Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Erkan Petekkaya o iddiaya cevap verdi!

Fotoğraf posta gazetesinin 4. sayfasından alınmıştır. Cüneyt Abi nin benim için böyle birşey söylemiş olmasına ihtimal vermiyorum. Bu haber İzzet Çapa nın dünkü hürriyet gazetesindeki röportajından esinlenerek yapılmıştır. Sevgili İzzet Çapa yı aradım Cüneyt Abi nin asla benim hakkımda böyle birşey söylemediğini ısrarla söyledi. Cüneyt Abi çok sevgi ve saygı duyduğum, özellikle set adabını öğrendiğim ilk büyüğümdür kendisini çok severim ve saygı duyuyorum.

тук

# 182
# 183
'Konuşurken ağzı kayıyordu'

Cüneyt Arkın'dan Erkan Petekkaya'ya zehir gibi sözler

12 Mayıs 2014 - 15:39

Cüneyt Arkın, Hürriyet-Kelebek’e verdiği röportajda “Bugün artık kolay değil bir Cüneyt Arkın’ın çıkması. Medrano Sirki’nde 1 yıl çalışıp at binmeyi öğrendim, 6 yıl karate çalıştım. Siyah kuşak sahibiyim. Sonra gün oldu, bölüm başına 65 bin TL alan bir gencin dizisinde oynadım. Konuşurken adamın ağzı kayıyordu. Öyle kötü bir oyuncuya o parayı nasıl verirler anlamam” dedi.

# 184
# 185
# 186

Има въпрос 1 или 2?!...Моя отговор е и двете....Толкова нежност има в тези сцени...Еркан е уникален....ади, заместих Сиси  Stop

# 187
Цвети май ще излезеш права....

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/magazin/152732.aspx

На 29.04. когато са празнували рождения ден на майката на Хатидже, журналисти отново са ги питали. Бурак казал, че са заедно с Хатидже от 3 години. От тях 2 години тя е била в Адана...Направо са им откраднали 2 години от живота да са заедно....Датата на сватбата ще бъде изненада, но първо да бъдат заедно да се насладят....

Да те поправя ..малко, тук...Мамче! newsm78
Че, нали знаеш...може да ползват линка и други, разбиращи езика и защото...нали, все пак..щом сега..минавами имам времето да го направя.. newsm78
Та, така...първо Шендил се е присъединила към празника на майката на Б.Корел!
Били приятелки с дъщерята на нашта Мелике ханъм от филма от десетина години и отвреме-навреме се виждали да се наприказват...
Та, Меликето..демек, рожденничка...била, скоро!
Колкото до дали ще се омъжват скоро с Бурак...така, отговорила...
Позноваме се от три години с него, две от които..бях в Адана, човека ме виждаше един ден в седмицата....който и мъж да е, едва ли би...изтърпял това, та сега...да се насладим малко един на друг..демек...
И двамата го искаме, но дата..не сме опредили..възможен е и такъв вариант, той да ме изненада...с такава, примерно...и съответно, тогава пък..ние, вас....казва в това интервю, Хатиджето...нищо ново..демек няма при тях..засега..няма сватба...един вид... newsm78 newsm78 newsm78

# 188
Здравейте! Hug Hug Hug

Кралице Hug,Ани Hug,благодаря за инфото,поясненията,снимките  и колажите! Laughing

Дано е успешен проекта! Peace

# 189
Хайде...взеха да го атакуват, вече...завистта ...не спи!!! newsm78
Голяма простотия...уж, казалият тези глупости от времето на "Кьопек"...още, кога играли...вече, дори е отрекъл...пред Еркан, че ги е казал...и той, естествено е публикувал в "Интеграм" профила си..че уважава много този си аби..и не вярва, той да е казал това за него..говорихме по телефона, той ми каза същото...и аз му вярвам...пише Еркан! bowuu

# 190
# 191
Кралице благодаря за корекцията и пояснението...Прочетох, че пишат нещо за дъщерята на Хулия Даржан, знам, че се срещат, понякога са публикували общи снимки, но изобщо не ми дойде на ума, че Мелике ханъм може да е имала рожден ден...А нали знаеш как превежда чичко Гугъл...направо гледай къде е слънцето  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама пък с моя превод те провокирах нали  Naughty Супер, че ни разясни....

А за днешния хабер - какво е казал белокосия.... newsm78

Злати Права си, за Дила ханъм уж почитателки на Еркан изписаха много небивалици, но не им вярвай. Те дори не са гледали сериала. Във всеки сериал има моменти с които запълват празнините. Например в Пленителката Кобра ме дразни с неговите глупости, но сериала ни показва нещо друго, което ние зрителите искаме да видим какво и как ще се случи.... Има и нещо друго, май зрителките ревнуват Еркан от партньорките му повече от Дидем ханъм.... Joy
При Еркан няма лош проект...Младите момичета гледат младите момчета и затова рейтинга им е толкова висок, не че са кой знае какво...

# 192
Глупостта, че Еркан неможел дори да говори....а получавал 65 000 лири за ролята си в "Кьопек", демек...
Със 51 години стаж като актьор, белокосият ..разказва за живота си...как цяла година се е учил да язди, как има черен колан по карате и накрая да го поканят да играе в "кЬОПЕК", навремето и то с такъв актьор..демек..Как му даваха толкова пари, като дори не говореше правилно..или си кривеше устата..само...демек...
това е хабера! ooooh!

# 193
Този белокосият Джунейт Акън, като е толкова...с толкова години стаж като актьор, да не би този кривящият си устата, тогава...Еркан, че въпреки по-малкото години стаж дори, че е станал по-известен от него...оттогава, да не би причината да каже..евентуално тези приказки за него...не е друга причината за това..
Например, като е толкова кадърен..защо не сме чували и ние за него...или младостта и шанса, успехите на Еркан..сега го правят..такъв, да се чувства..недоволен от този си стаж, ама не и известността...на Еркан да ..няма..един  вид!
Глупости на таркалета..чуха, че веднага са го поканили..да снима...и веднага...измислят някоя глупост..тези журналисти....
Къде се върнали...преди 20 години да изровят..."компромата"!? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 194
Пък и в "Кьопек" са му плащали толкова пари..точно за да си криви устата..това е комедия, все пак... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт