Интериорен стил по аматьорски - 23

• 82 365
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Привет момичета,предстои ни да правим кухня, и искаме долния ред шкафове да са с дървесна шарка, но да е красиво съчетана с ламината, който ще е в цялата стая. Предложете хубави комбинации, които сте виждали. Още не сме избрали никакви цветове, нито за шкафове, нито за пода. Харесваме цветовете на естествено дърво и топлите нюанси, но ми се ще да избегнем червени и жълти отенъци.

# 106
  • sofia
Паркета се лепи и няма никакво скърцане. Има и скърцащ ламинат Mr. Green та зависи как е редено и на каква основа е положено.
За паркета вместо лак, може и масло. Въпреки, че нашия го минах с лак на водна основа и едва ли е чак толкова вреден....в ламината също има лепила и химии.

# 107
  • София
Аз обожавам плъзгащи се врати. Имам две у дома и като направим ремонт на банята ще си сложа и там  Peace
Имаме таква на банята на първия етаж в предния апартамент (срещу спалнята за гости) - помисли добре как ще се заключва, че ние този елемент не бяхме го домислили и беше доста неудобно/конфузно...

# 108
Ема, оказа се, че стената с тухлите не може да се остави така, защото от там минават всякакви кабели и трябва да се замажат ... Rolling Eyes

Майсторите ме навиват вместо дюшеме в хола да сложа ламинат...

Съпружка, у дома всички кабели (осветление, интернет и каквото още се сетиш) ги вкараха в гофрета по земята, под ламината/мокета, покрай стените на стаята. Питай жичкаджията ви дали няма да стане, ако искаш, че да можеш да си запазиш тухлите.

Ако имаш финансова възможност да сложиш дюшеме според мен е в пъти по-добре... Както казва Vesi1 има и скърцащ ламинат. У дома си скърца на места, а е само на три години. Купуван и реден точно от тия Лиа...

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 12:58 от geri_mar

# 109
Привет момичета,предстои ни да правим кухня, и искаме долния ред шкафове да са с дървесна шарка, но да е красиво съчетана с ламината, който ще е в цялата стая. Предложете хубави комбинации, които сте виждали...

Покажи какво разбираш под дървесна шарка и какъв ламинат харесваш? Все трябва да имаш нещо предвид?
Аз лично шарка върху шарка не бих направила. Претрупано ми се струва.

# 110
И аз се опасявам,че няма да стане красиво ...,но съпруга ми много иска кухня от мдф, която да имитира дърво, а решихме че настилката ще е една навякъде. Под дървесна шарка разбирам плоскост, на която личат жилките на дървото, да не е едноцветна а с фладер по нея.
Напр. сме харесали този ламинат:
http://parketensviat.com/%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80-%D1%81%D … 0%BE/#ad-image-67

# 111
Хубав е ламинатът, но според мен си иска едноцветна кухня Peace

# 112
 Peace Или два реда едноцветен неутрален гранитогрес пред кухнята.

# 113
  • София
Хубав е ламинатът, но според мен си иска едноцветна кухня Peace
Абсолютно!

# 114
  • София
Всъщност би могло да се получи и добре. Но трябва много да се внимава с фладера на кухнята и е добре да имат общ нюанс. Тук, например, ми харесва:
Скрит текст:
Подът е по-светъл, но е нещо подобно.

# 115
Аз Веси, нашата кухня е подобни плоскости върху ламинат и не е дразнещо. Чисти се много лесно:
http://www.salex.bg/desktops/darvesni/uudlayn-kriym-H-1424-ST22.
Съпружка, щом вече имаш дюшеме, давай във всички стаи. Не съм против гранитогреса, но мисля, че е хубаво настилките да са еднакви. За тухлената стена - на мен специално ми омръзнаха и ги харесвам само в лофтове и т.н., където някак са си на място, без да си личат модни напъни на живущите. А бетоновата стена на Ина я възприемам като изкуство, а и тя все пак е художник, затова, ако искаш нещо такова ми се струва подходящо да се обърнеш към нея да ти направи подобна.

# 116
моите 5 цента за пода, не бих заменила дърво за ламинат. Израснала съм на паркет сега имам ламинат на втория етаж и стълбите, ами нито е по красиво, нито е по-приятно, нито се чисти по лесно.

Богиня, много красива врата. Изчаках се да го видя твоя апартамент, нанесохте ли се вече?

# 117
  • Варна
so what? , мерси. И аз си ги харесвам. Но не, не сме се нанесли - сега наново шпакловат таваните  Twisted Evil

# 118
 не ти се мести още,  май ще започваш ремонта от начало Simple Smile - сорри, знам че не ти е смешно.

# 119
  • Варна
Трета година, сестро, трета  Tired

Общи условия

Активация на акаунт