КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 260
  • 1 047
  •   1
Отговори
  • in Wonderland
Стари теми : ТЕМА 1 ТЕМА 2 ТЕМА 3 ТЕМА 4 ТЕМА 5 ТЕМА 6 ТЕМА 7 ТЕМА 8 ТЕМА 9

"КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"
Риалити шоу, което се завръща в ефира на TV7 с втори сезон. Форматът поставя на изпитание физическата и психическа издръжливост на Участниците. В основата на шоуто, наред с преодоляването на различни екстремни предизвикателства, е търсенето на КЪРТИЦАТА, чиято задача е да саботира усилията на Групата, като същевременно остане неразкрита.

На деветия елиминационен тест най-номинираният участник в шоуто Емил Русев отпадна на теста от Бориса Тютюнджиева и призна ,че той е Къртицата .
Обратът в играта се случва само три седмици преди финала на предаването.
Според правилата на шоуто, след като КЪРТИЦАТА е разкрита, Групата получава половината от актива на предателя и вече има 119 210 лв.
Предстои нова Церемония по избор на КЪРТИЦА. Новият саботьор ще започне да "захранва" сметката си от 43 840 лв.

Жокери :

1. Репродукция на "Сътворението на Адам" на Микеланджело.

Тест Георги с/у Марина

Скрит текст:
1.Мъж или жена е къртицата?
2. Къде е родена къртицата?
3.Колко е висока К под 170, 170, над ?
4.Как се казва майката на К?
5. Кой номер обувки носи К?
6.Кой беше в дясната страна на К по време на играта в залата за разследване тази седмица?
7. Каква беше ролята на К на мисията на водопада?
8.По време на третата церемония беше ли К сред първите 5 влезли в стаята на продукцията?
9.Има ли " Р" в презимето на К ?
10.Кой е К ?

Информация  от паната от мисията в стаята за разследвания:

# 1
Ивайла много смело се сравни с Анджелина Джоли.. егати самочувствието.
А Гошето, като се усети как го е използвала....много още има да реве и бие!

# 2
  • Бургас
само известните ли получават хонорар за участие, другите съвсем нищо ли

# 3
  • при Дядо Коледа
  bouquet
За да не е гол запис ще споделя,че фаворитите ми са Сано и Евгени.  Simple Smile А за това кой е къртица още не мога да преценя, имам подозреня към Ивайла.

# 4
  • Варна
Ех, че скука като няма К. Свикнахме да се смеем с простотиите им всяка вечер  Grinning

# 5
  • София
Изпуснала съм сравнението с Джоли. По каква линия?
Мерсаж, Диди   bouquet

# 6
Сега изгледах финала на сезон 1.Значи регламентът е следния.Когато в играта остана 6-ма играят тесстове,докато останат 3-ма.На тези тестове къртицата е имунизирана.След това разкриват името на къртицата.Ако зрителският вот е над 50% за това име,т.е. разкрили са къртицата,тя няма да вземе парите си,а някои от гласувалите ще ги вземе.След това отварят линиите и хората започват да гласуват за това,кой от останалите двама искат да спечели парите на групата.От гласувалите за к. зрители,се избират 3-ма,които играят тестове за да спечелят парите.

# 7
Изпуснала съм сравнението с Джоли. По каква линия?
Мерсаж, Диди   bouquet
и аз съм изпуснала

# 8
  • при Дядо Коледа
Мисля,че в отговор на Марина, Ивайла каза "И аз съм чувала много неща за Джоли", но не знам дали за това става въпрос. Simple Smile

# 9
Благодаря за темата   bouquet

# 10
  • IT
Благодарско за темата.  bouquet  bouquet  bouquet

# 11
  • Варна
Е , тя не се сравни с нея, а просто явно нейното име й беше най-близо като известна личност.

# 12
Ако победител е някой от тримата - Вики, Сано и Костя -аз ще съм доволна. Ако някой от тях е кърта, ще го прецакат за победител. Аз за това мисля , че не е Сано , него го гласят за победител от начало още. Като , че ли и за него има подкрепа от продукцията .

# 13
Благодаря за темата   bouquet

Все по-криво ми става,че наближава края  Confused Хубаво си коментирахме  Simple Smile Много стискам палци за Сано,да бъде финалист като за начало и ПОБЕДИТЕЛ след това Heart Eyes Резервен вариант -Костя може би. И искрено се надявам да не стане така Бориса да я наредят за победител на групата  Sick ако не е К. тя де.

# 14
  bouquet за темата!

Общи условия

Активация на акаунт