Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,на мен ми предстои инвитро с донорска яйцеклетка,но забравих да попитам дали ще ми дадат болничен,тъй като по принцип се дава от пункция нататък,а аз не съм по тази процедура.Дали ще мога да изляза в болничен,някоя от вас ползвала ли е и колко дни дават? Simple Smile

# 376
Здравейте,на мен ми предстои инвитро с донорска яйцеклетка,но забравих да попитам дали ще ми дадат болничен,тъй като по принцип се дава от пункция нататък,а аз не съм по тази процедура.Дали ще мога да изляза в болничен,някоя от вас ползвала ли е и колко дни дават? Simple Smile

Здравей , аз след пункцията не използвах болничен , но след трансфера ми дадоха 30 дни . 
Най добре преди да те качат попитай на регистратура .
  Пожелавам ти наслука !!!   bouquet

# 377
Благодаря!Ще попитам!Успех на всички!

# 378
Здравейте, днес на 13-ти ден след трансфер, кръвния тест показа 492.
След трансфера ми казаха да приемам естрофема и утрогестана до тест, но не попитах, ако е положителен теста дали да продължа лекарствата. На спешния телефон ли да звънна?
Извинете за глупавия въпрос...

# 379
Здравейте, днес на 13-ти ден след трансфер, кръвния тест показа 492.
След трансфера ми казаха да приемам естрофема и утрогестана до тест, но не попитах, ако е положителен теста дали да продължа лекарствата. На спешния телефон ли да звънна?
Извинете за глупавия въпрос...

Честито! Продължавай с лекарствата и звънни на спешния.

# 380
Много ти благодаря

# 381
  • София
Нямах късмет днес със цветната снимка, една запушена тръба и лапароскопия.
Две години правех опити в Щерев един след друг, а може да се окаже, че през цялото време съм била със запушена тръба. Tired
Като ми го съобщиха, така се шокирах, че забравих да попитам най- важното, дали ще ми я отсранят или отпушат.  ooooh!
Ако ми я махнат, това означава ли, че ще разчитам само на един яйчник и шансовете ми за забременяване спадат на 50%?
Нищичко не разбирам и ми e много объркано.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 19:01 от Иля

# 382
  • София
зависи какво и е състоянието.
моята също излезе запушена на снимката, на лапарокопията се оказа че има сраствания, които са махнали, а тръбата е била запазена и не са я пипали.
а за инвитро дори и да прекъснат тръбата пак си разчиташ на яйчника.

# 383
Подготвям документи за кандидатстване по фонда,ние сме по мъжки фактор.От страна на жената трябва да имам изследване на FSH,но не можах да разбера ,кога да се направи точно това изследване....предполагам, че е между 3- 5 ден от МЦ,но не съм сигурна, ако има някои които е запознат, нека да ми помогне...

# 384
Да, Анджелика 3-5 ден се прави. Момичета, каква е цената на Фемара в аптеката на клиниката и продават ли по 1 блистер или само цяла кутия?

# 385
Много ти благодаря  Pingvin4e Simple Smile

# 386
  • София
моята също излезе запушена на снимката, на лапарокопията се оказа че има сраствания, които са махнали, а тръбата е била запазена и не са я пипали.

Тоест при ин витро разчитам на двата яйчника, а за ест. забременяване само на единия.

# 387
  • София

Тоест при ин витро разчитам на двата яйчника, а за ест. забременяване само на единия.
Да

# 388
  • София
Благодаря, бамбарадамбара и ivankakaHug

# 389
Да, Анджелика 3-5 ден се прави. Момичета, каква е цената на Фемара в аптеката на клиниката и продават ли по 1 блистер или само цяла кутия?

Да продават по 1=   30,93 лв - 1 блистер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт