КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 929
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 510
Видео: Събуждане с твърда музика

Не ставай смешена къртицо, ей това е музика.

# 511
  • Варна
Новата къртица според мен е Жоро или Ивайла. Поведението им, особено по време на тълкуването на жокера, беше доста съмнително, а и те май са единствените, които доста се промениха след втората номинация. Колкото притеснени и гузни да ми се видяха в стаята за разследване, толкова пък като цяло ги осени някакво спокойствие, което преди го нямаше и по което ми приличат на другите, които до скоро бяха в къртичината - Евгени, Бориса и Емо. Малко е трудно да се разбере кой точно от двамата е, защото са много близки и си притесняват както за себе си, така и за другия. Може би все пак е Ивайла. Ани Владимирова и Н. Николов знаят, че зрителите искат жена за къртица от край време. Ивайла също насочва към мъж къртица, както някой вече писа по-горе, много съмнителна беше тогава. Беше различна в последната игра. Има нещо...Разговорът им с Георги, че са забелязали нещо...беше доста странен  и кодиран. Така ми изглежда на на "седмо чувство" и интуиция, с жокерите хич не ми се и занимава, само след като чух обяснението на главния редактор за телевизора "Опера" - стара телевизия, старо предаване - участието на Христина в "старото" предаване Сървайвър".

А на мен ми направи впечатление още от миналия жокер и епизода в понеделник, че някои от участниците (по-конкретно визирам Сано, Костя, Ивайла и сега от вчера Георги) се опитват умишлено да привлекат подозренията към себе си. Костя и Ивайла - не отговаряйки еднозначно и директно на въпроса за К, а Сано и Георги с поведението и коментарите си за първия и втория жокер. Аз лично разчитам в тези им действия много хитра стратегическа мисъл на този етап от играта, за да може номинираните участници да се насочат към тях за заподозрени и играейки с тях на теста да отпаднат.

Колкото до снощният жокер, дали сте интересни тълкувания   bouquet И на мен ми дойдоха  разни мисли, но не съм ги формулирала все още много точно  Simple Smile (първата от тях беше най-приятна - асоциация с един от любимите ми коктейли Синя лагуна  Laughing )
Скрит текст:

ПС: Greene, има и друго странно обстоятелство - за толкова кратък период - гласовете са над 230, а преди ако не се лъжа са били далеч по-малък брой дори за много по-дълъг период Wink

# 512
Гледате ли живото, ревюто тъкмо свърши с детски тениски.  Mr. Green

# 513
Тениските са много хубави,Костя определено има талант  Peace Странно кротки и тихи са ми всички.Чак е неестествено,някак фалшиво.Предполагах,че рано или късно ще направят някакъв вид благотворителност с тези тениски.Дори считам,че известните трябва да отделят минимална част от личния си хонорар за такава,за да дадат наистина пример и да покажат,че не правят всичко,просто за да печелят симпатии преди финала.

# 514
Кротки са и тихи и тук е мъртвило.

Ако стане някои див скандал, ще има няколко страници писаници, като правят японски сериал, тениски за благотворителност, ревюта и т.н., почти нищо.

Thinking

# 515
Аз писах, че ми хареса снощи, и като видях , че никой не го е отразил се зачудих да не съм объркала темата Laughing

# 516
# 517
Марина пак се извинявала тази сутрин в предаването на Катето Евро.Това дело дали е заведено вече или предстои  newsm78

# 518
От обясненията за жокера, които видях, най-много ми хареса това с тоалетната вода Сано, в допълнение към прекрасното обяснение на първи жокер към него.

Само тия 29 сек. на Георги на теста ми пречат, много малък ми се струва шанса да може да отговори толкова бързо играейки не със себе си.

# 519
На мен пък Японската Къртица ми хареса, Костя така го изигра Андрей с тази характерна усмивчица, че за момент се зачудих дали не е той. Много е талантлив Бай Коцан-Ла Костя-Коцев  Mr. Green
Ама и ние сме големи гаднаря  Mr. Green като се карат по цял ден , "Ся тея простаци що се карат", като са мирни и тихи "Що са толкова скучни "  Mr. Green
На мен по скоро ми е чудно дали са се смирили наистина или от притворство някакво преди финала .

# 520
На мен по скоро ми е чудно дали са се смирили наистина или от притворство някакво преди финала .

Комбинация е от фактори, надали едно единствено нещо е причината. Много ще ми хареса ако до финала (10-ина дена) продължи да е такава средата и в няколкото лайфа докрая няма нито една караница.  yes

# 521
В училище имахме един учител, които преди да реши кои да изпитва първо обикаляше из стаята 1-2 минути и които му играе крака него вдигаше. Естествено оценките варираха от твърда двойка до трудна тройка. Laughing

Та на обсъждането на жокера Жоро гледащия лошо доста му играеше крака Mr. Green

# 522
Аз снощи къде гледах, къде не и в един момент поглеждам Костя и наитина се зачудих дали това не е Андрей, много добре го изигра, наистина! newsm10
А за жокера - и на мен първата ми асоциация беше коктейл, ама не го свързвам с никой!
За Жоро, доста неадекватно поведение снощи по отношение на жокера, ако се окаже той къртицата, ще го призная за най -лошия актьор в историята.

# 523
От обясненията за жокера, които видях, най-много ми хареса това с тоалетната вода Сано, в допълнение към прекрасното обяснение на първи жокер към него.

Само тия 29 сек. на Георги на теста ми пречат, много малък ми се струва шанса да може да отговори толкова бързо играейки не със себе си.
Аз пък мисля, че може....все пак въпросите бяха на доста по-ниско ниво от предишните два теста.Нямаше нищо от сорта на това, до кого стоя Къртицата на изпитание отпреди 2 месеца.
Колкото до жокерите аз съм се отказала от тях...мисля, че вече е видно, че неведоми са мислите Ники Николови  Mr. Green това с шишарката и Бор- иса -ислав и стария телевизор  ooooh!
Но ако трябва аз да тълкувам жокера, то той олицетворява морето и Къртицата е от морски град (Жоро и Ивайла), но първо според мен те не са Къртицата и второ пак повтарям логиката на Николов е извънпланетна .

# 524
  • София

А на мен ми направи впечатление още от миналия жокер и епизода в понеделник, че някои от участниците (по-конкретно визирам Сано, Костя, Ивайла и сега от вчера Георги) се опитват умишлено да привлекат подозренията към себе си. Костя и Ивайла - не отговаряйки еднозначно и директно на въпроса за К, а Сано и Георги с поведението и коментарите си за първия и втория жокер. Аз лично разчитам в тези им действия много хитра стратегическа мисъл на този етап от играта, за да може номинираните участници да се насочат към тях за заподозрени и играейки с тях на теста да отпаднат.

Костя за първи път спомена за тази хитра стратегия.Той пък го спомена пред камери,а като се има предвид,че е умен и досетлив,ми се стори като че това беше преднамерено и подвеждащо,за нас зрителите,което на мен ми говори че може и да е къртица...Абсолютна параноя ме обзе  hahaha...

Общи условия

Активация на акаунт