ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 472
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Марта,честит рожден ден!   bouquet

# 346
  • София
Тони, каква диета ? Аз като лекувах Бианка не са ми казвали нищо за диета...
Ухажора и досаждаше.  Laughing

# 347
 newsm38   Честит рожден ден Марта и от нас !!    bouquet  Бъди жива и здрава, и Дългото много да те радва   Hug 

Тони мама   това с бълхарникааааа     Joy 

Heart Eyes  Бианкаааааа   

# 348
ЧРД на Белисима!ЧРД на Марта!
Снимките ви са страхотни като всеки път Simple Smile
Вчера,сложихме годишната ваксина на Брук,дадоха и медальон за ваксината Simple Smile
Много неприятно изненадана останах,когато мъжът ми ми каза,че вета е разгледал паспорта на Брук.И какво е открил -на милата ми Брук предишният вет  е сложил ваксина с изтекъл срок на годност #2gunfire.Добре,че няма поражения,чудя се как може да има такива "доктори''...помня,че след тази прословута ваксина тя получи страшна алергична реакция,та и биха урбазон.На него окото не му мигна,мизерникът му ....Добре,че попаднахме на съвестен Лекар.

# 349
  • София
Аман от търгаши ...

# 350
Тони, каква диета ? Аз като лекувах Бианка не са ми казвали нищо за диета...
Ухажора и досаждаше.  Laughing
Ами диета в смисъл на храна която да засили организма и нали има храни за кожни проблеми.Нашата мецана на село така като се дръгнеше се бях усъмнила за демодекоза та бях питала вета какво да давам да яде та той каза да сменим храната и да даваме такава която да засили организма. Към сварения месен бульон (предимно говежди )   добавяй кюспе на прах ,моркови(включително и зелените им стръкове),коприва  ,целина ,магданоз, лапад и гранулирано ( мисля че е захарно) цвекло Храната трябва да бъде високо калорийна, обогатена с витаминни добавки така ми каза вета.Освен това и къпането да е със специален шампоан.
 П.П. Забравих да добавя и да се дезинфикцира в къщи.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 11:23 от Тони-мама

# 351
  • София
О да, храната трябва да е качествена.
Смята се, че от демодекоза боледуват
кучета с нисък имунитет и идеята е да
се подсили организма.
А ние къпехме Бианка с един шампоан
медицински, ама ще го погледна как се
казваше и ще пиша.

# 352
  • София
Ние пак се бяхме обзавели с кърлеж, огромен и гнусен, гаден и т.н., че и жив! Sick
До миналата година включително, никога не съм имала проблеми с гадовете, а тая година - 3 за 3 седмици! Аман вече!
Марта, ЧРД, да си жива и здрава! (само аз ли не виждам снимки?) newsm59
жгмъц, много хубава Бианка, с този ухажор... newsm03

# 353
Малко Сладко Коте ,тази година май доста гъмжи от тях  ooooh!

# 354
Малко Сладко Коте ,тази година май доста гъмжи от тях  ooooh!

#2gunfire   направо е някакво нападение   ooooh!

# 355
  • София
Марта  newsm59
Много хубави снимки сте показали всички Simple Smile
За демодекозата да си кажа - за диета - или храна за кожни проблеми или просто към сегашната му вземете витамини за кожа и козина, може и рибеното масло. Заболяването е упоритно, но все пак лечимо. И аз като взех Ати цялата беше на петна, след няколко месеца нямаше и следа от тях и до ден днешен сме добре Simple Smile
Може да попитате вашия доктор за Advocate.  Препарата е на Баер, и цената му е хубава, но може а ви спести ежедневното мазане.

# 356
Жгмъци, Тони мерси за съветите  Hug, за рибено масло и сестра ми ми каза снощи, ще му сметна дозата. От както съм го взема е на Роял Канин, като сега му смесвам и консерва телешко и пилешко на някаква немска фирма и плодове и зеленчуци му стържа каквито хапваме и ние тези дни е на череши, мнгоо смешен, ходи да си красе от детето. Той си беше истърсака на кучилото, онези търговци собствениците му го отбиха рано рано.....сега ще го подсиля аз  Misc Baby Bottle

# 357
Честит рожден ден, Марта! Желая ти много здраве, щастие и красиви моменти!  newsm67  Party Time
Дългото е много готин. В тази жега, хубаво се е поохладил.  Heart Eyes

Жгмъц, много забавни снимки на Бианка и териера.  Mr. Green

Зузи, дано се възстанови малкия възможно най - бързо.
Другите са ти казали вече, че е важно храната, да е пълноценна и витаминозна.  Hug

Виви, този ветеринар предния ви е бил... айде да не казвам.
Как може, да има такива хора?! #2gunfire

Да платя малко данък с изкъпано лисиче Руфъс:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 358
  • София
Наистина е лисиче.  Heart Eyes

# 359
Марта, ще ме прощаваш, ама първо ще кажа следното: обожавам го това твойто добиче!

А сега да ти пожелая да илядиш! Честит ти рожден ден!

Жгмъц, горкия дребосък...

Сиси, не му ли е жега да е завит? Какви ушища е навирил  Laughing

Зузе, точно както Жгмъц е обяснила: слаб имунитет... Правилно е казала и Тони - оправете храната. Намери начин да добавиш повече витамини в естествената им форма (ситно смляни зеленчуци и плодове). Давай черен дроб, кисело мляко, фъстъчено масло, кефир... Всяко от тези неща можеш да разбъркваш в гранулираната или консервирана вечеря. Ако са качествени гранули, можеш да подобриш усвояемостта им като ги залееш с топла вода 10-тина мин преди да дадеш яденето.

Напомням, че на кучетата не се дават грозде/стафиди, лук, семките на ябълки, райски ябълки, шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт