ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 514
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Бижу, кучо може и да го боли мястото, където е боцнат.
А може и да е реакция от ваксината. Предполагам доктора ви е казал ?!
Да, обадих се и докторката каза, че е реакция от ваксината, но понеже аз не бях в кабинета с него и не съм чула за това, много се шашнах.  Sad Каза, че до 2-3 часа, най-късно до утре трябва да премине.
Благодаря! Hug

Не се шашкай, всичко ще е ОК!  Hug

П.П. Докато пишех предишния пост нещо форума се скапа и темата ми изчезна.
Не бях сигурна дали съм публикувала, влизам в подфорум "Хоби" и там едно местене
на теми...  Shocked И така, честит ни подфорум "Животни и домашни любимци"!
Промените нямат край ...

# 316
Жгмъц , благодаря ти  Hug

# 317
Малка лисичка, да ти е жива и здрава и много да те слуша  Party Party

# 318
Много благодаря!

А добро утро,това са Анабел и братчето й  - Арчи  Heart Eyes

# 319
  • виртуално
Добро утро и ... си пазете бисквитката

# 320
  • София
Аз мисля, че моят мъник вчера се е изакал на пелената и после си е изял творението. Съдя по мръсните отпечатъци по 1-2 неща, които гризе и много слаби следи по пелената.

Иначе като е сам и затворен в неговата си стая пишка и ака само на пелената си, но пуснна ли го нявън - било в коридора или в другите стаи и действа навсякъде.

# 321
Аз мисля, че моят мъник вчера се е изакал на пелената и после си е изял творението. Съдя по мръсните отпечатъци по 1-2 неща, които гризе и много слаби следи по пелената.

Иначе като е сам и затворен в неговата си стая пишка и ака само на пелената си, но пуснна ли го нявън - било в коридора или в другите стаи и действа навсякъде.

Мдааааааа, опитал е да прикрие следите  Joy ''творението'' ще да е било вкусно Joy

Темата е за кучета, но това е просто супер яко и за това реших да ви го покажа. Joy

# 322
Еххх колко прекрасни муцунки са се показали докато работех и нямах време за четене  newsm44 

newsm59  и от нас на Белисима - да е здрава и много да ви радва  smile3525  love001

#2gunfire Аз продължавам борбата с кърлежите ......  #2gunfire   В неделя се изкъпахме, след като изсъхна сложих пипета, утре мисля да пръскам със спрея и пудрата  ooooh!   И днес по време на разходката изкарах два в движение, и после един който беше успял да се забие  Sick

Пускам данък от къпането, което никак не обичаме  Laughing

# 323
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Мис Облаче честита баня - страхотни снимки  Grinning

малката лисичка какви са тези бебоци ( нещо май съм изпуснала на зад ) направо се влюбих в тях  Two Hearts

# 324
Вероника@ ,вдясно е моята госпожица,а в ляво е братчето й  Heart Eyes

# 325
Вероника@        благодаря  Hug  Особенно тази с погледа  - "Защо пак ме изкъпа ?"  Joy

# 326
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Вероника@        благодаря  Hug  Особенно тази с погледа  - "Защо пак ме изкъпа ?"  Joy
  - Да точно , -погледа е уникален  Joy

малката лисичка -леле уникални бебоци са били , направо ми се разтапя сърцето като видя такива снимки

# 327
Вероника@ , и на мен така  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мис Облаче изкъпана сладка мишка си имаш  Hug

Какви капки ползвате за кърлежи,аз купих едни от вета в шише за капки за очи,засега нямаме проблеми,но напръсках и с едно друго лекарство,където живее кучинка.

# 328
ЧРД на Белисимата!  bouquet Лисе, да ти е здрава!
Мис Облаче, не мога да се нагледам на този къпан поглед Heart Eyes Crazy
Фея, Беро може и от отекчението да извади светло, чаровно спокойствие. Май вече мога да различавам дворно, разходково и домашно спокойствие берово. Hug
За капките -  на това се доверяваме втора година ние:
Скрит текст:

# 329
Вероника@ , и на мен така  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мис Облаче изкъпана сладка мишка си имаш  Hug

Какви капки ползвате за кърлежи,аз купих едни от вета в шише за капки за очи,засега нямаме проблеми,но напръсках и с едно друго лекарство,където живее кучинка.

Сложила съм му Beaphar Ungezieferhalsband - водоустойчива противопаразитна каишка за кучета, капките са Beaphar Flea Drops Dog ( миналата година бяхме пак с тях, но с друга каишка), купих спрей и една пудра  ooooh! Миналата седмица ММ махна тревата в двора - тази ще пръска с айкън, а пък аз взех фендона за вътре  #Crazy  Иначе Тими спи при нас в къщата, но не в леглото  Mr. Green  Имам и още една противопаразитна каишка пак на тази марка, но друг модел -   гледах че доста добри отзиви бяха писали в темата и я купих и нея, освен да я махна тази и да сложа новата  newsm78 Въпреки че "старата" е на има няма и 2 месеца  #Crazy  
 малката лисичка  имат ли марка вашите капки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт