КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 776
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм сигурна, че за Бориса гласуват разнинеориентирани девойчета, които и се възхищават заради известността. Подозирам, че доста хора неследящи формата са гласували, иначе няма логично обяснение, той Евгени може да е БИЛ добър спортист, но във формата се показа като доста кофти човек/ меко казано/. Бориса също, ама айде тя 23г. кифле, има още хляб да яде, но на 40г. мъж като Евгени демонстрираното поведение не му прави чест. За мен, последния е едно огромно разочарование.
После защо държавата ни е такава, ами вижте на кого симпатизира и харесва мнозинството Sickв пълен потрес съм, честно.

# 331
Еми, да много жалко, че не симпатизираме на неуравновесени платени биячи, които обиждат хората по най-грозния начин и миска, която се опитва да манипулира хората доста долно и после да се прави на жертва. Харесвам Костя, Бориса, Сано! Peace И мисля, че всеки има право да харесва, който си пожелае, явно и тук, както в предаването има проблем кой кого ще харесва, всички трябва да харесваме едни и същи хора. И не се мъчете да правите разбор на аудиторията, която харесва Бориса, защото не ви се получава!

# 332
Доста занижени критерии и ценностна система трябва да има човек, за да хареса Бориса. Ивайла поне е била Мис България/ в интерес на истината, помня конкурса и наистина Ивайла ми беше фаворит, чак се изненадах, че избраха красива девойка за мис, тогав ареших, че може и да не са нагласени тези конкурси. Ивайла поне има мозък в главата и знае как да се държи/ ако ще сравняваме двете.
Определено предпочитам откровения човек, дори с агресивно поведение/ георги/ пред кроткия, подъл, лицемер Евгени и Костя
Бориска какво да и харесаш? Самочувствието? Лицемерието? Начина на изразяване, Акъла,? Визията/ всяка жена с малко кинти, може да изглежда ок. Не е потресаваща хубавица
И съм абсолютно убедена, че Каменов не лъже и наистина е обслужвала С. Сталоун, и не само него предполагам...

# 333
Еми, да много жалко, че не симпатизираме на неуравновесени платени биячи, които обиждат хората по най-грозния начин и миска, която се опитва да манипулира хората доста долно и после да се прави на жертва. Харесвам Костя, Бориса, Сано! Peace И мисля, че всеки има право да харесва, който си пожелае, явно и тук, както в предаването има проблем кой кого ще харесва, всички трябва да харесваме едни и същи хора. И не се мъчете да правите разбор на аудиторията, която харесва Бориса, защото не ви се получава!
`
+1

Напълно подкрепям. В България хората са много морални и са готови да тълкуват морала, както им е удобно. Аз симпатизирам на Сано, Евгени,Бориса и Евгени. В началото много се дразнех на Емил Каменов , а в последствие и на Георги. Явно аз не удобрявам агресията и налагането над някого и нежеланието да бъдат изслушвани и техните гледни точки. За мен това ме подразни най-много, а не това че Бориса е прикрила Емо Русев, това даже ме зарадва. Нали това е целта на предаваенто, ако се Къртица да се опиташ да се прикиеш, а ако не си да я намериш и да не кажеш на никого, за да стигнеш до финал. Супер игра на Бориса Simple Smile

# 334
Ти май наистина не следиш предположенията за нея  Laughing Тя играеше къртица заедно с Русев,прикриваше го,лъжеше.Аз съм написала другите ми подозрения  Peace

По-големичките мнения ги пропускам, както и тия на някои хора които пишат едно и също.  smile3507

А ти пак нищо не каза, била близка до предната къртицата, значи сега е тя, страшна логика.  ooooh!

Другите ти подозрения ако искаш пак ги напиши, няма да ходя назад да ги търся.

