Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 480
  • 573
  •   1
Отговори
# 180
... или да го носи на врата си...

Ами аз това го предложих няколко страници по-назад, но авторката явно е загубила интерес към темата си, защото не съм я засичала от първото мнение насам.
Пък и преброяването на диамантите сред потребителките във форума е по-интересно.  Mr. Green
Ама... кажете за каратите, по-забавно ще стане.  Flutter

# 181
  • София
Те не са я накарали насила да го остави. Предполагам са ѝ предложили. Просто да каже, че на 7-ми ще го занесе за корекция  Peace

Скрит текст:
... или да го носи на врата си...
Ами аз това го предложих няколко страници по-назад, но авторката явно е загубила интерес към темата си, защото не съм я засичала от първото мнение насам.
Пък и преброяването на диамантите сред потребителките във форума е по-интересно.  Mr. Green
Ама... кажете за каратите, по-забавно ще стане.  Flutter

Знаеш ли, че си много права. Смеем се ние тук, но то си е за рев  ooooh!

Преди няколко години /може би 2-3/ една позната се похвали с годежен пръстен. Какво обаче е направила веднага след слагането на пръстена?
Похвалила се на роднини и приятели?! Не. Търсила в нет-а евентуалната цена на бижуто, но не намерила информация. Зададе ми въпрос: "Дали, ако отида в някоя бижутерия, ще ми кажат цената?"  Shocked
Да не се мине жената, не за друго  ooooh!

Какъв старт на бъдещо семейство само  ooooh!

# 182
В това ателие едва ли работят сто души. Напълно възможно е никой от работещите там да не е бил на разположение в София. Просто защото няма такава практика, а няма, защото не е икономически изгодно за фирмата да плаща двойни надници за дежурства по празници, защото повечето им клиенти са достатъчно нормални да не изпадат в амок заради забавяне от няколко дни на корекция на пръстен, пък бил той и годежен. Как бихте реагирали на тема "Наложи се да си прекъсна по средата дългоочакваната семейна ваканция, за да коригирам един пръстен /с диамант!!!/. Не ми върнаха парите за оставащите нощувки и предплатената храна, жена ми е бясна, а децата съкрушени, но се надявам, че клиентката е доволна, защото клиентът винаги е прав, даже когато е супер нагъл."

# 183
  • София
Скрит текст:
В това ателие едва ли работят сто души. Напълно възможно е никой от работещите там да не е бил на разположение в София. Просто защото няма такава практика, а няма, защото не е икономически изгодно за фирмата да плаща двойни надници за дежурства по празници, защото повечето им клиенти са достатъчно нормални да не изпадат в амок заради забавяне от няколко дни на корекция на пръстен, пък бил той и годежен. Как бихте реагирали на тема
"Наложи се да си прекъсна по средата дългоочакваната семейна ваканция, за да коригирам един пръстен /с диамант!!!/. Не ми върнаха парите за оставащите нощувки и предплатената храна, жена ми е бясна, а децата съкрушени, но се надявам, че клиентката е доволна, защото клиентът винаги е прав, даже когато е супер нагъл."

Joy

Това беше добро попадение  Laughing  Peace

# 184
  • Оптимист по принуда
Имам позната,която си проверява цените на всички подаръци Rolling Eyes

# 185
  • София

doh

Направо се чуди човек на подобни индивиди.  Tired

Същата драма имаше наскоро и с едно сако  ooooh!

Хубаво, не е приятно, ама чак такова тръшкане за нещо, което може да се купи, поправи и т.н.  newsm78

# 186
  • някъде в орбита...
Преди няколко години /може би 2-3/ една позната се похвали с годежен пръстен. Какво обаче е направила веднага след слагането на пръстена?
Похвалила се на роднини и приятели?! Не. Търсила в нет-а евентуалната цена на бижуто, но не намерила информация. Зададе ми въпрос: "Дали, ако отида в някоя бижутерия, ще ми кажат цената?"  Shocked
Да не се мине жената, не за друго  ooooh!
Какъв старт на бъдещо семейство само  ooooh!

Уникално  ooooh!

# 187
  • София
Ужасно много злоба и негативизъм има тук, но благодаря на хората, направили си труда да вникнат в същината на оплакването ми. Явно в България така ще се обслужваме още 100 години. Жалко е, но е факт. Вземем ли ти парите, вече няма значение нищо. И не, не съм се тръшкала, не съм изпадала в истерии и т.н. Просто няма как да стане това. Но тъй като и другите институции не работели, затова  и тези хора така. Жалка история, но с претенции.

# 188
  • София
И да не бяха празници, пръстен не се преправя на момента. Оставя се при бижутера и в най-добрия случай ще е готов на другия ден. Предполагам, че самата работа е не повече от час, но все пак има и други клиенти, поръчки...
Коригирали са ми именно годежния пръстен и отне 3 дни, макар и да си бяха делници. Никакви негативни емоции не си спомням, нито скандали с бижутерите, пък и бракът ни се държи вече 6 години, вместо да го натиря тоз' мискинин още след предложението, заради неточните мерки  Crossing Arms
Направо съм изумена от биволското си търпение  Mr. Green

# 189
Нелкаааа, толкова драма за неща които не си заслужават.

Ами ако ти се стовари истински проблем, ще се побъркаш.

# 190
Ужасно много злоба и негативизъм има тук, но благодаря на хората, направили си труда да вникнат в същината на оплакването ми. Явно в България така ще се обслужваме още 100 години. Жалко е, но е факт. Вземем ли ти парите, вече няма значение нищо. И не, не съм се тръшкала, не съм изпадала в истерии и т.н. Просто няма как да стане това. Но тъй като и другите институции не работели, затова  и тези хора така. Жалка история, но с претенции.
Обаче продължаваш, не се отказваш, браво Peace ooooh!

# 191
Еее аман от тия клишета със злобата Laughing все някой ви завижда. 

# 192
  • IT
Много бързо свикнахме да са длъжни и магазини и места за услуги да работят в неделя и в почивни/празнични дни. Да ходи оплакващата се годеница да си коригира пръстена в западна Европа в почивен ден.
Добронамерен съвет-като си купувате халки уверете се, че са ви точни.

# 193

Случвало ми се е да разбера, че човекът на когото подарих от сърце бутилка много добро питие, е проверявал цената. Почувствах се наистина ужасно разочарована.

# 194
  • София
Защо го прави  newsm78?Какъв е смисъла?По цените на подаръците ли се определя нейното отношение към хората?

Общи условия

Активация на акаунт