Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Laughing Hug Heart Eyes

Ани HugЦвети HugСиси HugКралице Hug

Усетихте ли земетресението?Дано сте добре! Praynig

# 646
                  Здравейте мили момичета, честит празник. Най-българския - на науката, на писмеността ни.

Желая ви крепко здраве, много успехи във всяко начинание, което започнете. И много обич и романтика.

# 647

Да ви пиша къде са се изгубили трите момчета студентите от Велико Търново.

Това е пътят до връх Бонев, само, че е от север - от към нас.
А те са тръгнали от южните склонове на  същото място. Те са по-стръмни. Там е Южния Джендем, а от север е Северния Джендем.
               Искали са да  се изкачат до връх Ботев, но са се изгубили из пропастите.

# 648
  • Разград

# 649
Здравейте момичета  Hug

Злати  Hug Сиси  Hug Ваня  Hug Честит празник и на вас  bg

За земетресението

Скрит текст:
Тъкмо ми дойдоха гости, бях права - сервирах, нещо ми стана, но си помислих, че главата не ме слуша, в този момент приятелката ми каза да погледна полюлея....Помислихме си, че земетресението е от Вранча....разлюляхме се 2 пъти - втория по-слабо....В този момент се обади дъщеря ми и в С-я се усетило земетресението. Разбрахме, че не е във Вранча, а в Гърция. Показаха на картата. Земетресението е било на остров Лимнос в Егейско море - много плитко и на картата пишеше магнитут 6,9. Много се изненадах, че в този случай при нас се усети толкова силно. Живея на 11 етаж, но приятелката ми е конструктор и каза, че няма нищо страшно. В блока има толкова бетон и желязо, че за да падне трябва епицентъра да е под блока....
Пихме по една ракия и както си му е реда след това....и така отпразнувахме празника...и накрая се сетихме, че имаше земетресение....
Дано баба Вранча да не ни напомня за себе си  Praynig

Сиси благодаря за онагледяването на пътя по който е трябвало да минат студентите, които са се загубили. Добре, че ги откриха  Praynig живи и здрави  Peace

Еркан продължава с мъжките компании...Абе тези хора не пият ли много чай  #Crazy

# 650

DİLA:rıza olmaz
 RIZA:tamam sen ne ne zaman istersen seni zorlamam
 DİLA:rıza
 RIZA:dila

Спомняте ли си тази сцена...това повторение на имената  Peace Сани беше написала в скоби какво са искали да си кажат Дила и Ръза, но вече не си спомням какво беше написала, беше много интересно....Някой ако иска може да упражни творческите си възможности...Ще бъде много интересно  Peace

Сани Честит празник и на теб  Peace

# 651

Azer ve Fatma

# 652
Добър вечер, момичета!  Heart Eyes

Честит 24 май!

Извинете за нахлуването в темата, но моята любимка ще участва в сериал с вашето  момче и с интерес следя темата ви. Дано нямате нищо против.
Днес излезе едно инфо за ролята на Сонгюл, пише че играе "чиновник", стига правилно да съм си превела думата. Името на сериала все още не се знае.

# 653
naidenova   Hug Честит празник и на теб  Peace
Не зная дали ще ми повярваш, но откакто разбрах, че вашето момиче на есен ще играе с нашето момче, търсих темата в БГ Мама - вашата, но не можах да я намеря. Може би вече е затворена. Исках по някакъв начин да се свържа с вас, за да обединимм усилията и да постваме в темите всичко, което излезе за новия проект на Сонгюл и Еркан. Много ще се радвам, ако бъдем заедно, дори и момичетата, които бяха големи почитателки на Сонгюл - от вашата тема, ако все още пишат във форума да се съберем всички.
Очакванията за новия проект на двамата актьори са много големи. И двамата играят от душа и сърце и дават всичко от себе си, за да превърнат художествената измислица в реалност. Няма значение дали в дадена сцена изглеждат добре или не, те пресъздават героите, такива каквито трябва да бъдат.
Много, много се радвам, че се появи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На скоро ще започне повторение на Перла по НТ. Ще го гледаме заедно. Ще бъдем отново със Сонгюл и Айча  Peace
Благодаря ти за хабера. Когато Кралицата се появи ще го преведе.

# 654
# 655
# 656
  • Разград

# 657
MAMA-AN  в темата за Перла вече не се пише. Ще потърся момичетата, ако имат желание да се включат тук. Аз също си мисля, че ще бъде много хубав сериал и Сонгюл и Еркан са много талантливи и ще имаме възможност да се радваме на играта им.
За повторението на Перла също се радвам, сериалът е много хубав, а и ще си видим любимките пак  Heart Eyes

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 658
MAMA-AN  в темата за Перла вече не се пише. Ще потърся момичетата, ако имат желание да се включат тук. Аз също си мисля, че ще бъде много хубав сериал и Сонгюл и Еркан са много талантливи и ще имаме възможност да се радваме на играта им.
За повторението на Перла също се радвам, сериалът е много хубав, а и ще си видим любимките пак  Heart Eyes

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

Ще бъде чудесно, ако се съберем всички  Peace А ти се чувствай добре дошла  Hug  Приятна вечер и на теб  Peace

Maltepe Sosyete Pazarı açılışından.. Fan Clup olarak Erkan Petekkaya ve ailesi için hayırlı olmasını temenni ediyoruz..

Ваня, днес Еркан е откривал новия пазар. Предполагам, че ще има още снимки, а може би и видео....

# 659

Dila hanim - Riza ve Dila - evliliye bir adim - 55 bolum

Общи условия

Активация на акаунт