Обичате ли да ходите на цирк?

• 5 839
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
Не, че не го харесвам, ненавиждам го. Отвратителни са ми клоуните, дресираните животни, акробатите и всички, които участват в този панаир. Понякога точно да се зачудя, какво харесват хората в цирка и веднага сама се прекъсвам, че всъщност хората за това живеят, за хляб и зрелища. Хот-дог и подскачащи човешки топки. И за разкош царят на джунглата в клетка с муцунка на сладко котенце. Мъррррр. Връх на изкуството с престъпно безвкусни костюми.
Немога да повятвам , но този път съм на едно мнение с Chanel .

# 91
  • с/у ОколоМръсТното
Не. Мразя и ми е изнервящо...

Но като дете обичах.

# 92
На цирка не ме кефи тва че с разни коли обикалят и ти надуват главата. Бати тарикатите, ако вземе всеки да си прави по подобен начин реклама, ко прайм а?  Laughing

# 93
Мразя цирк! Close Ама всичко в цирка мразя - и акробатика, и дресирането на животни... а най-вече клоуните! Никога не са ми смешни и се страхувам от разкривените им изрисувани лица. Всичко ми изглежда малоумно! И като почнат разни да се превъзнасят по "цирковото изкуство", та се чудя кой от нас е нормален. И палатката им мразя с всичко около нея. Прилича ми на цигански катун и нищо добро не очаквам около такова място.

# 94
  • с трима мъже :)
Мразя цирк! Close Ама всичко в цирка мразя - и акробатика, и дресирането на животни... а най-вече клоуните! Никога не са ми смешни и се страхувам от разкривените им изрисувани лица. Всичко ми изглежда малоумно! И като почнат разни да се превъзнасят по "цирковото изкуство", та се чудя кой от нас е нормален. И палатката им мразя с всичко около нея. Прилича ми на цигански катун и нищо добро не очаквам около такова място.

Лелееее  ooooh!
деня ли ти тръгна накриво или така си приказваш, по принцип?  Joy

# 95
Лелееее  ooooh!
деня ли ти тръгна накриво или така си приказваш, по принцип?  Joy
Shocked Нямам право да мразя цирк ли?
Леле, така ли обикновено си пишеш глупости или просто днес реши да пробваш? Mr. Green

# 96
брой само колко злоба се излизва тук:

Мразя цирк! Mad Ама всичко в цирка мразя - и акробатика, и дресирането на животни... а най-вече клоуните! Никога не са ми смешни и се страхувам от разкривените им изрисувани лица. Всичко ми изглежда малоумно! И като почнат разни да се превъзнасят по "цирковото изкуство", та се чудя кой от нас е нормален. И палатката им мразя с всичко около нея. Прилича ми на цигански катун и нищо добро не очаквам около такова място.

и да не забравя: така ли обикновено си пишеш глупости

# 97
Боже, от сума години съм в този форум и от време не време попадан на истински кукувици, които се закачат за мен незнайно защо! ooooh! Наистина съм магнит за откачалки, каквато тема пуснах преди време... Tired
Не че други не написаха, как не понасят цирк, но що и тук да не стане цирк за любителите, като се захапе някой за мен.

# 98
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Боже, от сума години съм в този форум и от време не време попадан на истински кукувици, които се закачат за мен незнайно защо! ooooh! Наистина съм магнит за откачалки, каквато тема пуснах преди време... Tired
Не че други не написаха, как не понасят цирк, но що и тук да не стане цирк за любителите, като се захапе някой за мен.

hahaha hahaha Има нещо вярно.Това е поредната тема в която някой се хваща за теб  Whistling

# 99
Истината е, че повечето големи хора изобщо не обичат цирк, а от клоуни изпитват даже някакъв страх. Не случайно и То е То  Simple Smile

Никога не съм се опитвала да убеждавам някой да хареса цирка или клоуните, а и аз рядко говоря за това с хората. Събирам си снимки, имам си всякакви циркови неща. Но те са си за мен.

Последно ще се сдобия с две чудни порцеланови клоунчета.

# 100
Nino  Hug , можеш да и кажеш на тази, дето не можа да понесе, че точно аз мразя цирк, че дори ти пращам снимки на клоуни за колекцията и каква картина имам в трапезарията си. Дано пък преживее шока, че не ща да ми тежи на съвестта.

# 101
Не искам да задълбочавам връзката ви  Mr. Green

Но, да, казвам - праща ми клоуни и има невероятна картина, която един ден ще  откупя за милиони  Grinning  Heart Eyes

Аз познавам и други хора , които използват силни думи, за да кажат, че не обичат цирк и аз не им казвам - ама идете, вижте. Ето, като стана дума, споделям. В други теми може да споря с хора за разни неща, но за това не мога.

# 102
тази, дето не можа да понесе, че точно аз мразя цирк...

Е мрази де, мрази Simple Smile

Само да ти кажа, че и ТАЗИ е селско Sad

Иначе...права си, всеки има право да мрази или обича...
Жалко само, че толкова негативизъм се изля от една (продполагам) млада жена.

# 103
  • София

Циркът не е от полза за никой. Малките деца не трябва да се учат да третират така животни все едно е неодушевен предмет. Ето и една кратка статия по този повод:

http://www.theguardian.com/environment/blog/2013/jul/09/wild-ani … avelling-circuses

Общи условия

Активация на акаунт