Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 546
  • 674
  •   1
Отговори
# 240
  • Varna
Дано,ако не в нас щял ден Wink и на мен не ми понасят много ,но се усещам ,че имам нужда да се разсея от проблемите:(  ,а то с тия тумбита дето сме поне при мен е вече много забавено движението Simple Smile

# 241
На мен все още ми става зле в автобуса. Най-вече за това избягвам да слизам към центъра, защото с такси трябва да ходя навсякъде.

# 242
  • Varna
И аз с таксита или моя ме кара Simple Smile

# 243
добро утро!
чудесна идея за разходка! За жалост имам вече друга уговорка Sad

# 244
Леле чак сега ви намирам.Аз съм на 24 год.(скоро 25г.) в 31г.с. термин 07.09.2014.Изчетох цялата тема и сам мн доволна,отговорих си на някой въпроси.Благодаря за което.Лека вечер!!!  Hug

# 245
мамчетааааа,мойто "изчадие адово" Twisted Evil Joy се подготвя да излиза-днес ми падна тапата на 3пъти(странно защо)и със болки и контракции съм.....доста е странно накрая вече Simple Smile,ако не се вясна скоро-леко раждане на мамитата след мен

# 246
мамчетааааа,мойто "изчадие адово" Twisted Evil Joy се подготвя да излиза-днес ми падна тапата на 3пъти(странно защо)и със болки и контракции съм.....доста е странно накрая вече Simple Smile,ако не се вясна скоро-леко раждане на мамитата след мен

Успех! Дано да мине леко  и те чакаме с новини!  Hug

# 247
  • ул. "Мечтание"
Стиляната, не е необичайно тапата да пада на части!  Peace Може даже с дни да се точи.  Peace
Стискам палци раждането да мине леко!  Hug

# 248
стиляната, успех и леко раждане и пухкаво бебче на финала!

# 249

Леле стискаме палци всичко да е наред,успех мамче    bouquet

# 250
Успех и от мен, ако вече не си родила Simple Smile

# 251
  • Варна
Чак днес реших да се поразровя из форума и да проверя дали няма група за бременни от Варна и много се радвам, че ви открих. Аз съм на 28г и съм вече в 24 г.с. с термин 28 октомври. Очакваме момче  Heart Eyes
В тази тема наистина открих доста полезна информация, например относно издаването на акт за раждане в случай, че нямам адресна регистрация във Варна и не съм омъжена за таткото. Сега следва да обсъдим как ще се улесним с административните процедури около самото раждане, а и за в бъдеще при кандидатстването за ясли и градини живот и здраве Thinking Благодаря ви, че повдигнахте тази тема!

# 252
здравейте мамитааааа  bouquet
да се похваля-момиче 3.300,нормално раждане newsm44
набързо да разкажа-тапата падаше с дни,в петък се събидух с болки,пих Нош-шпа-мин,пак ме хванаха вече малко по силни и имах зацапване от бистра кръв,отидох до окръжна,прегледа ме Свраката(Свраков),върна ме понеже бях на никъде и да изпия 3ти последен за деня Нош-шпа.Усилиха се вече до нетърпимост и пак до ОБ-прегледаха ме и хоп 8см разкритие Shocked(Спазмалгона помогнал за разкритието),израждаха ме 3акушерки и лекарка(Пенева,Ненова,Трендафилова и Николова)за малко да ми бият шамари заради раждането в поза мост Laughing,и накрая с 3 напъна се роди.Като цяло съм доволна от екипа и другия персонал,но за сега не искам 2ро Laughing
на миналите мамчета вече пожелавам да са живи и здрави бебоците,а на бъдещите лека бременност,леко раждане и живи и здрави бебота  bouquet(и като раждате раждайте със минимални викове,сумтенета и скимтене-понеже бях във стаята срещу родилна зала и повечето мамита се мъчиха по час два заради виковете,а те хабят силите за напъни и за това се проточваха,чак и лекарите се нервиха,това ще ви посъветва акушерката и лекаря)

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 13:50 от стиляната

# 253

стиляната, честито!!! Да ти е живо и здраво детенцето и мнооого да ви радва!!!

# 254

стиляната, честито!!! Да ти е живо и здраво детенцето и мнооого да ви радва!!!

да ти се връща

Общи условия

Активация на акаунт