# 335
Доста занижени критерии и ценностна система трябва да има човек, за да хареса Бориса. Ивайла поне е била Мис България/ в интерес на истината, помня конкурса и наистина Ивайла ми беше фаворит, чак се изненадах, че избраха красива девойка за мис, тогав ареших, че може и да не са нагласени тези конкурси. Ивайла поне има мозък в главата и знае как да се държи/ ако ще сравняваме двете.
Определено предпочитам откровения човек, дори с агресивно поведение/ георги/ пред кроткия, подъл, лицемер Евгени и Костя
Бориска какво да и харесаш? Самочувствието? Лицемерието? Начина на изразяване, Акъла,? Визията/ всяка жена с малко кинти, може да изглежда ок. Не е потресаваща хубавица
И съм абсолютно убедена, че Каменов не лъже и наистина е обслужвала С. Сталоун, и не само него предполагам...
Кое му е лицемерното пък на Костя? Той неколкократно влезе в открит спор с няколко от играчите, дори и с най-близката си Виктория, но с аргументи и без агресия. За мен той е най-достоен като поведение, след него Сано.

# 336
Вече води САНО в анкетата, айде спокойствие, няма да има хора с вили и факли пред офиса на продукцията.  Smile

# 337
E, да Каменов не лъже, а Марина лъже, така ли? И как стигнахте до този извод? Аз лично не вярвам на нито един от двамата, може би защото по принцип не вярвам на клюки! Всеки има право да харесва, който си поиска. И Бориса може да е всичко друго, но не и лицемер, показа, че не държи да общува с Ивайла и това е, а тя горката се уби да й се мазни, е тва е лицемерие!

# 338
Каменов не лъже, а Марина лъже, така ли? И как стигнахте до този извод?

# 339
Междудругото много хора нападат Георги за агресията/ която наистина не е ок/ ,но той я проявява,когато иска да защити Ивайла.Има нещо много мило в това,така със зъби и нокти да искаш да защитиш една жена.Ивайла пък в целия формат показа,че се справя не по-зле от мъжете,перфектна е в игрите.Тя е доста обаятелна личност,да манипулативна е,помня още в началото на играта как до нея застанаха много от участниците и се вслушваха в думите и. Мисля,че Бориса много я е яд,че Ивайла вдъхва респект,просто Борисчето е адски егоцетрична,не може Ивайла да диктува играта,не може друг да е водещата фигура освен тя. Марина,Каменов и Костя и ближат подметките на Б. горките,толкова са ми жалки  Tired

# 340
Има нещо много мило в това,така със зъби и нокти да искаш да защитиш една жена.

Като нападаш друга жена, мда много мило.  Rolling Eyes

# 341
  • София
А какво се случва с парите на групата,ако Къртицата спечели и не бъде разкрита?От гледна точка на  продукцията май това ще е най-добрия вариант в случая,защото ще даде най-малко пари newsm78!
Мисля, че няма такъв вариант, дори да не разкрият Къртицата накрая ще има финалисти с повече верни отговори  и  публиката ще гласува за победител от  тях .Къртицата печели, когато по-малко от 50 % да гласуват за него като заподозрян.

сметките са си 2 отделни:
1) на Групата, която ще бъде спечелена от един от 2-мата последни останали участници, от които зрителите избират победителя;
2) на Къртицата, която ще бъде спечелена от самата Къртица, ако не бъде разкрита, или от един зрител (след спечелване на тест с въпроси за предаването), ако Къртицата бъде разкрита с повече от 50% от зрителителските гласове.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:09 от desitka*

# 342
Гледам анкетата, не мога да повярвам, че толкова хора са гласували ЗА Бориса и Евгени да спечелят формата #Crazyшокирана и възмутена съм
+1
Няма да съм изненадана,ако зад този вот стоят маса новорегистрирани  Mr. Green няма какво да се обясняваме по хиляда пъти защо не се харесват Б. и Е.  Peace За мен Бориса я харесват главно мъжете и някви недорасли пубери на 15-16год. за които тя е върхът  Peace с такива впечатления съм и от прочетените мнения във фейсбук.
Бориса я харесват такива, които са като нея самата!

# 343
Бориса я харесват такива, които са като нея самата!

Тя ква е, да знам дали съм като неа?  Mr. Green

# 344
Ти май наистина не следиш предположенията за нея  Laughing Тя играеше къртица заедно с Русев,прикриваше го,лъжеше.Аз съм написала другите ми подозрения  Peace

По-големичките мнения ги пропускам, както и тия на някои хора които пишат едно и също.  smile3507

А ти пак нищо не каза, била близка до предната къртицата, значи сега е тя, страшна логика.  ooooh!

Другите ти подозрения ако искаш пак ги напиши, няма да ходя назад да ги търся.
rotfImbo А аз ,заради теб,няма да ги пиша пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт