Диаманти Valentin - възмутена съм!

• 37 451
  • 573
  •   1
Отговори
# 465
  • Оптимист по принуда
Направо някой да отива утре пред магазина да чака и после да рапортува тук. Laughing

Ох,гаднички сме вече,...

# 466
Ох, добре, че сте ги нахлули, иначе едно сем-во по-малко   Wink

Все си мисля, че трябваше да ни чака бижутер пред вратата.

# 467
Направо някой да отива утре пред магазина да чака и после да рапортува тук. Laughing

Да снима с телефон, ако има пак сълзи, да знаем защо, как...

# 468
  • София
Ох, добре, че сте ги нахлули, иначе едно сем-во по-малко   Wink

Все си мисля, че трябваше да ни чака бижутер пред вратата.

Joy  Peace

Ох, от емоция съм написала една голяма глупост.

нахлули- да се чете "нахлузили"  Laughing

Скрит текст:
Направо съм за една друга тема  Mr. Green

# 469
  • Ямбол
Тя тази потребителка май по принцип обича да се възмущава: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751991.msg26817330#msg26817330

# 470
Права е жената - да не се трогнат двама служители, че тя иска да пътува.

# 471
Това го четох,когато ни обвиниха в злоба.Хвърлих едно око на публикациите Wink

# 472
Оставете я жената, тя работи в ЦКБ, а те са връхът в обслужването! Малко все кухи кифли и кифлочи подбират, но са професионалисти поне.

# 473
  • София
Е, хубаво де - сега поне сме наясно - няма да си купува повече диаманти от Valentin, няма и да ползва услугите на TUI  Joy
От кого ли ще се възмути следващия път - това е въпросът?  Mr. Green

# 474
  • Пазете Гор
Туй ще да е най-голямата ми полза от изчитането на тая тема - че научих кое е мъжкото на кифла. Кифлоч, значи. Благодаря ти, Check.

Аз досега се колебаех между кифльо и кифъл.

Де да знам, но мисля си, че ако човек е толкоз бунтарно-кисел още като годеница, то като попрезрее ще е чудо невиждано.

# 475
След десетина дни се омъжвам и сега направо не се побирам в кожата си как се дадох без диаманти. Язък ми каква съм голяма бяла птица   newsm57

Ама колко нерви си спестила. Я си представи, че ти беше голям баш на празниците.

Определено. Щеше да ми провали Коледата  Joy

# 476
Не знам какво очаква авторката, но за да се стесни един пръстен ( ако има диаманти), първо трябва да се махнат камъните. При операцията има нагряване, удари, нещо, което е много "нездравословно" за истинските камъни.

Иначе не виждам каква е драмата, че пръстенът не може да се стесни днес. Нашите халки не бяха готови за сватбата и се женихме с най-обикновенни сребърни халки (носим си ги с кеф и сега). А на годежния си пръстен загубих и единия от камъните, ама чудо голямо, той ми е даден да го нося.

# 477
Аз пък въобще не съм се сгодявала. Халки сменяхме няколко пъти, защото си губих моята, вече дори не нося. С годините се натрупаха пръстени и други бижута, но надлежно отлежават за дъщерята и снахата. На мене нищо не ми говорят.

# 478
Тя тази потребителка май по принцип обича да се възмущава: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751991.msg26817330#msg26817330
Какво разбирам аз! Тази потребителка където и да се появи, каквото и да й щукне, тоз час целият наличен персонал да се яви, готов, строен за изпълняване на желания. Никакви там неподготвени служители да не я доближават, ама хич да не задават въпроси, да действат. В противен случай, авторката нито сега, нито когато и да било, ще ползва услугите им. Как не ги е срам, тези с които си е имала работа до момента?! То не бе диамант, то не бе околосветско пътешествие, тия хора как не разбраха какъв клиент са загубили?! Тцтцтцтцтцт

# 479
  • София
Скрит текст:
Туй ще да е най-голямата ми полза от изчитането на тая тема - че научих кое е мъжкото на кифла. Кифлоч, значи. Благодаря ти, Check.

Аз досега се колебаех между кифльо и кифъл.
Де да знам, но мисля си, че ако човек е толкоз бунтарно-кисел още като годеница, то като попрезрее ще е чудо невиждано.

А, що?!   Simple Smile Много добре ще си е, да му мисли половинката.  Mr. Green Тя и ако вкъщи иска така всичко на момента, не ми се мисли.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт