Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 534
  • 573
  •   1
Отговори
# 360
Ако авторката е инфантилна, тези, които я плюят, са дваж по-инфантилни. Колкото аз знам за случая, толкова знае и всяка от вас, обаче 2-3 й влизат в положението, останалите я обиждат, защото имала неблагоразумието да получи диамантен годежен пръстен. Не заради друга причина, а защото е получила такъв пръстен. Толкова злобна селяния с едничката цел да се оплюе някой рядко съм виждала.

# 361
Вчера четох до някъде, четох отгоре-отгоре, четох само накрая  и искам да ви кажа, че ако ви се намират пръстени, макар и само с люспи, които не са ви по размер и това ви затормозява, можете да ми ги изпратите на адрес.
Благодаря!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 13:06 от NinoTino

# 362
Ако авторката е инфантилна, тези, които я плюят, са дваж по-инфантилни. Колкото аз знам за случая, толкова знае и всяка от вас, обаче 2-3 й влизат в положението, останалите я обиждат, защото имала неблагоразумието да получи диамантен годежен пръстен. Не заради друга причина, а защото е получила такъв пръстен. Толкова злобна селяния с едничката цел да се оплюе някой рядко съм виждала.
Ти пък още колко пъти ще го повториш това? Колко пъти питах авторката как и защо се е разплакала и за повече подробности.  Ама може да се мрънка, но да се опише реално проблемът  с продавачките - не. Някакви обяснения какво притежава не мисля,  че някой дължи. А да завиждам на непознат от форум, трябва да съм ку-ку. Явно си от тези, дето смятат, че като ги критикуват, им злобеят, а ако не им харесаш нещо - непременно завиждаш Mr. Green ее, верно, по-лесен е така животът - аз съм най и всеки ми завижда Crazy

# 363
И аз не разбрах, на какво точно да и се злобее на тази потребителка?Че получила пръстен,то с тези истерии утре ще списва в самотните родители.Айде бонбонче не се излагай,писаха повечето, че не им трябват пръстени и диаманти, за да са щастливи хора.Май теб те човърка нещо.

# 364
Ти пък още колко пъти ще го повториш това? Колко пъти питах авторката как и защо се е разплакала и за повече подробности.  Ама може да се мрънка, но да се опише реално проблемът  с продавачките - не. Някакви обяснения какво притежава не мисля,  че някой дължи. А да завиждам на непознат от форум, трябва да съм ку-ку. Явно си от тези, дето смятат, че като ги критикуват, им злобеят, а ако не им харесаш нещо - непременно завиждаш Mr. Green ее, верно, по-лесен е така животът - аз съм най и всеки ми завижда Crazy
И на мен би ми било интересно да разбера пълната история, защото НЕ СПРЯХТЕ да повтаряте пръстена, та пръстена - като разкаже, поне да има нещо реално за заяждане, защото сега НЯМА. Този пръстен го захапахте като гладно улично помиярче - кокал и не пускате. Какво толкова му има, че  ако авторката го спомене веднъж, вие го споменавате 25 пъти? И не знам кой и защо реши, че е пример за прекрасна иронична шегичка на непознат човек да обяснявате как да си зареже годеника. Или многократни изказвания за еволюция в нервните изблици на авторката. Вие самите по колко пъти ще й повторите, че е идиотка и нищо не разбира, някакво задължение ли чувствате да отваряте очите на простите бедни хорица? Изглеждате по-големи простакеси от нея.

# 365
бонбонбонче, на никой не му пука за пръстена. И авторката би трябвало да се съсредоточи върху не толкова техническите аспекти на годежа си, това се опитваме да й кажем. Но ти искрено ме разсмя със справедливия си гняв. bouquet

# 366
  • София
Някой пак не чете  Mr. Green

Не става дума изобщо за пръстена, а за тръшкането ѝ без причина   Stop

# 367

Точно. Peace

# 368
  • град-държава

Ти беше там и видя, как авторката се търкаля по пода, видя и се увери, че причина действително липсва?  Laughing

# 369
Да, и аз бих оприличила фиаското и във форума със "тръшкане" образно казано, искам пръстен, днес го искам, разбирате ли, нещастници бедни...
 Joy

# 370
  • град-държава
Каквото и да се каже, то не е нищо различно от предположение, а тези неща не съм прочела в нито един пост на авторката в тази тема, което отново е предположение използвано, за да се нанесе обида, да се омаловажат и принизят мислите ,чувствата ѝ, и пр.  Peace

# 371
Съсипаха ми един от най- хубавите моменти в живота...

Да не можеш да се радваш пълноценно на факта, че някой ти е предложил да прекарате живота си заедно, заради някакъв си пръстен... Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко и нелепо.
Аз все още се надявам, че авторката ще разбере колко е глупава цялата тази драма и че други са важните неща в случая. Да, хората сме различни, но все пак има някакви нормални морални ценности, на фона на които терзанията на авторката са просто неадекватни. Според мен. Може и да съм в грешка. Светът се променя, може би вече самите пръстени са по-важни от това, което изразяват...

# 372
Мноу сте гадни, значи! Сега си представете авторката на темата колко дни ще се терзае за пръстена си, викайки "My Precious, my precious!"

Разбира се, че пръстенът има място в уравнението. Хем глезла, хем материалистка...взривоопасно.

# 373
Ако пръстенът е продаден с обещанието за бърза корекция, която се оказва просто рекламен трик на некадърна консултантка - за мен гневът е справедлив, дори да е зле изразен. Според мен случаят е точно такъв - некоректност от страна на персонала. А некоректните хора имат навика да обвиняват другите в некоректност и глупост. Досега не съм чула и най-глупавата кандидат-булка да се жалва само и единствено за това, че пръстенът не е на ръката й. Не смятам, че авторката има проблем точно с това. Изразява яда си от дадено събитие и поведение с резултата от него - ами нормално е, лично засегната е.

# 374
Досега не съм чула и най-глупавата кандидат-булка да се жалва само и единствено за това, че пръстенът не е на ръката й. Не смятам, че авторката има проблем точно с това.

Ти не смяташ, обаче авторката точно така смята. Всичко друго е наред, но пръстееееенъъъъъът...

Накратко - сгодихме се. С пръстен и всичко необходимо, на прекрасно място и както си му е реда. Пръстенът обаче ми е голям и се налага корекция...
...Съсипаха ми един от най- хубавите моменти в живота...!

А с какво обещание е продаден пръстенът не знаем, защото е купен от годеника. Не вярвам да са му казали, че специално за него ще отворят "диамантената фабрика" в неработен ден. Между другото,  така и не разбрахме какво мисли годеникът за последвалата дандания. Не че ми е работа де. Аз лично на негово място щях да се чувствам много гадно. Sad

Общи условия

Активация на акаунт