КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 584
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 765
  • Ямбол
Какво аз ще пиша и занимавам адиторията от мое име, аз решавам за себе си, другите за тях си.
Един разбира темата по един начин, както отбелязах вече, повече от половината влизат тук да се изхрачат по някой от участниците и да изсъскат каква е поредната конспирация на продукцията.

Аз не знам кой е Къртицата, че да говоря за самоличността ѝ. За себе си съм приела, че няма да се занимавам с жокери и следене на надписи по логото на предаването. На мен са ми интересни и съответно това коментирам - взаимоотношенията на играчите, поведението на онези, които са я разгадали, изобщо самата игра във всеки момент. Това гледам, това коментирам.

# 766
  • Варна
  Какво мислите за финалния вот, от който ще се гледа дали повече от 50% от зрителите са разкрили къртицата- дали се гледат смс-те само от въпросната вечер или има натрупване? Защото снощи, например, нямаше достигнати 50 % в подозрение... И ако е с натрупване, от кога ли би се считало то? Чудя се дали да се напъвам с смс-те  Mr. Green
  До снощи бях убедена, че К е Ивайла, но започвам леко да се накланям в посока Георги  Thinking

# 767
  • Стара Загора
Емо е едно огромно бебе.

А Бориса с това изказване, че знаела кой е и че е мъж, значи е жена, предвид лъжите, които хвърляше преди за предната къртица.
Ивайла или Виктория.
Май е Ивайла.
ЖеУезна логика Laughing Laughing Laughing
И аз мисля, че Ивайла е К.
Много интересни съждения...
Само ми е чудно защо изключвате самата Бориса ?!
Най-вероятната жена К е именно тя Wink Предвид поведението й и отношението на г-н гл. редактор Н. Николов Wink

Колкото до Каменов - никакво бебе не е - над 33 годишен човек е..
Но за мен лично е някакво смехотворно подобие на мъж от каменната ера, но дори с по-малко мозък...
Абсолютно споделям мнението на 20666 - тотален лузър  ooooh! ooooh! ooooh!
+1  Wink

# 768
  • Варна
Голяма Мърморана, аз не мисля, че е с натрупване, а по-скоро само гласовете в определеното за целта време Wink И съответно от тях се избира на лотариен принцип 1 зрител, който взема премията на К, при положение, че повече от 50% са разпознали К.  Peace

ПС: Лилянa, от думите ти си правя извода, че си ББ зрител, няма лошо естествено  Peace
Следващия сезон, когато се засечем в темата за Къртицата, обаче със сигурност ще ти припомня ето тези твои думи
но това ще ми е последната тема, в която участвам

(но все пак съм великодушна и няма да те измитам от темата с метла както ти мен  Laughing Laughing Laughing)

# 769
Довечера искам Бориса срещу Ивайла на тест. (малко се съмнявам де)
Не съм сигурна, че ще номинират Емил защото той за тях е слаб играч, на този етап от играта всеки се стреми да отстрани сериозните претенденти за наградата, та в тази връзка, може и изобщо да не се занимават с него. Иначе отдавна трябваше да си ходи, изобщо мястото му не е в тази игра. Според мен мина периодът в който забиваха копия на такъв принцип, сега е финал и стратегията е друга. Е, ще видим довечера.

# 770
  • Ямбол
....
но това ще ми е последната тема, в която участвам наравно със съскащите индивиди от последните страници.

(но все пак съм великодушна и няма да те измитам от темата с метла както ти мен  Laughing Laughing Laughing)

Хаха, не ти се получават манипулациите, малката. Защо изряза изречението ми, в което уточнявам с кого няма да участвам? Докато ти и още пет като теб твърдяхте, че няма да влизате повече в темата, без уточнения, няма нужда да приписваш свои действия и думи на мен.
Ако ти ми припомниш нещо, ще ти припомня и аз. И сега ако държеше на думите си, нямаше да се натискаш отново в тази тема. Аз не съм те мела, ти сама се измете и се върна с подвита опашка.

...на този етап от играта всеки се стреми да отстрани сериозните претенденти за наградата, та в тази връзка, може и изобщо да не се занимават с него. ... Според мен мина периодът в който забиваха копия на такъв принцип, сега е финал и стратегията е друга....
И според мен.

# 771
Голяма Мърморана, аз не мисля, че е с натрупване, а по-скоро само гласовете в определеното за целта време Wink И съответно от тях се избира на лотариен принцип 1 зрител, който взема премията на К, при положение, че повече от 50% са разпознали К.  Peace

Избират трима и играят тестове  Peace

# 772
  • Ямбол
Но тези трима, аз мисля, че ще са от всички гласували след смяната на Къртицата, понеже иначе нямаше да има стимул да се гласува преди това. Няма да е само от гласувалите през последния ден, а от всички.

# 773
 До снощи бях убедена, че К е Ивайла, но започвам леко да се накланям в посока Георги  Thinking

Мисля, че е Ивайла. Просто имаше много голяма трансформация в държанието й преди/след избора на нова К. Преди Русев да си тръгне и на нея й забиха няколко копия, почти беше изпаднала в истерия, че може да си ходи. Чак се заплака... След това изведнъж... коренна промяна. Едно спокойствие я обзе, едни благи усмивки й се заразливаха върху лицето, едни намигания и "ишмари" към Георги, тип: "Споко"...
А и когато няколко дена след като показаха жокера с картината, ни в клин ни в ръкав изтърси пред всички, че това било Адам, което със сигурност значило, че е К е мъж. Направо си беше отклоняване на вниманието от нея...

# 774
Бориса също се промени коренно. От зла и заядлива кучка се превърна в хрисима овчица.

# 775
  • Ямбол
Бориса също се промени коренно. От зла и заядлива кучка се превърна в хрисима овчица.
За да не я номинират отново зрителите, но пак не можа да се спаси от този наказателен вот.

Ако Ивайла е Къртицата, вчерашните проценти са ѝ в голям минус.

# 776

Е, не е точно така. Единствено снощи беше по-кротка, но на предния съвет, когато номинираха Емил и Георги, бая разправии и скандали имаше пак.
Най-много според мен се промени поведението на Ивайла. При нея е драстично просто...

# 777
  • IT
Само като видях промото и реших, че няма да гледам. Днес изгледах с превъртане(както казва баба ми) лайфа и разбирам, че не съм изгубила много.
Довечера могат и да го посекат Каменов, а може и да не го.

# 778
  • Варна

Избират трима и играят тестове  Peace

Да, подаръче, така беше - трима се избират лотарийно и този от тях, който е по-добър на теста печели  Peace Но с тази нова К, дали ще имаме такъв случай много ми е чудно  Rolling Eyes

ПС: Лилянa,  Joy
Никъде не се натискам, а и едва ли се върнах "с подвита опашка" след като голяма част от пишещите тук ме бяха споменали, за да ме поздравят за разкриването на Русев Wink ( Hug на всички!) Ноооо след като съм "малка", явно не разбирам като теб "много голямата" кога присъствието ми е желано и кога не  Laughing Laughing Laughing Не мога да имам точния ти усет  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ох, днес наистина си изключително ведра и забавна, за разлика от обичайното ти състояние  Joy
Но нямам намерение да ти отделям повече внимание и да занимавам аудиторията, приятен ден  Peace

# 779
  • София
Бориса каза - май в самолета беше, че знае кой е К.- "Едно ниско и много зло".
На мен това определение ми прилича на Георги  Thinking , предвид прекия сблъсък, който имаха няколко пъти..А за сега клоня повече към Ивайла , наистина си промени коренно поведението откакто изкараха Русев..

Общи условия

Активация на акаунт