Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 429
  • 573
  •   1
Отговори
# 165
Четох, четох, кой с кого спал, кой на коя купил пръстен, кой трябвало да си смени мъжа... и една само Вермилиън каза, че имала пръстен с диамант. Другите нямате май. Ах, злобичка...
Момичето се оплака от отношението на кифлите-продавачки, каза, че са й крещяли и аз лично разбрах, че не са й дали точен срок, в който може да си вземе обратно коригирания пръстен. За мен това е несериозно отношение, което винаги се появява, когато купя и платя стоката. Много продавачки се държат точно така - щом веднъж са ми взели парите, ставам неинтересна - чао и следващия, моля.
Ако действително са една реномирана фирма, трябва да отговарят на някои елементарни изисквания - най-малкото да показват уважение към клиента, да не повишават тон при никакви обстоятелства (магазинът няма ли охрана?), да уговарят ясен и точен срок за фиксиране на възникнал проблем, а не "поне до ...". Авторката се оплаква точно от липсата на тези неща. Не мога да разбера какво е това завистливо-злобно нападане, че била "принцеса" и "голям проблем, някакъв диамантен пръстен". Ами цифра си е, една заплата. Вие бихте ли си зарязали една заплата в магазин, в който не ви дават ясен срок кога ще ви я дадат?

# 166
  • град-държава
Именно, напълно споделям мнението ти. Заради същото е и крайното ми заключение, защото това не е просто абсурдно и нелепо, то е невъзможно.  Peace

# 167
Не виждам, как ще отидеш в магазина да попиташ, какви са вариантите и да почнат да ти крещят. Естествено, че са били провокирани продавачките. А тя ревнала. Ами ще реве. Нали видяхме, каква драма направи тук, а за магазина не ми се мисли. Как пък на мен не ми се случи да се карам с някой по магазини и институции. По какъв начин трябва да се обясни, че човека, който извършва тази услуга е в почивка? А ако е извън страната? Да назначават друг на граждански договор само по празниците, защото на някой му скимнало, че не може без пръстен 3-4 дни? Никакво съжаление не изпитвам за тази глупост. Съжалявам момчето. Едва ли не се е почувствал виновен за това, че е предложил брак. Много хубав спомен и за двамата, няма що.

# 168

Съжалявам момчето. Едва ли не се е почувствал виновен за това, че е предложил брак. Много хубав спомен и за двамата, няма що.

Ами пръстенът явно е по-важен от самото предложение за брак. Иначе не мога да си обясня как една жена може да позволи такава глупост да й отклони вниманието от наистина важните неща.

# 169
  • София
Четох, четох, кой с кого спал, кой на коя купил пръстен, кой трябвало да си смени мъжа... и една само Вермилиън каза, че имала пръстен с диамант. Другите нямате май. Ах, злобичка...
Скрит текст:
Момичето се оплака от отношението на кифлите-продавачки, каза, че са й крещяли и аз лично разбрах, че не са й дали точен срок, в който може да си вземе обратно коригирания пръстен. За мен това е несериозно отношение, което винаги се появява, когато купя и платя стоката. Много продавачки се държат точно така - щом веднъж са ми взели парите, ставам неинтересна - чао и следващия, моля.
Ако действително са една реномирана фирма, трябва да отговарят на някои елементарни изисквания - най-малкото да показват уважение към клиента, да не повишават тон при никакви обстоятелства (магазинът няма ли охрана?), да уговарят ясен и точен срок за фиксиране на възникнал проблем, а не "поне до ...". Авторката се оплаква точно от липсата на тези неща. Не мога да разбера какво е това завистливо-злобно нападане, че била "принцеса" и "голям проблем, някакъв диамантен пръстен". Ами цифра си е, една заплата. Вие бихте ли си зарязали една заплата в магазин, в който не ви дават ясен срок кога ще ви я дадат?

Аз пак не разбрала  Embarassed Не знаех, че темата е "Да се преброим ние с диамантите". Бройте ме и мен, като сме започнали с хвалбите  Whistling

Не мога да повярвам, че някой може да намира за нормално детинското тръшкане от страна на авторката  Rolling Eyes

Просто се чудя, защо е тази драма?! На 8-ми ще има пръстен по мярка. До 8-ми може да си носи пръстена на друг пръст, да не го носи изобщо или да го носи на врата си.........възможности много.

Авторката седнала да реве  ooooh! Вместо да си изживее момента на макс, да се засмее и т.н., тя хукнала скандали да прави, теми да пуска и т.н.

Явно аз не ги разбирам тези неща  Rolling Eyes

# 170
На 8-ми ще има пръстен по мярка. До 8-ми може да си носи пръстена на друг пръст, да не го носи изобщо или да го носи на врата си
В резултат на това нямам пръстен, няма и да имам поне до 8 май.
За мен това значи, че годеникът е купил пръстена, предложил е, пръстенът не е бил по мярка, занесли са го в магазина, тъй като имат право на безплатна корекция, и са го оставили там. И аз бих се дразнила.

# 171
  • Оптимист по принуда
Спокойно,останаха вече само 3 дни до 8ми!

# 172
  • София
Да, съгласна съм, не е приятно, НО авторката направи една голяма драма. На нея ѝ се е случило нещо прекрасно, защо не го изживее на max, а се обременява с подобни негативни емоции?!

Човек остава с впечатление, че един пръстен е много по-важен от предложението. В крайна сметка пръстенът е само допълнение или аз греша?! Вероятно времената се менят.

Когато аз получих предложение за брак, изобщо не погледнах пръстена. Отворих кутийката, видях, че е пръстен, но какъв е, с диамант ли е, по мярка ли ми е....тези неща изобщо не са ми минали през акъла и то дни наред  Rolling Eyes

# 173
  • Оптимист по принуда
Абсолютно на същото мнение съм! Peace
Направихме 'и една фри /анти-/ реклама на тази бижутерия,ей!

# 174
Може би е искала да се похвали пред някого, на събиране(семейно или с приятели) по празниците.newsm78

# 175
Може би е искала да се похвали пред някого, на събиране(семейно или с приятели) по празниците.newsm78
Ти да видиш, семейството ми беше изумено, искаха да видят пръстена... Кой знае колко неблагонадеждна са ме смятали (или пък половинката ми) за такива сериозни неща  Laughing А аз така и не можах да го харесам този пръстен достатъчно, че да го нося постоянно.

# 176
  • Оптимист по принуда
.

# 177
НадИбИлей бързо тия дни да ти стане пръстена #Silly Animal Pig

# 178
  • София

Нека се похвали, а на 7-ми да занесе пръстена за корекция  Peace Винаги има начин.

Моят пръстен също беше леко хлабав, макар че е правен по мярка на друг мой пръстен. В магазина са обяснили на мъжа ми, че правенето на пръстен по друг пръстен пак крие опасност от неточности.
Е, не си спомням да съм правила драми  Rolling Eyes

# 179
Скрит текст:
В резултат на това нямам пръстен, няма и да имам поне до 8 май.
За мен това значи, че годеникът е купил пръстена, предложил е, пръстенът не е бил по мярка, занесли са го в магазина, тъй като имат право на безплатна корекция, и са го оставили там. И аз бих се дразнила.
Нека се похвали, а на 7-ми да занесе пръстена за корекция  Peace Винаги има начин.

Ако се е случило така, няма как да стане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт