Момичето се оплака от отношението на кифлите-продавачки, каза, че са й крещяли и аз лично разбрах, че не са й дали точен срок, в който може да си вземе обратно коригирания пръстен. За мен това е несериозно отношение, което винаги се появява, когато купя и платя стоката. Много продавачки се държат точно така - щом веднъж са ми взели парите, ставам неинтересна - чао и следващия, моля.
Ако действително са една реномирана фирма, трябва да отговарят на някои елементарни изисквания - най-малкото да показват уважение към клиента, да не повишават тон при никакви обстоятелства (магазинът няма ли охрана?), да уговарят ясен и точен срок за фиксиране на възникнал проблем, а не "поне до ...". Авторката се оплаква точно от липсата на тези неща. Не мога да разбера какво е това завистливо-злобно нападане, че била "принцеса" и "голям проблем, някакъв диамантен пръстен". Ами цифра си е, една заплата. Вие бихте ли си зарязали една заплата в магазин, в който не ви дават ясен срок кога ще ви я дадат?

Вместо да си изживее момента на макс, да се засмее и т.н., тя хукнала скандали да прави, теми да пуска и т.н.