бяха с такива Cry

Общи условия

Активация на акаунт