КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 676
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 420
Точно пък Евгени си е мъж отвсякъде. Две деца е направил има и хубава съпруга, която го подкрепя. Ама не нямало право женен мъж да е приятел с младо момиче. Сто процента има други помисли. Мъж и жена не могат да са приятели. Мъжът все си мисли за оная работа. Пълни смешки.

А дали го подкрепя ?Аз я съжалявам женицата от всякъде.Чудя се защо ли децата на Евгени не влязоха на Великден в базата,заедно с другите деца.  newsm78 Сигурно са много горди,че най-близкия човек на баща им е еротичен модел със съмнителна кариера и слава.Когато от 18 човека намериш общ език и се насочиш точно натам със сигурност е чиста случайност.

# 421
Точно пък Евгени си е мъж отвсякъде. Две деца е направил има и хубава съпруга, която го подкрепя. Ама не нямало право женен мъж да е приятел с младо момиче. Сто процента има други помисли. Мъж и жена не могат да са приятели. Мъжът все си мисли за оная работа. Пълни смешки.

А дали го подкрепя ?Аз я съжалявам женицата от всякъде.Чудя се защо ли децата на Евгени не влязоха на Великден в базата,заедно с другите деца.  newsm78 Сигурно са много горди,че най-близкия човек на баща им е еротичен модел със съмнителна кариера и слава.Когато от 18 човека намериш общ език и се насочиш точно натам със сигурност е чиста случайност.
Angiell е права. Освен това за един мъж трябва да съдим по това, че има деца и жена? Не е така познавам мъже с прекрасни жени и чудестни дечица, които са пълни п**ки, а има и мъже, които все още нямат деца, но са си мъже от всякъде. А в приятелството между мъж и жена винаги ще се поддаде от някъде, било то от страна на мъжа или от страна на жената. Все на някой ще му мине през главата нещо по така.

# 422
Аууу, този спор ЗА или Против Бориса, все още се вихри! Laughing
Даже вече и на възраст се обиждаме. ooooh! Приемете го бе хора, ние просто харесваме Бориса.И за протокола - и аз не съм блондинка, около тридесетака съм, с висше образование и сносна професия.

Тогава ти просто приеми, че нашето мнение за теб е такова, независимо от това на колко години си и с каква професия... Simple Smile
Тези спорове са излишни...

Иначе наистина Бориска почна да гука напоследък.. то не бяха охлювчета, запазени салфетчици и други по детски мили нещица.. а преди какъв намръщен звяр беше Grinning
Нали преди финала трябва да се покажем колко сме прекрасни и какви душици сме.

Mмм дааа разбраха ,че хората гласуват въз основа на поведението им и ги "наказват" то Гери ли не наказаха Емо К.,Марина, Жоро и др. - и станаха по-мили и добрички -а сега да видим като няма скандали кой ще накажат хората?
Те се промениха коренно - е това  е вече лицемерно -гледате  8 лицемерни хора, тука вече всички за Оскари.Нооо това е -борбата почна -вече сме положителните герои.
Но аз не ги виня -аз пр. не знам какво бих направила на тяхно място-мисля също ,че никой не знае -докато не си там -вътре няма как да знаеш как би постъпил.

# 423
Трябва да си такъв какъвто си. Винаги трябва да си такъв, било то в живота или вътре в играта. Въпреки че има хора, на които няма да им хареса, не трябва да се променяш заради мнението на хората.
Това е глупавото там, че наистина усетиха, че вота е наказателен и ведната станаха добри и мили. Единственият, който явно не му пука какво ще кажат хората е Георги и съответно бива наказан, че е себе си. Сано пък си е такава душица от първия ден, така че ...

# 424
То е ясно ,че Бо се върти където има изгода -Не е  както тя каза на  Боби,че той се въртял около нея.
ЕЕЕ сега вие не разбирате тя е звездата и другите имали интерес да са край нея.
Боби ако имаше пари..... еееее друго щеще да е.....

# 425
  • Варна
Трябва да си такъв какъвто си. Винаги трябва да си такъв, било то в живота или вътре в играта. Въпреки че има хора, на които няма да им хареса, не трябва да се променяш заради мнението на хората.
Това е глупавото там, че наистина усетиха, че вота е наказателен и ведната станаха добри и мили. Единственият, който явно не му пука какво ще кажат хората е Георги и съответно бива наказан, че е себе си. Сано пък си е такава душица от първия ден, така че ...

+ 100
Грейс,всичко,което пишеш е и мое мнение Peace

# 426
PRESIPO Боби ако имаше парии... Ех, Бориса щеше да е агънце  Mr. Green Да го прегръща и да му обръща внимание точно като на Русев.
esstela  Hug Hug Hug

# 427

Така е, права си но за живота навън.... НОООО има едно НОООО,когато става въпрос за пари -както в случая-става съвсем друго.
ТУКА СЪС СИГУРНОСТ НИКОЙ НЕ Е ТОЗИ ,КОЙТО Е ВСЪЩНОСТ В ЖИВОТА СИ-УБЕДЕНА СЪМ В ТОВА.

# 428
PRESIPO Боби ако имаше парии... Ех, Бориса щеше да е агънце  Mr. Green Да го прегръща и да му обръща внимание точно като на Русев.
esstela  Hug Hug Hug

да да - именно за това говоря Wink

# 429
Искам хората без хонорар да останат накрая Жорката, Емката или Вики (без Костя и той има бизнес) , и публиката да гласува.Ако някой от тях спечели най ще ми е готино.
Малеее сега се сетих ако спечели Вики  Емо Р. и Хриси ще се побъркат от яд, а за Бо ще е направо срив (тя нали е най- умната и красивата  Mr. Green)

Като се върна  Жоро от изолатора Евгени и Бориса направо им се......изкривиха визиономиите-седмото й чувство я предаде - естествено ,че искаха Марина да се върне -по-ниска топка им е -докато Жоро им бърка - да не казвам  къде ... по-силен играч е.

# 430
  • София
В анкетата гласувах за Георги, той е моят фаворит. Не бих била недоволна, ако наградата вземе Сано. За всеки друг от участниците в момента, бих съжалявала, ако спечели-за някои по-малко, за други повече...

По дискусията с Бориса-харесва ми как изглежда в момента, и до тук! Не съм противник на естетическите корекции, ако човек може да си ги позволи, и ако от това водят до това. В настоящия си вид, не мога да отрека, че Бориса има доста сполучливи превъплъщения, но русия ѝ период е гнусно вулгарен. За съжаление, макар и с променена визия, поведението и езикът ѝ, представящи я като bad girl, отговарят по същество на старата визия...

ПС: Оcaso, знам, че не обичаш много да четеш, но разцъкай линкчетата, има много мат'риал за теб  Laughing

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 20:58 от desitka*

# 431
  • Варна
И аз много се накефих,как им се стъжни,всъщност незнам на какво се надяваха,та това е Марина  Mr. Green,а че Жоро и Ивчето знаят кой е къртичока,няма съмнение Mr. Green
Пресипо и аз искам някой неизвестен да спечели Praynig
Деска,Борето за това се потъмни,да спечели някоя и друга симпатия,един вид да зачерни русо-кифленския си живот,ама не би,вълка нрава си мени....

# 432
Е как така Вики няма хонорар? тя е известна, естествено, че има. А и влиза със скандал, няма да е малък хонорарът. Simple Smile

# 433
А пък след това клипче съм сто процента сигурна, че е кифла Бориса Цък.

Аууу! Сега е в пъти по-добре.

# 434
Искам да спечели Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт